- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.881
4 hafta oldu Cnm fazla belirtti yok midem bulanıyor arada kasiklarimda ağrı sancı hiç yok belim ağrıyor gogusler biraz büyüdü arada sızlıyor dokununca ağrı acı yok bacaklarimda kollarimda kramplar oluyor ama neyse regl olmadım bu ay çarşamba ıns hamilelik haberiyle dönerim sizlereKac gun gecti denemeden canm belirti falan varmi
Biz sahur yaptık hatta ezan okunuyor şimdi cnmSiz sahur yapacaksınız galiba biz hala iftarı bekliyoruz
Bende deneme yaptım canım bi hafta olacak nerdeyse. Bu cuma test yapmayı düşünüyorum bakalım var mı yok mu..
Gerçi benim biraz karışık oldu ama hayırlısı artık.
Sen nasıl yaptın testleri? Silikleştiği anda mı denedin?
4 hafta oldu Cnm fazla belirtti yok midem bulanıyor arada kasiklarimda ağrı sancı hiç yok belim ağrıyor gogusler biraz büyüdü arada sızlıyor dokununca ağrı acı yok bacaklarimda kollarimda kramplar oluyor ama neyse regl olmadım bu ay çarşamba ıns hamilelik haberiyle dönerim sizlere
Zaman gecti d bilmiyorum cnm geçen hafta idrar testinde ve kan testinde çıkmadı kararsızım bu konuda bu belirtilerin en kotusude yorgunluk ya oructoructa tutuyorum o kadar halsiz düşüyorum ki kendimden gelmiyor kalkayim rabbim hepimizin hakkında hayirlisuni nasip etsin inşallah seninde gönlüne göre olur ıns herşey Cnm sende elinden geleni yapmışsın takdir rabiminartıkAslinda belirti biraz var hemen belirtiler xok olmaz zaten ayy insallah emeklerinin karsiligini alirsin canm ya bence yarin test yap senin baya zaman gecti
Zaman gecti d bilmiyorum cnm geçen hafta idrar testinde ve kan testinde çıkmadı kararsızım bu konuda bu belirtilerin en kotusude yorgunluk ya oructoructa tutuyorum o kadar halsiz düşüyorum ki kendimden gelmiyor kalkayim rabbim hepimizin hakkında hayirlisuni nasip etsin inşallah seninde gönlüne göre olur ıns herşey Cnm sende elinden geleni yapmışsın takdir rabiminartık
Olabilir Cnm bnm kizimda da 4 gün geçince yaptım belirgin çıktı ikinci çizgi bu nasıl olacak ne zaman belli olacak bilmiyorum yarın değilde pazartesi idrar testi yaparım carsambada kontrolüm var orda bhcg baktiririm ...Amin camm insallah ama gecen hafta cikmamasi normal benim kizimda 3 gun gecince test yaptigimda hafif silikti oncesi yapsaydim hic çıkmazdı zaten
Kızlar 250 Adet Okudum.
100 Tanesi Eflatuna, geriye kalan 150'de Mirnaz Sana oluyor. Aslında ben full Mirnaza okumuştum.Siteye girip Eflatunun yorumunu görünce, kardeş payı yapayım dedim.
2 Kızım var canım. Rabbim acılarını Göstermesin.Saliha Evlat Olarak Yetiştirmemi Nasip etsin İnşallahurrahman.
selam kizlar nasilsiniz? @SEVECENIM @eflatun @Gecemavisim @elifemm ve diger etiketleyemedigim arkadaslar.ben dogum yaptim 25gunluk olduk bile oglumla :) darisi tum isteyenlere olsun insallah.cok.guzel bir duygu gercekten.
sevecenim.masallah 4cuyy istiyormussyn.bana 2cpcuk cok.zor geliyor.bir an once buyusun istiyorum
Merhaba arkadaşlar/ 3. Oğluma hamileyim. Size tavsiyem yum gününüzü belirleyin ve o gün tek ilişki derin ilişki kafi. Birde şunu hiç unutmayın ki Rabbim ne yazdıysa o oluyor gerisi boş.
sağlıkla büyüsün inşallah canım darısı başımızaCanim gözün aydin.Maşallah ogluna
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.arada gel yine unutma bizi canim
Ben aslında üçüncüde kız için denedim tüm biliyordum yümdsn 3 gün önce ilişki oldu. Onda tutmamış ama Tümsan sonra korunmadim yani yümdan 4 gün sonra da korunmasız ilişki oldu onda hamile kaldım çift yum olmus. Diğer iki oğlumda tabi yum gunu erkek diye bilmiyordum sadece hamile kalmak için yum gunu denedik onda erkek olduSiz yumurtlama zamaninizi biliyormuydunuz bende yum zamani ilişki oldu sanıyorum ama derin oldu diyemem esimin sıkıntısından dolayi ya
Ben aslında üçüncüde kız için denedim tüm biliyordum yümdsn 3 gün önce ilişki oldu. Onda tutmamış ama Tümsan sonra korunmadim yani yümdan 4 gün sonra da korunmasız ilişki oldu onda hamile kaldım çift yum olmus. Diğer iki oğlumda tabi yum gunu erkek diye bilmiyordum sadece hamile kalmak için yum gunu denedik onda erkek oldu
Ben aslında üçüncüde kız için denedim tüm biliyordum yümdsn 3 gün önce ilişki oldu. Onda tutmamış ama Tümsan sonra korunmadim yani yümdan 4 gün sonra da korunmasız ilişki oldu onda hamile kaldım çift yum olmus. Diğer iki oğlumda tabi yum gunu erkek diye bilmiyordum sadece hamile kalmak için yum gunu denedik onda erkek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?