Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
canim belki atık yumurta vardir illa cift cizgi cikmasi gerekmiyir face de bi arkadasin dongusu 32 16si yumurtluyormus ama adet sonrasi ogluna hamile kalmis benimde boyle hikayeler kafami kurcaliyor

Amin canım haklısın ezberleyince çok çabuk okunuyor

canim belki atık yumurta vardir illa cift cizgi cikmasi gerekmiyir face de bi arkadasin dongusu 32 16si yumurtluyormus ama adet sonrasi ogluna hamile kalmis benimde boyle hikayeler kafami kurcaliyor
Bilemedim ki canım olsa testte belli olurdu sanıyorum
Testi de ekleyeyim hatta

Eklentiler

• 5F98B724-A989-4B53-BD31-2BDD7F9B49EA.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 64
Canım akıntın kesildi mi? Bence akıntın kesilene kadar devam et her gece denemeye ama haklısın bıkmakta
Canim merhaba hergun denemede kiz oluyo diye biliyorum. Prensesim2016 arkadasimiz erkek bebek istemiyomuydu. Bide bende 2 nci kizima adet bitiminden gun asiri deneyerek hamile kalmistim. Kendimi hatirladim bi an bende coook bikmistim ayni zamanda esimde

Kızlar ogluma gün aşırı denemiştim ovulasyondan sonra da üç gün degerlendirmistimde.... şimdi tekrar hamileyim aynı sekılde yaptım gene . Ama bunun yöntemi Yok! Erkek Y veya X gönderecek buna bağlı yanı

Canım akıntın kesildi mi? Bence akıntın kesilene kadar devam et her gece denemeye ama haklısın bıkmakta
Hayir kesilmedi cnm ama Akıntım çok az oluyor ama kasiklarim fena ağrıyor çok karisik agrilar geziniyor kasiklarimda yumun cat olduğunu bilseydim artık deneme için biraz ara verirdim malum hastaneye de gidemedim böylece kaldım bakalım nasipse haftaya çarşamba 15 günüm doluyor sabah bi idrar testi yaparım

Bilmiyorum sık ilişkide genelde kız deniliyor ama oğlu olan da çok bizde artık nasibimizde ne vArsa onu görürüz evet bi oğlum olsunistiyorum bakalım hayırlısı hangisiyse o olur ıns evet hem eşim sıkıldı yapmaktan hem ben artık bıktım o derece yanı bakalım ıns tutarda emegimiz boşa çıkmaz

Yanı biraz nasip kısmet rabbim kismetini gonderdimi gün aşırı da denersek yinede erkek olur allah hakkimizda hayırlı olanı nasip eylesin öncelikle ben hep hayirlisuni istiyorum sonrası teferuat bebeğinizin cinsiyeti belli değilmi

Kendi açınma fikirlerimi söyledim .Yanlış algılama lütfen
Tabiki araştırıp soruşturmak en büyük hakkın .Bu yazıyı yazarken sadece senin açından yazmadım .Ama şundan emin ol ya cinsiyet seçimi için yurt dışı(Kıbrıs) ya da bu yöntem ..
Karalar bağlıyacan asla denedim öyle birşeyide ifade etmedim .
Dediğim gibi yazdıklarım kendi fikirlerim .Sizde zaten fikir ve düşüncelerimiz için buraya yazıp sordunuz .Buna dayanarak cvp yazdım .Kimseyi şahsi tanımam etmem .

Sizlerinde şimdiden bayramı mübarek olsun. Cebiniz şeker yüzünüz gülücük ile dolsun

Evet canım erkek istiyor ama kendi de yazmış bu ay böyle denemek istedi
Prensesim2016 canım bu ayda olmazsa ovulasyon testi al bence bi dahaki ayda yöntemle denersin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…