Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İkinci çizgi çok hafif belli oluyo canım yarın sabah ilk idrarınla yine yap
Bu sabah ilk idrarla aç karnına yaptım negatif çıktı bi 5 6 dakka aradan geçti yıne negatifti sonra attim cekmeceye goguslerim sizlamaya başladı yıne bi bakıyım dedim ıkinci silik çizgiyi gördüm acaba pozitifmu negatifmi bilmiyorum eşim bence negatif dedi bu testlere güvenmiyorum bende en ıyisi pazartesi randevum var hastaneye gidecem

En garantisi canım kana baktırman tabi pazartesiye kadar dayanabilirsen kızımda adet günüm bi gün geçtiğinde bariz bi çizgi vardı bu hayalet gibi çok az belli tekrar yaptığında yine böyle çıkarsa negatiftir5-10 dk bekle sonrasında önemseme

Olmadı sanirim yine Cnm testim negatif adetim bittiği günden sayıyorum bugün 14. Gün 6 haziranda bitti o gece ve ondan sonraki gecelerde deneme oldu yıne tutmadimi acaba
Bence erken test yapmışsın çünkü yumurtlamadan itibaren 12 gün sayılıyor genelde test için canım

Yok cnm dayanirim ben testin üzerinde 20 dkdan sonra sonuç geçersiz diyor bnm 10 dkya kadar negatifti ondan sonra bu silik çizgi çıkmış bakalım hayırlısı olsun ıns benim adetim çok düzensiz 31 mayıs son adet tarihim bundan sonra ne zaman adet olacam bilmiyorum 25 hazıran doktora gittiğimde herşey o zaman netlrsir bence o zamana kadar da bidaha test yapmayi düşünmüyorum

Pazartesiye de çok varmış daha nasıl beklicez

Hayalet gibi bır çizgi çıkmış hayırlısı olsun ya bakalım ıns tututunmustur bebisim bnm akıntım çok faZla var böyle yoğun ve süt kesigi gıbı ıns bu ay rabbim peş peşe hamile kalmayi nasip eder hepimize

Canım inşAllah ya aslında yarın bir testle daha baksaydın
Şahsen ben dayanamazdım çoktan bi tane daha yapmıştım
Amin kuzum ya hayırlısıyla ben hala deneyemedim yumurtam bi türlü çatlamadı
Perhizde de bugün bi hafta oluyor ne yapacağım bilmiyorum
Ama bugün çift çizgi çıktı inşAllah sabaha çatlar

Prensesim2016 canım bak ben nisanda kimyasal gebelik geçirmiştim ya yumurtlamadan sonraki 7 ve 8. Günler testte silik çizgi vardı. Bu arada kullandığım test 6 güne kadar önden gösterebilen erken gebelik testiydi. Ekliyorum fikir olsun diye. İlk hali kadar net görünmüyor ama yine de dikkatli bakınca belli oluyor. Çekmecede o kadar uzun süredir duruyor ki bi türlü atmaya kıyamadım.

Eklentiler

• 0FD1D180-5CEA-49C6-8D56-A0195E2C3A28.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
Inş çatlar Cnm perhizde bır hafta yeterli bence sonra sperm hareketliliği azalıyor hakkında hayırlı ıns sabaha çatlar dualarım seninle sizlerle sizde bana dua edin net bır şekilde çift çizgiyi göreyim yarın değilde perşembe günü yaparım bır test daha bakarız hep birlikte pozitif sonuca inşallah

Evet çizgi varmış bence en garantisi kan testi yapmak böyle durumlarda yaptığım ilk dusugumde doktor bana kimyasal demişti idrar testinde hiç çıkmadı kan testide 16. 50 çıktı ıki gün sonra 0.100 çıktı âdet sokturucu vs doğum kontrol hapı kullandım 20 kasımda düşük yaptım evde hatta bebegimin fotosunu attim o zaman diğer topige bu nedir diye çünkü düşük nedir bilmiyidum sen testini atmaya kiyamiyosun bende bebegimin fotosunu telefondan silmeye AllAh biliyor ne acılar çektim rabbim bidaha yasatmasin düşük yaptıktan sonra adet olmadım tekrardan gebelik oldu oda boş çıktı rabbim kurtajda uyanıkken çektiğim acının mükafatını güzel bır şekilde verecek buna inanıyorum elhamdülillah

Canım ederim tabiki zaten hep aklımdasınız hep ediyorum.
Evet bende sperm hareketliliği azalıyor diye duyduğum için korktum biraz ama hayırlısı olsun artık

Canım senin yaşadıkların çok ama çok daha zor. Kimyasal da düşük kendiliğinden olduğu için sadece ağır adet geçiriyormuşum gibi olmuştu. Ama kürtaj çok zor mükafatı olacak elbette sabretttin o kadar. Üzülme herşey güzel olacak inşAllah

Kızlar ya benim testim bu sabah negatifti şimdi baktım silik ıkinci çizgi çıkmış ne yapayım şimdi ben varmı yokmu bilemedim
Canim insallah vardir bebis cizgi bariz belli oluyo. Hadi hakkinda hayirlisi.
Kizlar benimde batim yarindi bugun su an adet oldum. bu ay hamilelik belirtileri denen her seyi yasadim.
Cok komik durumlar yasadim kizlar aklima geldikce gulesim geliyo.
Banada ders oldu bidaha bu onceden belirti denen seye inanmiycam.
Artik onumizdeki ay denemelere devam.. rabbim nasip ederse...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…