- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.401
Canım sen erteleme aslında yazın Hamile kalınca baharda doğuyorlar daha güzel oluyorBuarada benim yaz dönemleri biraz hareketli gecer yani 3 ay deneme yapmicam. Bu dönemde şu fazlalik 4 kilomu veririm beslenmeye dikkat ederim. Disi spermler sicagi seversicaklar bitince eylul ekim gibi insallah düşünüyorum. Dogumda yaz tatiline denk gelir daha iyi olur benim icin kucuk kizimda okula baslayacak çünkü.
Amin canim. Rabbim tum dualarini kabul etsin.Kızlar çok şükür salat-ı tefriciyemizin duasını yaptım. Duaların en çok kabul edildiği vakitlerden biri olan imsak vaktine 1 saat kala namaz kıldıktan sonra bir ismi Azam duasını da okuyaraktan teslim ettim. Duamızın hem vakti, hem Bayram gecesine denk gelmesi çok güzel oldu. Rabbimin bizleri boş çevirmeyeceğine can-ı gönülden inanıyorum. Allah tüm okuyanlardan razı olsunkucaklarımızı oğullarımızla doldursun en güzel şekilde
Iyi bayaramlar canim.Kızlar hepinize iyi bayramlar.bayram bayram derdime düstüm ama tam denk geldi bayrama ne yapayım.ben de bu ay hamile kalmayı planlıyorum nasipse.gecemavisim ve ceymiceyn güzelce açıkladılar yöntemi geçen ay teşekkürler onlara.şimdi bende takvimim diye bir program var.orada yumurtlama tarihi 18 i gösteriyor.ayrıca geçen ay ovulasyon testi yaptım ilk defa ama beceremedim sanırım.en koyu mayısın 20 sinde oldu.uygulamada da 20 si görünüyordu.ama c ile t aynı koyulukta hiç olmadı.bu ay ise iki gündür yine test yapıyorum bugün daha yapmadım ama aynı saatte yapmaya çalısıyorum saatim gelmedi daha.c hep silik yine.ama dünden beri yumurtalıklarım ağrıyor ve bugün de sünen bir akıntım var.acaba teste mi güvensem yoksa kendi takip ettigim akıntıya mı programa mı.aklım karıştı açıkcası.testi geçen ay çok da beceremedim çünkü.tecrübeli kızlar hamiş adayları hamileler yumurta çatlamadan önce o sünen akıntı gelir mi yoksa sünmesi çatlamış artık demek mi
sagol canım.Allah razı olsun.dünden beri sol yumurtalıgımda agrı var.bugün hat safhada.belim ağrıyor.bir şislik falan var sanki elimde yüzümde adet olacak gibiyim.kendimi çok iyi takip ederim normalde ama stres yaptım.kızımın rahme yerleştigini bile ilişkiden bir hafta sonra anlamıştım akıntımdan.Iyi bayaramlar canim.
Takwime hic inanma sonucda her insanin vucudi bir olmaz. Yumurtanin nezaman catlayip catlamiycagini takwim hic bilemez o sadece bir tahmin.
Evulasyon testi yapmani we akintini takip etmeni oneririm.
Akinti evulasyondan 3 gun once baslar..
Testin esit oldugu gun bidaha tekrarlayarak hafif silinmeye basladiginda olmali iliski.
Eyer testden anlamiyosanda doktora giderek takip yaptirabilirsin daha garanti olur.
Rabbim gonlunden geceni nasip eylesin..
Rica ederim canım ne demekAmin canim. Rabbim tum dualarini kabul etsin.
Insallah bu ay bizim hepimiz icin bol hamisli bir ay olur. !!
Sanada ayrica tesekkuer ederim canm. Allah sendende razi olsun. !!
Canım bence sakın takvime inanma. Her ay aynı olmayabilir çünkü. Sana tavsiyem acele etme testleri doğru yapamıyorsan mutlaka doktora gidip yumurta takibi yaptırman yönünde. Şuan Bayram olduğu için gidemezsen bir dahaki ayı bekle bence.Sa
sagol canım.Allah razı olsun.dünden beri sol yumurtalıgımda agrı var.bugün hat safhada.belim ağrıyor.bir şislik falan var sanki elimde yüzümde adet olacak gibiyim.kendimi çok iyi takip ederim normalde ama stres yaptım.kızımın rahme yerleştigini bile ilişkiden bir hafta sonra anlamıştım akıntımdan.
Ama işte test olayını çözemedim nedense.Akıl karışıklıgı yaşıyorum bu yüzden bakalım nasip kısmet.bu ay deneyecegim orası kesin
Teşekkür ederim bu bayram günü ilgileniyorsunuz.bakalım canım bir kac gün daha sürem var.o günlerde de test yaparım sonra zaten bayram bitiyor dedigin gibi giderim.psikolojik olarak kendimi çok hazırladım bu ay.tüm bu belirtiler psikolojik de olabilir.hakkımızda hayırlısı.Allah sağlıklısını gönlümüze göre olanı versin inşallahCanım bence sakın takvime inanma. Her ay aynı olmayabilir çünkü. Sana tavsiyem acele etme testleri doğru yapamıyorsan mutlaka doktora gidip yumurta takibi yaptırman yönünde. Şuan Bayram olduğu için gidemezsen bir dahaki ayı bekle bence.
Testlerini de en az 3 saat hiç sıvı tüketmeden ve tutmuş olduğun idrarınla yapmalısın. Sulu yemek, çorba ve meyve tüketmek de sıvı tüketmek oluyor haberin olsun.
Amin canım gönlünce olsun inşAllahTeşekkür ederim bu bayram günü ilgileniyorsunuz.bakalım canım bir kac gün daha sürem var.o günlerde de test yaparım sonra zaten bayram bitiyor dedigin gibi giderim.psikolojik olarak kendimi çok hazırladım bu ay.tüm bu belirtiler psikolojik de olabilir.hakkımızda hayırlısı.Allah sağlıklısını gönlümüze göre olanı versin inşallah
:) INŞAALLAHH Allah niyetini kabul etsin o zaman canim.. ya iste tahmin edemedim okadar erken olacagini o yuzden test yapmamistim. Hayırlısı bakalimCanım aslında erken çatlayan yumurta daha iyi oluyor sağlıklı oluyor diyorlar. Ben de beklemedeyim gecemavisim yumurtamı bekliyorum. Yarın da minik bi tatile çıkalım dedik. Kızım ve eşimle gittiğim tatilden kızım, eşim ve oğlum olarak dönmeye niyetlendim
Gittiğim her yere ovulasyon testlerimi de götürüyorum
Amin cnm inşallah AllAh razı olsun senden biz tedbiri aldık takdir rabimin artık okuyan ve okumayan herkesden allah razı olsunKızlar çok şükür salat-ı tefriciyemizin duasını yaptım. Duaların en çok kabul edildiği vakitlerden biri olan imsak vaktine 1 saat kala namaz kıldıktan sonra bir ismi Azam duasını da okuyaraktan teslim ettim. Duamızın hem vakti, hem Bayram gecesine denk gelmesi çok güzel oldu. Rabbimin bizleri boş çevirmeyeceğine can-ı gönülden inanıyorum. Allah tüm okuyanlardan razı olsunkucaklarımızı oğullarımızla doldursun en güzel şekilde
Sağol canım Allah razı olsun:) INŞAALLAHH Allah niyetini kabul etsin o zaman canim.. ya iste tahmin edemedim okadar erken olacagini o yuzden test yapmamistim. Hayırlısı bakalim
Allah kabul etsinKızlar çok şükür salat-ı tefriciyemizin duasını yaptım. Duaların en çok kabul edildiği vakitlerden biri olan imsak vaktine 1 saat kala namaz kıldıktan sonra bir ismi Azam duasını da okuyaraktan teslim ettim. Duamızın hem vakti, hem Bayram gecesine denk gelmesi çok güzel oldu. Rabbimin bizleri boş çevirmeyeceğine can-ı gönülden inanıyorum. Allah tüm okuyanlardan razı olsunkucaklarımızı oğullarımızla doldursun en güzel şekilde
Olabilir cnm keşke bayrama denk gelmeseydide gidip bir baktirsaydin yumlara sen ovu testini yapiyomusun bide bu programın adı neKızlar benim bu ay persembe günü yumurta akıntım geldi
Eki Görüntüle 2157876 yani takvime göre perşembe günü az az başlayıp 18 19 haziran zirve yapması lazımdı
Ama bu ay erken geldi akinti bende anlamadım
Tam yoğun geliyor bu sondur derken ertesi gün yine yoğun geliyor ve bu 3 gündür böyle
Bu son adetim de de bariz bir şekilde adetliyken yumurta akıntısını gordum
Acaba önceden kalan yumurtalarımmi vardı onlarmi atılıyor çok merak ettim
Bayram telaşı olmasa Dr gidecektim ama hiç fırsat bulamadım :)
15 haziranı yumurtaladim diye ben işaretledim
Beklenen yumurtlama 19 hazirandi
Döngusu 32 gün olup erkek bebeğe adet bitimi hamile kalanların başına ayda yılda bir böyle bişey mi geliyor acaba
Ovulasyon testi hiç yapmadımOlabilir cnm keşke bayrama denk gelmeseydide gidip bir baktirsaydin yumlara sen ovu testini yapiyomusun bide bu programın adı ne
Anladım cnm tm sağolOvulasyon testi hiç yapmadım
Ben çok su içerim onu hayatta yapamam
Programın adı takvim
Eki Görüntüle 2157912 sarı işaretli olan
Onun üstündeki ve pembeli olanda takvim
Hepsine birden bakıyorum
Ladytimer Ve getbaby olan takvimde kız bebek erkek bebek gunlerinide gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?