Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde bitti canım allah dualarımızı kabul eylesin

:)) Canım deneme yapmıyorum derken Dr takibi , çatlatma iğnesini falan kasdetmistim
Akıntı bekliyorum 2 gün var akıntının gelmesine
Deneme her zaman var belki tedaviye gitmedigim ay olur Allah'tan ümit kesilmez
Ayy pardon canım ben ayı boş geçeceksin sandım da ona üzüldüydüm
Aynen belli olmaz sonuçta sen ne tedaviye ne doktorlara bel bağladın Allah’tan istiyorsun dediğin gibi bu ay olur belki inşAllah olur

Salat-ı Tefriciye listemiz

1. divinity (mehtap)
2. @suuuus 4716 (kübranur) okudu

3. @Ceymiceyn (duygu) okudum

4. @Kizlarinin annecigi (gümüş) okudu

5. M Minikbaharrr

6. @Cikoo (Aygül) okudu

7. 5 54Kbr54 (Kübra) okudu

Kişi başına düşen sayı 633

Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.

Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE

Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE

Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah

**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.

Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

633 salati tefriciyeyi okudum bitirdim sana teslim ediyorum iwashereonce ıns hayırlı sağlıklı erkek bebislerimiz olur tedbir bizden takdir rabimin artıkıns tez zamanda muradimiza erecez
Canım bu arada maşaAllahın var bitiremicem diyordun vaktinden önce teslim ettin

Canım bu arada maşaAllahın var bitiremicem diyordun vaktinden önce teslim ettin
Cnm ben telefona bakarak okuyidum oyleede zor oluyordu üst uste okuyunca ezberledim duayi böylece kolay oldu çabuk bitirdim bide bnm arefe günü hatmimide teslim etmem gerekiyor 3 cuzum vardı 1 tanesini kardeşim okudu bnm için 2 cuzum var şimdi onu yarına kadar bitirip teslim etmem gerekiyor o yüzden yetistiremyetistiremem dedim ama çok şükür bittiallah hayrimizi kabul etsin inşallah

Olabilir cnm bende bu ay denemeye erkenden başladım bugün adetin 14. Günu ve artık hergece yapmaktan sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…