Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sabrın sonu selamettir Cnm ıns sağlıklı bir şekilde bizde bebislerimize hamile kalırız
Kesinlikle öyle canım ben ne zaman birşeye sabretsem sonu beklediğimden güzel oldu
Ne zaman sabırsızlık yapsam hep hüsrana uğradım
O yüzden şimdi sabretmek istiyorum güzelce

30-35 gün de bir adet oluyorum nadir günü gününe adet olurum genelde 3-5 gün illa geçiyo bu ay 35.günde adet oldum 4 haziran adet tarihimdi şimdi bi akıntı geldi bulanık birazda uzuyo bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim benim geçen ayki akıntı takibime göre 20. Günde falan geliyordu genelde akıntım buz eğer 10. Günde geldi elimde test falanda yok anlayamadım

Amin canım bende çok istiyorum valla geçen ay A Asell80 dan acayip umutluydum olmadı
Ahh sorma canim brn daha bi umutliydim o göğüs sisikligi neydu oyle ya adete girmeden 7 gun onceden şiştiler kasik agrisi falan tüm belirtiler vardi resmen
Bende Cnm hatta idrar testi bile silik çıkmıştı
canim o hamilelik twstin ozelligindenmis aslinda ikinci testi de yaptığım zaman ayni markayi almıştım aynısı oldu ikinci cizginin varligu beyazdan anlaşılıyor hamilelikten dolayi degilmis meger bosu bosuna umitlenmistim bende

Bizde umitlenmistik Cnm neyse herşeyin hayırlısı olsuncnm

Canım bende 633 tefriciyeyi okudum
Allah kabul etsin inşallah
Benden başka 13 kişide okudu
Duyan herkes okumak istedi
Hepsininde duası var içinde
Sizlerden de bahsettim sizlerede dua istedim
Ramazan'ı güzel geçirdik Kur'an ve dualarla
Rabbim eli boş çevirmez inşallah bizleri kapısından
Son sahurumuzuda yaptık
İnşallah seneye Ramazan'ı görmek nasip olur
Hepinizin şimdiden bayramınız mübarek olsun

SEVECENIM yanlış algilamadim bacim Estağfurullah fakat hiç bi yöntemin % 100 garanti saglamadiginin idrakindayim bu derece bir beklentim de yok bir yöntem varsa tedbiri alıp denemek niyetim ... Rabbim tedbirimizi takdir eylesin cumlemizin

Amin cnm hayırlı bayramlar

Canım teslim alıyorum Allah kabul etsin
Başka kişilerinde dualarını almamız çok güzel olmuş bereket olur
Allah onlardan da razı olsun
Rabbim hepimizinkini kabul buyursun

İnşallah canım ...Tabiki haklısın hiçbirşey %100 değil ..
Rabbim hepinize hayırlı Salih erkek evladları nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…