- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.301
N 11 de kapida odeme yokki
canim
Benimde bitti canım allah dualarımızı kabul eylesinSalat-ı Tefriciye listemiz
1.divinity (mehtap)
2. @suuuus 4716 (kübranur)
3. @Ceymiceyn (duygu) okudum
4. @Kizlarinin annecigi (gümüş) okudu
5. M Minikbaharrr
6. @Cikoo (Aygül) okudu
7. 5 54Kbr54 (Kübra)
Kişi başına düşen sayı 633
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE
Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum
Benimde bitti canım allah dualarımızı kabul eylesin
Doktoruna gore degisir canim ama klomen verirse mecbur takip yapmak zorunda yum olusmus mu kist mi olusmus catlamis mi bakmak zorundaMerhaba canım öyle yapayım ama takip yapar mı doktor bana acaba bilgin var mı?
Ayy pardon canım ben ayı boş geçeceksin sandım da ona üzüldüydüm:)) Canım deneme yapmıyorum derken Dr takibi , çatlatma iğnesini falan kasdetmistim
Akıntı bekliyorum 2 gün var akıntının gelmesine
Deneme her zaman var belki tedaviye gitmedigim ay olur Allah'tan ümit kesilmez
Teslim alıyorum canım Allah kabul etsinBenimde bitti canım allah dualarımızı kabul eylesin
Canım bunu bitirmek üzereyiz duasını yaparak başladık seni bi sonrakinden etiketleriz katılırsın olur mu?Kızlar benide etiketlermisiniz okurum bende
Amin canım teslim alıyorum Allah kabul etsin633 salati tefriciyeyi okudum bitirdim sana teslim ediyorumiwashereonce ıns hayırlı sağlıklı erkek bebislerimiz olur tedbir bizden takdir rabimin artıkıns tez zamanda muradimiza erecez
Canım bu arada maşaAllahın var bitiremicem diyordun vaktinden önce teslim ettin633 salati tefriciyeyi okudum bitirdim sana teslim ediyorumiwashereonce ıns hayırlı sağlıklı erkek bebislerimiz olur tedbir bizden takdir rabimin artıkıns tez zamanda muradimiza erecez
Canım bunu bitirmek üzereyiz duasını yaparak başladık seni bi sonrakinden etiketleriz katılırsın olur mu?
Doktoruna gore degisir canim ama klomen verirse mecbur takip yapmak zorunda yum olusmus mu kist mi olusmus catlamis mi bakmak zorunda
Doktor kabul ederse neden olmasin yanliz 3 4 gun gitmen gerekebilirDoktorum gitti malesef ve suan doktor arayisindayim aslında ilaç vermeden takip istesem 1 ay öyle denesek olur mu tuttururmuyum o günü
Doktor kabul ederse neden olmasin yanliz 3 4 gun gitmen gerekebilir
Cnm ben telefona bakarak okuyidum oyleede zor oluyordu üst uste okuyunca ezberledim duayi böylece kolay oldu çabuk bitirdim bide bnm arefe günü hatmimide teslim etmem gerekiyor 3 cuzum vardı 1 tanesini kardeşim okudu bnm için 2 cuzum var şimdi onu yarına kadar bitirip teslim etmem gerekiyor o yüzden yetistiremyetistiremem dedim ama çok şükür bittiallah hayrimizi kabul etsin inşallahCanım bu arada maşaAllahın var bitiremicem diyordun vaktinden önce teslim ettin
Olabilir cnm bende bu ay denemeye erkenden başladım bugün adetin 14. Günu ve artık hergece yapmaktan sıkıldımKızlar bu arada bugün adetimin son günüydü bu ay uzun sürdü nedense. Şeffaf akıntı da gelince dedim acaba adet sonrası ilk gün hamile kalanlardan biri de ben olabilir miyim
Test yaptım ama T acayip silik ben yumurtlamayı bekleyeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?