Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızanlar şimdi size birşey sorcam ben günümü bekliyorum muhtemel günüm yarın( sağır sultan duydu vallahi özel mözel kalmadı) şu ovulasyon testi ile gebelik öğreniyorlar ya o nasıl oluyo ya..gerçekten öyle bir doğruluk varmı?

Ben hep erkek senesinde kizi dogurdum.Bu sene kiz senesiyse insallah 2019 da erkegi dogururum :) ben hep tek sayili yilda hamile kaldim ve tekde dogurdum simdi cift sayili yilda hamile kalip erkek dogurucam insalllah :))))))
Amin kız hamile kaşdığın yılmı yoksa bebişin doğduğu mu baz alınıyo ki bunda:)

T koyu çıkarsa gebelik oluyormuş ama çoğunda çıkmadın
Ben yaptım t hafif koyuydu
Bir tane yapsana canım

Kızlar ıyı geceler erkek topıgını nereye acarsanız acın bı kac tane benım gıbı kız delısı arkadaslar buluyoz sızı ve oku oku ne yapacaklarsa tersını yapıp bı kızce de bıxım olsun dıye delırıyoz vallahı...rabbım sıze hayırlı saglıklı salıh bızede salıha evlatlar nasıp etsın...bu arada eylul benımde kucuk ogluma hamıle kaldıgım ay....ve su kız erkek senesı meselesınde de gercrkten benim cevre bu yıl hep kız brnde gecen sene dogum yaptım erkektı sankı cogunluk...allah kısmet ederse brnde seneye planlıyorum bakalım....sızı okumaya devammm

Allah bağışlasın evladlarını yapacak birşey yok
İnşallah seninde olur .Yola devam

Bende bitirdim bilginize K Khvekokusu20
Çin takvimi den otomatik hesaplayici ya direk dopum tarihimi yazdım mayıs ayı için Erkek gösteriyo 1 yaş ekleme olayını anlamadım ben nasıl oluyo. Benim kızların seneleride 2010 ve 2014 çift sayı buda tutarsa 2018 bir kız daha geliyo desenize :):)

SALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ

1-)
@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)
@duyguuuMMM (KÜBRA)
3-)
@SEVECENIM (DİLEK)
4-)
@eflatun88 (EBRU)
5-)
@pirlanta97 (SUZAN)
6-)
@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)
@Berenceren67 (HANIM)
@kardelen2780
9-)@Black5angel (SERAP)
10-)
@yenihamile (TÜLAY)
11-)
@Mirnaz85 (MİRAY)

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404

24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE

CUMA GUNU SABAH TESLIM EDIP DUASINI YAPALİM. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…