- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.321
canim belki atık yumurta vardir illa cift cizgi cikmasi gerekmiyir face de bi arkadasin dongusu 32 16si yumurtluyormus ama adet sonrasi ogluna hamile kalmis benimde boyle hikayeler kafami kurcaliyorKızlar bu arada bugün adetimin son günüydü bu ay uzun sürdü nedense. Şeffaf akıntı da gelince dedim acaba adet sonrası ilk gün hamile kalanlardan biri de ben olabilir miyim
Test yaptım ama T acayip silik ben yumurtlamayı bekleyeceğim artık
canim belki atık yumurta vardir illa cift cizgi cikmasi gerekmiyir face de bi arkadasin dongusu 32 16si yumurtluyormus ama adet sonrasi ogluna hamile kalmis benimde boyle hikayeler kafami kurcaliyor
Amin canımOlur tabiki Allahü teâlâ makbul buyursun dualarıniza amin amin amin
Amin canım haklısın ezberleyince çok çabuk okunuyorCnm ben telefona bakarak okuyidum oyleede zor oluyordu üst uste okuyunca ezberledim duayi böylece kolay oldu çabuk bitirdim bide bnm arefe günü hatmimide teslim etmem gerekiyor 3 cuzum vardı 1 tanesini kardeşim okudu bnm için 2 cuzum var şimdi onu yarına kadar bitirip teslim etmem gerekiyor o yüzden yetistiremyetistiremem dedim ama çok şükür bittiallah hayrimizi kabul etsin inşallah
Canım akıntın kesildi mi? Bence akıntın kesilene kadar devam et her gece denemeye ama haklısın bıkmaktaOlabilir cnm bende bu ay denemeye erkenden başladım bugün adetin 14. Günu ve artık hergece yapmaktan sıkıldım
Bilemedim ki canım olsa testte belli olurdu sanıyorumcanim belki atık yumurta vardir illa cift cizgi cikmasi gerekmiyir face de bi arkadasin dongusu 32 16si yumurtluyormus ama adet sonrasi ogluna hamile kalmis benimde boyle hikayeler kafami kurcaliyor
Canim merhaba hergun denemede kiz oluyo diye biliyorum.Canım akıntın kesildi mi? Bence akıntın kesilene kadar devam et her gece denemeye ama haklısın bıkmakta
Canim testin cokda silik dil her gun sabah tekrarla istersen nolur nolmaz.Bilemedim ki canım olsa testte belli olurdu sanıyorum
Testi de ekleyeyim hatta
Hayir kesilmedi cnm ama Akıntım çok az oluyor ama kasiklarim fena ağrıyor çok karisik agrilar geziniyor kasiklarimda yumun cat olduğunu bilseydim artık deneme için biraz ara verirdim malum hastaneye de gidemedim böylece kaldım bakalım nasipse haftaya çarşamba 15 günüm doluyor sabah bi idrar testi yaparımCanım akıntın kesildi mi? Bence akıntın kesilene kadar devam et her gece denemeye ama haklısın bıkmakta
Bilmiyorum sık ilişkide genelde kız deniliyor ama oğlu olan da çok bizde artık nasibimizde ne vArsa onu görürüz evet bi oğlum olsunistiyorum bakalım hayırlısı hangisiyse o olur ıns evet hem eşim sıkıldı yapmaktan hem ben artık bıktım o derece yanı bakalım ıns tutarda emegimiz boşa çıkmazCanim merhaba hergun denemede kiz oluyo diye biliyorum.Prensesim2016 arkadasimiz erkek bebek istemiyomuydu. Bide bende 2 nci kizima adet bitiminden gun asiri deneyerek hamile kalmistim. Kendimi hatirladim bi an bende coook bikmistim ayni zamanda esimde
Yanı biraz nasip kısmet rabbim kismetini gonderdimi gün aşırı da denersek yinede erkek olur allah hakkimizda hayırlı olanı nasip eylesin öncelikle ben hep hayirlisuni istiyorum sonrası teferuat bebeğinizin cinsiyeti belli değilmiKızlar ogluma gün aşırı denemiştim ovulasyondan sonra da üç gün degerlendirmistimde.... şimdi tekrar hamileyim aynı sekılde yaptım gene . Ama bunun yöntemi Yok! Erkek Y veya X gönderecek buna bağlı yanı
Aynen Cnm M Minikbaharrr dan haber yok acaba bitirdi mi şimdi haber vermedi bize nasıl teslim olacak bu duaAmin canım haklısın ezberleyince çok çabuk okunuyor
Kendi açınma fikirlerimi söyledim .Yanlış algılama lütfenAmentu Billah hepimiz bu bilinceteyiz şükürSEVECENIM doğrusu araştırma içindeyim daha ve bir türlü karar vermedim onerinizi degerlendirmek için yazdım zaten gruba ve hiç birini Giz ardı edip inandığım bildiğim yöntemin peşinde kosturmuycm mantıken ve bilmen ilgi görenlere yoğunluk gösterip Bismillah diyecem gerisi Rabbimin takdiri kız olursa kararlar mi bagliycam euzubillah ASla Bakalim mevlam neyler
Bilemedim ki canım olsa testte belli olurdu sanıyorum
Testi de ekleyeyim hatta
Yok canım daha yeni hamileligim :)Yanı biraz nasip kısmet rabbim kismetini gonderdimi gün aşırı da denersek yinede erkek olur allah hakkimizda hayırlı olanı nasip eylesin öncelikle ben hep hayirlisuni istiyorum sonrası teferuat bebeğinizin cinsiyeti belli değilmi
M Minikbaharrr evet keske haber verseydin. durumunu. Canim isminide 5 kere sorduk soylemedin. Simdi bu mesacimizi insl gorurde haberini veririrsin.Aynen Cnm M Minikbaharrr dan haber yok acaba bitirdi mi şimdi haber vermedi bize nasıl teslim olacak bu dua
Sizlerinde şimdiden bayramı mübarek olsun. Cebiniz şeker yüzünüz gülücük ile dolsunKızlar şimdiden bayramızı kutlar güzel tatiller dilerim .
Bir hafta yokum .Arafa günü ikindiden sonra 100 defa ihlas süresini okumanızı tavsiye ederim .Çok hayırlı gün olduğu için dualar kabul olurmuş
Görüşmek üzere
Evet canım erkek istiyor ama kendi de yazmış bu ay böyle denemek istediCanim merhaba hergun denemede kiz oluyo diye biliyorum.Prensesim2016 arkadasimiz erkek bebek istemiyomuydu. Bide bende 2 nci kizima adet bitiminden gun asiri deneyerek hamile kalmistim. Kendimi hatirladim bi an bende coook bikmistim ayni zamanda esimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?