- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.841
İnşallahhhhhhh rabbimin izniyleBen hep erkek senesinde kizi dogurdum.Bu sene kiz senesiyse insallah 2019 da erkegi dogururum :) ben hep tek sayili yilda hamile kaldim ve tekde dogurdum simdi cift sayili yilda hamile kalip erkek dogurucam insalllah :))))))
Amin kız hamile kaşdığın yılmı yoksa bebişin doğduğu mu baz alınıyo ki bunda:)Ben hep erkek senesinde kizi dogurdum.Bu sene kiz senesiyse insallah 2019 da erkegi dogururum :) ben hep tek sayili yilda hamile kaldim ve tekde dogurdum simdi cift sayili yilda hamile kalip erkek dogurucam insalllah :))))))
T koyu çıkarsa gebelik oluyormuş ama çoğunda çıkmadınKızanlar şimdi size birşey sorcam ben günümü bekliyorum muhtemel günüm yarın( sağır sultan duydu vallahi özel mözel kalmadı) şu ovulasyon testi ile gebelik öğreniyorlar ya o nasıl oluyo ya..gerçekten öyle bir doğruluk varmı?
Bende kesin çıkmazT koyu çıkarsa gebelik oluyormuş ama çoğunda çıkmadın
Ben yaptım t hafif koyuydu
Bir tane yapsana canım
Kız yap ne olacakBende kesin çıkmaz
Sabah mıı yapim bunu ilk idrarlaBende kesin çıkmaz
Allah bağışlasın evladlarını yapacak birşey yokKızlar ıyı geceler erkek topıgını nereye acarsanız acın bı kac tane benım gıbı kız delısı arkadaslar buluyoz sızı ve oku oku ne yapacaklarsa tersını yapıp bı kızce de bıxım olsun dıye delırıyoz vallahı...rabbım sıze hayırlı saglıklı salıh bızede salıha evlatlar nasıp etsın...bu arada eylul benımde kucuk ogluma hamıle kaldıgım ay....ve su kız erkek senesı meselesınde de gercrkten benim cevre bu yıl hep kız brnde gecen sene dogum yaptım erkektı sankı cogunluk...allah kısmet ederse brnde seneye planlıyorum bakalım....sızı okumaya devammm
Evet canım ilk idrar ile yap bakalım ne olacak .Sabah mıı yapim bunu ilk idrarla
GidekDiğer ilçe neresiymiş kız gidek
Topiklere bakin hani varya 2018 temmuz anneleri agustos anneleri diye topikler orda cinsiyet tabloları varAllah seni ne yapsın
Bu benim düşüncem canim :))Amin kız hamile kaşdığın yılmı yoksa bebişin doğduğu mu baz alınıyo ki bunda:)
Eksiğin varsa söyle.Boş boş oturacağıma, senin için tefriciyeni tamamlayayımNeyse bişey olmaz canım önemli olan 4444 :)
Benim icin dua edebilirsin bossan kiz bu ay deneme olacak ismimle dua et banaEksiğin varsa söyle.Boş boş oturacağıma, senin için tefriciyeni tamamlayayım
Canım sağol ya 100 tane okudum istersen 100 tane daha okuyuver..Allah senden razı olsun duaların kabul olsunEksiğin varsa söyle.Boş boş oturacağıma, senin için tefriciyeni tamamlayayım
Tüm Ümmeti Muhammed için, her gün camide dua ediyorumBenim icin dua edebilirsin bossan kiz bu ay deneme olacak ismimle dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?