Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim testin cokda silik dil her gun sabah tekrarla istersen nolur nolmaz.
Evet canım öyle yapacağım bu testi gece 12 de yapmıştım bugün yine gece yapmayı düşünüyorum çünkü benim yumurtam genelde geceleri çatlıyor. Akşamları yaptığım testlerden daha doğru sonuç alıyorum

Canim testin belirgin sen her ay adetin kacinda yumurtluyordun
Her ay değişiyor canım bi yumurtalığım daha geç çatlıyor. Geçen ay geç çatlayan taraftaydı bu ayki normal vaktinde çatlayan tarafta. Bu kullandığım testin hassasiyeti de bayağı yüksek ondan da biraz belirgin. Haftasonuna bekliyorum ama çatlamasını.

Bir de gün aşırı bir gün deneme bir gün dinlenme şeklinde değil mi?

Canım kendi de 100 tane okumuştu ama teslim etmedi. Dediğin gibi yarın da yazmazsa biz okuyup tamamlayalım zaten 233 tane kalmış oluyor hemen okur bitiririz

Hadi insallah canim bu ay tutunur oglusun.. burdan "kizlar hamileyimmm" diye yazmak nasip olur sana we isteyen arkadaslarmizin hepsine.

Evet canim
Insan zorunlu gibi hissediyo kendini cok zor isler.
Aynen canım gerçekten zor
ama Prensesim2016 her gece deniyor yanılmıyorsam
Her gece deneyince erkek olma şansı gün aşırıya göre daha fazla bence. Sadece ikisini kıyarsak yani
Çünkü gün aşırı kız bebek için daha uygun y ler 24 saat içinde ölüyor ya diyelim ki bu gece deneme oldu ertesi gece olmadı bi sonraki sabah da yumurta çatladı o zaman kalan Xler döller Y ler ölmüş olacağı için çoktan.
Rabbim hepimize önce hayırlısı olmak şartıyla sağlıklı Salih oğullar nasip etsin canım

Evet canım erkek istiyor ama kendi de yazmış bu ay böyle denemek istedi
Prensesim2016 canım bu ayda olmazsa ovulasyon testi al bence bi dahaki ayda yöntemle denersin istersen
Inş olurda ovu testine gerek kalmaz Cnm tabii olmazsada o zaman n 11 den sipariş veririm alırım kendime burda size sorarak kullanmay başlarım

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darisi bizim basimiza inşaalah
Bu sene ben hariç herkes Hamile gibi hissediyorum 3 tane arkadaşım, kuzenimin eşi, görümcem.. ve 3 tane arkadaşım da Doğum yaptı. Bu sene sanki ben de birşey var gibi hissediyorum
Bi arkadaşım vardı bebek istemeyen onu ikna etmeye çalışıyordum ben deniyorum sende başla diye. O Hamile kaldı nerdeyse 4 aylık oldu ben hala deniyorum..
Darısı en güzel şekilde bizim başımıza olsun
Sabretmeye devam..

Dedigne katilyorum canim. Ablaminda 2 tane oglu var her gun mutlaka iliski olurmus ogullarina hamile kalmadan once.. bende onume gelen oglan annesini kiyiya koseye sikistirip sorulara boguyorum.

Evet cnm hergece

Dedigne katilyorum canim. Ablaminda 2 tane oglu var her gun mutlaka iliski olurmus ogullarina hamile kalmadan once.. bende onume gelen oglan annesini kiyiya koseye sikistirip sorulara boguyorum.
Aynen canım bende öyleyim benim bi arkadaşımında öyle adetten sonra 10 gün boyunca her gece deneme ile oğlu oldu
Bende soruyorum deli gibi
Bi arkadaşımın da iki oğlu var ikisine de eşinin işi nedeniyle ayda bi kez deneme ile Hamile kalmış

Sabrın sonu selamettir Cnm ıns sağlıklı bir şekilde bizde bebislerimize hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…