- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.361
Ben adet bittikten sonra hergece deniyodum bakalım sonumuz ne olacak ıns hayırlara vesile olurda sağlıklı bir şekilde hamile kalırımCanım ben bu ay ovulasyon testi ile hamile kaldım
Kesinlikle öyle canım ben ne zaman birşeye sabretsem sonu beklediğimden güzel olduSabrın sonu selamettir Cnm ıns sağlıklı bir şekilde bizde bebislerimize hamile kalırız
Aynen cnm hakkımızda hayırlısıKesinlikle öyle canım ben ne zaman birşeye sabretsem sonu beklediğimden güzel oldu
Ne zaman sabırsızlık yapsam hep hüsrana uğradım
O yüzden şimdi sabretmek istiyorum güzelce
Inşallah hamiledir de o yüzden yazmiyodur çok istiyorum bu topikte hepimizin hamilelik haberini duymayı
Bende Cnm hatta idrar testi bile silik çıkmıştı
Ahh sorma canim brn daha bi umutliydim o göğüs sisikligi neydu oyle ya adete girmeden 7 gun onceden şiştiler kasik agrisi falan tüm belirtiler vardi resmen
canim o hamilelik twstin ozelligindenmis aslinda ikinci testi de yaptığım zaman ayni markayi almıştım aynısı oldu ikinci cizginin varligu beyazdan anlaşılıyor hamilelikten dolayi degilmis meger bosu bosuna umitlenmistim bendeBende Cnm hatta idrar testi bile silik çıkmıştı
Aslında her gece yapmak iyi değiş gün aşırı denemek gerekiyor. Çünkü spermlerin olgunlaşması gerekiyorBen adet bittikten sonra hergece deniyodum bakalım sonumuz ne olacak ıns hayırlara vesile olurda sağlıklı bir şekilde hamile kalırım
Bizde umitlenmistik Cnm neyse herşeyin hayırlısı olsuncnmAhh sorma canim brn daha bi umutliydim o göğüs sisikligi neydu oyle ya adete girmeden 7 gun onceden şiştiler kasik agrisi falan tüm belirtiler vardi resmen
canim o hamilelik twstin ozelligindenmis aslinda ikinci testi de yaptığım zaman ayni markayi almıştım aynısı oldu ikinci cizginin varligu beyazdan anlaşılıyor hamilelikten dolayi degilmis meger bosu bosuna umitlenmistim bende
Evet öyle deniliyor zaten bizde dün akşam denedik bu akşam olmadı oysaki bugün adetin 14. Günüydü deneme olmadıAslında her gece yapmak iyi değiş gün aşırı denemek gerekiyor. Çünkü spermlerin olgunlaşması gerekiyor
Canım bende 633 tefriciyeyi okudumSalat-ı Tefriciye listemiz
1.divinity (mehtap)
2. @suuuus 4716 (kübranur) okudu
3. @Ceymiceyn (duygu) okudum
4. @Kizlarinin annecigi (gümüş) okudu
5. M Minikbaharrr
6. A Asell80 (Aygül) okudu
7. 5 54Kbr54 (Kübra) okudu
Kişi başına düşen sayı 633
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE
Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum
Kendi açınma fikirlerimi söyledim .Yanlış algılama lütfen
Tabiki araştırıp soruşturmak en büyük hakkın .Bu yazıyı yazarken sadece senin açından yazmadım .Ama şundan emin ol ya cinsiyet seçimi için yurt dışı(Kıbrıs) ya da bu yöntem ..
Karalar bağlıyacan asla denedim öyle birşeyide ifade etmedim .
Dediğim gibi yazdıklarım kendi fikirlerim .Sizde zaten fikir ve düşüncelerimiz için buraya yazıp sordunuz .Buna dayanarak cvp yazdım .Kimseyi şahsi tanımam etmem .
Kendi açınma fikirlerimi söyledim .Yanlış algılama lütfen
Tabiki araştırıp soruşturmak en büyük hakkın .Bu yazıyı yazarken sadece senin açından yazmadım .Ama şundan emin ol ya cinsiyet seçimi için yurt dışı(Kıbrıs) ya da bu yöntem ..
Karalar bağlıyacan asla denedim öyle birşeyide ifade etmedim .
Dediğim gibi yazdıklarım kendi fikirlerim .Sizde zaten fikir ve düşüncelerimiz için buraya yazıp sordunuz .Buna dayanarak cvp yazdım .Kimseyi şahsi tanımam etmem .
Amin cnm hayırlı bayramlarCanım bende 633 tefriciyeyi okudum
Allah kabul etsin inşallah
Benden başka 13 kişide okudu
Duyan herkes okumak istedi
Hepsininde duası var içinde
Sizlerden de bahsettim sizlerede dua istedim
Ramazan'ı güzel geçirdik Kur'an ve dualarla
Rabbim eli boş çevirmez inşallah bizleri kapısından
Son sahurumuzuda yaptık
İnşallah seneye Ramazan'ı görmek nasip olur
Hepinizin şimdiden bayramınız mübarek olsun
Canım teslim alıyorum Allah kabul etsinCanım bende 633 tefriciyeyi okudum
Allah kabul etsin inşallah
Benden başka 13 kişide okudu
Duyan herkes okumak istedi
Hepsininde duası var içinde
Sizlerden de bahsettim sizlerede dua istedim
Ramazan'ı güzel geçirdik Kur'an ve dualarla
Rabbim eli boş çevirmez inşallah bizleri kapısından
Son sahurumuzuda yaptık
İnşallah seneye Ramazan'ı görmek nasip olur
Hepinizin şimdiden bayramınız mübarek olsun
İnşallah canım ...Tabiki haklısın hiçbirşey %100 değil ..SEVECENIM yanlış algilamadim bacim Estağfurullah fakat hiç bi yöntemin % 100 garanti saglamadiginin idrakindayim bu derece bir beklentim de yok bir yöntem varsa tedbiri alıp denemek niyetim ... Rabbim tedbirimizi takdir eylesin cumlemizin
Cnm belliki haber vermiyecek kalanı okuyup teslim edelim bu geceCanım teslim alıyorum Allah kabul etsin
Başka kişilerinde dualarını almamız çok güzel olmuş bereket olur
Allah onlardan da razı olsun
Rabbim hepimizinkini kabul buyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?