- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.381
Tamam kızlar o zaman ben bitirip duasını yapayım bu geceCnm belliki haber vermiyecek kalanı okuyup teslim edelim bu gece
Evet diğer gruptada öyle yapan arkadsmiz eflatundu onun yerine okunup teslim edilmişti bitiremezsen yardım ederi sana cnmTamam kızlar o zaman ben bitirip duasını yapayım bu gece
233 okuyayım çünkü okuduğu kadarını da teslim etmedi
Daha önceki grupta da olmuştu aynısı bi kişi bi anda girmeyip cevap yazmamıştı okuyup okumadığını onunkini de komple okumuştuk şimdi de öyle yapalım
Amin cnm mutlu hayırlı bayramlar hepinizedeKızlar bu arada şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun
Rabbim tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz ibadetleri kabul etsin ve tekrarına kavuştursun
Herkesin ailesiyle ve sevdikleriyle musmutlu bi Bayram geçirmesini dilerim
Amin canim. Nice nice bayramlara insallh.Kızlar bu arada şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun
Rabbim tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz ibadetleri kabul etsin ve tekrarına kavuştursun
Herkesin ailesiyle ve sevdikleriyle musmutlu bi Bayram geçirmesini dilerim
Tamam kızlar o zaman ben bitirip duasını yapayım bu gece
233 okuyayım çünkü okuduğu kadarını da teslim etmedi
Daha önceki grupta da olmuştu aynısı bi kişi bi anda girmeyip cevap yazmamıştı okuyup okumadığını onunkini de komple okumuştuk şimdi de öyle yapalım
EvetCinsiyet belirlemek için cidden bu kadar detaylarla uğraşıyor musunuz?
Allah her şeyin hayırlısını bilir, gerekirse 4 kızım olsun, hayırsız bir erkek evladından yeğdir. Ps; evli değilim.
Allah gönlünüze göre hayırlısıyla verir inşallah
Evet
Bizimki sadece tedbir
Takdir Allah'in
Bizim kızlarımızla bir sıkıntımız yok
O kadar uğraşmaya kız olursa oturup ağlayacak değiliz
Demekki hayırlısı böyleymiş deyip rabbimin bize layık gördüğünü başımızın üstüne alacaz
Ayrıca oğullarımiz olsaydı kız için daha yana yakıla arardik
Kizzz hamile kalsam ilk burda sizle paylaşirim :) nerdeeee bu ay hüsran oldu yumurta bekledigimden erken catladi kacirdim sizlede paylasmistimya kuzum. Bayram temizligi kosusturma derken telefonu pek elima alamadim. Insallah bayramdan sonra bol bol grsrz. Sen neyaptin
Canim bende yeni girdim kac gundur girmiyordm ben okuyamayacagim hersey ust uste geldi cenazemiz vardiya kizimi ihmal ettim havale gecirdi simdi kallle ilgili bi sikintisi varmis bayram geldigi ici doktorlarda gitti vucudu morarmaya basladi bisi olmaz dedi acildeki doktor cok huzursuz hic havamdada degilim herseyide bos verdim cok tesekkur ederm hepinize ben 60 tane falan okudum allah yardimciniz olsn :/
Çok geçmiş olsun cnm AllAh acil sifalar versin rabbim kimseyi evlatevlat acisiyla sinamasinCanim bende yeni girdim kac gundur girmiyordm ben okuyamayacagim hersey ust uste geldi cenazemiz vardiya kizimi ihmal ettim havale gecirdi simdi kallle ilgili bi sikintisi varmis bayram geldigi ici doktorlarda gitti vucudu morarmaya basladi bisi olmaz dedi acildeki doktor cok huzursuz hic havamdada degilim herseyide bos verdim cok tesekkur ederm hepinize ben 60 tane falan okudum allah yardimciniz olsn :/
Rabbim hakında hayirlisini nasip etsin Cnm hayırlı bayramlarBuarada benim yaz dönemleri biraz hareketli gecer yani 3 ay deneme yapmicam. Bu dönemde şu fazlalik 4 kilomu veririm beslenmeye dikkat ederim. Disi spermler sicagi seversicaklar bitince eylul ekim gibi insallah düşünüyorum. Dogumda yaz tatiline denk gelir daha iyi olur benim icin kucuk kizimda okula baslayacak çünkü.
Hislerime tam anlamıyla tercüman olmuşsun canımEvet
Bizimki sadece tedbir
Takdir Allah'in
Bizim kızlarımızla bir sıkıntımız yok
O kadar uğraşmaya kız olursa oturup ağlayacak değiliz
Demekki hayırlısı böyleymiş deyip rabbimin bize layık gördüğünü başımızın üstüne alacaz
Ayrıca oğullarımiz olsaydı kız için daha yana yakıla arardik
Canım aslında erken çatlayan yumurta daha iyi oluyor sağlıklı oluyor diyorlar. Ben de beklemedeyim gecemavisim yumurtamı bekliyorum. Yarın da minik bi tatile çıkalım dedik. Kızım ve eşimle gittiğim tatilden kızım, eşim ve oğlum olarak dönmeye niyetlendimKizzz hamile kalsam ilk burda sizle paylaşirim :) nerdeeee bu ay hüsran oldu yumurta bekledigimden erken catladi kacirdim sizlede paylasmistimya kuzum. Bayram temizligi kosusturma derken telefonu pek elima alamadim. Insallah bayramdan sonra bol bol grsrz. Sen neyaptin
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin çok üzüldüm.Canim bende yeni girdim kac gundur girmiyordm ben okuyamayacagim hersey ust uste geldi cenazemiz vardiya kizimi ihmal ettim havale gecirdi simdi kallle ilgili bi sikintisi varmis bayram geldigi ici doktorlarda gitti vucudu morarmaya basladi bisi olmaz dedi acildeki doktor cok huzursuz hic havamdada degilim herseyide bos verdim cok tesekkur ederm hepinize ben 60 tane falan okudum allah yardimciniz olsn :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?