Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim bende indirdim bu takwimi ama pek anlamiyorum. Erkek kiz gunlerini gosteriyo olmasida cok guzel.

Evet Cnm çizgi VAR cok silik bence ya adet gecikmesini bekle yada bi kan testi yaptır hadi hayırlısı olsun ins

Kızlar burada sordum sordum.dayanamadım.erkek de olsa kız da olsa Allahtan deyip sağlıklısı olsun deyip işte ...:)))testi beceremedim iki aydır.Ben de kasık ağrımı akıntımı takip ettim ve biraz da iç sesimi dinledim.4 gün oldu.bugün sabah akıntım da çok afedersiniz damar gibi kırmızı bir leke geldi.kızıma hamile kaldıgım zaman da aynen böyle olmuştu.Ama o ilişkiden bir hafta sonra falan oldu.o zaman anlamıştım hamile oldugumu ama testte adet günü geçmeden çıkmamıştı.

Şimdi siz tecrübeli hatunlara sorayım bu leke ne olabilir.tam yumurtlama gününe denk gelse bile embriyo bu kadar çabuk tutunur mu.yoksa başka bir sey mi? Normalde uygulamalarda yumurtlama tarihi bugün görünüyor ama benim takibime göre 2-3 gün öne kayıyor.Normalde yumurtlama günlerimde böyle leke gelmez hiç.ayrıca kasıklarımda acayip ağrım var 3 gündür.offf bilemiyorum.saçmalıyorum degil mi!!??

merhaba nubdan anlayanlar bakabılırmı acaba

Eklentiler

• IMG-20180613-WA0000.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 73
Canim benimde bu ay boyle oldu. Senin batin kac.
Bilmiyorum cnm çok düzensiz helede klomen ve cat ignesini vurulduktan sonra daha da geçikmeye başladı önceleri çok erkenden adet olurdum yinede duzensizdi şimdi ise mart ayında klomen kullanmaya başladım 34. Gün adet oldum geçen ay iğneyi vuruldum ondada 41. Gün regl oldum yani batımı bilmiyorum heran olsbilirimde hiç olmayabilirimde buay ilaç falan hiç kullanmadım bugün adetin 19. Günu bi sure daha beklemem gerekiyor

Herkese merhabalar, bayram bitti kimler neler yaptı deneme yapan varmı grup pek sessiz, haydi kalkın erkek bebiş istiyen anne adayları . Çalışmalar ne alemde
Merhaba yumurtlama gününü bekliyorum ayın 24 ü ama akıntıya göre değerlendirecem ovulasyon testi almam lazım bi arkadaşta günüme bakmıştı 18-20 si erkek demişti 20yi değerlendirsemmi bilemedim bel kasık ağrım var sanki bugün yumurtlama erken olup kaçırmam umarım

Canim yanilmiyorsam ilk bebegine kendiliginden hamile kalmistin. Bence hic ilacdir klomenle ugrasma. O tur ilaclar insanin dengesini alt ust ediyo. Sen en iyisi her seyi kendi haline birak. En fazla yumurtlama takibi yaptir ultrasonla. Baskada bisey yapma.. insallah gonlundeki en tez wakitde nasip olur canim.

Canim boyle bi olay basima gelmedi ama sana.
Okuduklarimdan yola cikarak soyluyorum. Embriyo bu kadar cabuk tutunmaz. En erken 7 gun icersinde rahme yerlesir diye biliyorum. Leke yumurtlama sirasinda olusmus olabilir. Yumos gununi tahmin ederek bilemezsin takwimde bilemez... Ovulasyon testi kullan bence.
Kasiklarinda agri olmasi usutmeye baglida olabilir. En garanti ultrasonla takip.. yada test
Allaha emanet ol. Rabbim tez zamanda kucagini doldursun...

Canım sen yumurtalıklarını çalıştırmak için kürler yapıyorsun, çaylar içiyorsun ya bence etkilerini göstermeye başlamış olabilirler. Akıntın şeffaf olunca yumurtlamaya çok yaklaştın demek canım o şekilde takip et istersen. Bu arada benimde beklenen yumurtlama 19 haziran henüz çatlamadı ama bi haftadır akıntım var bekliyorum bende

Bana da var gibi geldi çizgi tekrar yaptın mı test canım

Bazı insanlarda yumurta çatlarken de kırmızı kan gibi leke gelirmiş o olabilir. Yerleşme olması için denemenin üzerinden 6-7 gün en az geçmesi gerekiyor diye biliyorum. İmkanın varsa doktora git baktır. Biz şimdi sana ne desek sadece ihtimal olur çünkü.

ne takvimi ki bu .yine sen bilirsin ama en iyi yumurtlamayı takip etmek .bel ağrısı bazen yumurtlamadan bir kaç gün öncede oluyo.
Sen akıntına ve test yaparak pik anına bak.Rabbim herkesin gönlündeki bebeği kucağına almayı nasib etsin

Amin cnm evet ılkinde kendiliğinden oldu o zaman da istiyorduk evliliğimizin 3. Ayında hamile olduğumu öğrendim rabbim aratmasin kimseye ıns tekrardan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…