- 5 Mayıs 2018
- 39
- 69
- 3
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.701
Bende aynı tarihlerde adet olcam aynı tarihlerde deneyecem haberleşelim:)ama şu çin takviminde kız çıkıyor bu ay bilmiyorum tırsıyorum yaniBende her ay olduğu gibi yine deniycem
26 veya 27 Mayıs adet olucam tahmini haziran ortası deneme olucak
Hepimizden canimAllah razı olsun
Kizlar cin takvimi iyi tutuyor.iki kizimdada tuttu hatta sevecenim de oglu icin bakti oda tuttuBende aynı tarihlerde adet olcam aynı tarihlerde deneyecem haberleşelim:)ama şu çin takviminde kız çıkıyor bu ay bilmiyorum tırsıyorum yani
Tabiki de, okurum.Kaç tane okumam lazım?Bana da okuyun ya elimde hatim var onu bitirecem bu ay hic bosum olmuyor inanim bende 1 hafta sonra deneme yapacagm okursaniz cok sevinirim
Canım ya, ben konuyu tam takip edemedim. Şimdi kime ne zaman başlanıyor bu Tefriciye?Beklemedesin yani degil mi canim. Bir de ismin neydi
Insallah canim. DualardasınİnşaAllah öyledir canım. Biraz zamanlama da sıkıntı yaşadım ondan tedirginlik var. Bakalım inşAllah sağlıklı Salih oğullarımız olur hepimizindualarında beni unutma nolur
Hangi çin takvimi otomatik olarak bakılanmı oraya+1 yaş ekliyerek bakılan değilmiKizlar cin takvimi iyi tutuyor.iki kizimdada tuttu hatta sevecenim de oglu icin bakti oda tuttu
Canim paylaştığım listeye toplu hatim yapacagiz bir kere saglikli hayirli erkek bebek sahibi olmak icin niyetimiz buCanım ya, ben konuyu tam takip edemedim. Şimdi kime ne zaman başlanıyor bu Tefriciye?
Bana özelden ayrıntıları mesaj ile anlatır mısın?
Allah razı olsun canımInsallah canim. Dualardasın
Ne zaman başlayacak?Canim paylaştığım listeye toplu hatim yapacagiz bir kere saglikli hayirli erkek bebek sahibi olmak icin niyetimiz bu
Evet canim suan baslayabiliriz guncel liste paylaştım ismi olmayanlara nickleriyle niyet ediyoruz başlangıç ve bitislerdeNe zaman başlayacak?
İsim zikredilecek mi?
Ben neyi bekliyorum?SALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ
1-)@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA) DENEME HAZIRANDA
2-)@duyguuuMMM (KÜBRA) DENEME HAZIRANDA
3-)@SEVECENIM (DİLEK)DENEME EYLULDE
4-)@eflatun88 (EBRU)DENEME EYLULDE
5-)@pirlanta97 (SUZAN) DENEME HAZIRANDA
6-)@tugbabeyza (BÜŞRA)DENEME YAZ SONU
7-)@Berenceren67 (HANIM) BEKLEMEDE
@kardelen2780 BEKLEMEDE
9-)@Black5angel (SERAP)
10-)@yenihamile (TÜLAY) BEKLEMEDE
11-)@Mirnaz85 (MİRAY)BEKLEMEDE
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404
24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE
SUREMIZ 4 GÜN OLSUN PAZAR GUNU DUASINI YAPALİM. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN
Deneme yapanlarda bekleme de yaziyor sen bi kac aydir deniyormussun ya bebeği diğerlerinde de bebek denemeesi yapacakları ay yaziyor cnmBen neyi bekliyorum?
Başladım kuzum allah kabul etsinSALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ
1-)@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)@duyguuuMMM (KÜBRA)
3-)@SEVECENIM (DİLEK)
4-)@eflatun88 (EBRU)
5-)@pirlanta97 (SUZAN)
6-)@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)@Berenceren67 (HANIM)
@kardelen2780
9-)@Black5angel (SERAP)
10-)@yenihamile (TÜLAY)
11-)@Mirnaz85 (MİRAY)
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404
24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE
SUREMIZ 4 GÜN OLSUN PAZAR GUNU DUASINI YAPALİM. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?