Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hamile kaldıysan olabilir canım. Kızımda olmamıştı ama iki kimyasal gebeliğimde de kasık ağrısı yaşadım yumurtlamadan 3-4 gün sonra olmuştu.
Kız böyle bi ağırlık VAR sanki arada ağrı sancı oluyor ama hani göğüsler siser buyur ağrır diyorlarya bnmkiler yumuşacık hiçbir değişiklik yok orda

Kız böyle bi ağırlık VAR sanki arada ağrı sancı oluyor ama hani göğüsler siser buyur ağrır diyorlarya bnmkiler yumuşacık hiçbir değişiklik yok orda
Canim sen bence belirtile yada goguslere takilma. Benim her ay adet olmadan 5 gun once sisiyo agri oluyo.
Fakat bu ay eskiden 3 kat fazla diyebilirim yuz ustu uyuyamiyom agridan.

Kizlar yumurtlama gununden 1 gun once yumurtlama ginu yumurtladiktan sonraki gun ve ondan 2 gun sonra iliski olmustu ondan sonra kizim hastaydi cenazemiz vardi hic bisi olmamisti mide bulantim cok var adetim 3.gun gecti hamileyim sandim dun hep kahverengi adet oldum bugun normale dondu testte yaptim dun aceba yerlesme kanamasi mi dedim ama normal adet gibi degil az az geliyo yani ama testte negatiff :/ hep hamileyim diye bekledim bu kadar iliski oldu korunmasiz neden hamile kalmadm ben ya bugunde kaynanamin annesi vefat etti insaallah bidahaki yumurtlama gunune bisi olmaz ya :/

Ben bu ay ilk defa korunmadım akıntı takip ettim 1 hafta var reglime bakalım sanmıyorum ama Allah bilir tabi tek ilişkiyle tutması zor biraz biz yumurtlama geçtikten sonra 18 20. Günler ve sonrası gebelik olmaz diye korunmuyoruz erkek bebek içinde ilişki perhizi ve tek ilişki olması lazımmış her ay olmayabiliyor bakalım bende şimdilik bişey yok bence yinede cümlemiz için hayırlısı olsun

Öncelikle başınız sağolsun. Benim kasımdan beri olmuyor hatta ekimi bile sayabiliriz. Sağlık açısından herşey yolundaysa vakti henüz gelmediği için olmuyor. divinity iki senedir deniyor o ne yapsın asıl.. sen daha ilk aydan bu kadar üzülme olur inşAllah.

Kızlar ya benim testim bu sabah negatifti şimdi baktım silik ıkinci çizgi çıkmış ne yapayım şimdi ben varmı yokmu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…