- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.481
Canim intrentden bakabilirsin. Bende vardi eskiden suanda bulamadim.Yemememiz gerekenler yememiz gerekenler neydi bulamıyorum o listeyi
Amin cnm inşallah herşeyin hayırlısı olurCanım ederim tabiki zaten hep aklımdasınız hep ediyorum.
Evet bende sperm hareketliliği azalıyor diye duyduğum için korktum biraz ama hayırlısı olsun artık
Evet cnm seninde testin pozitif çıkmıştı amin inşallah cnm hepimizin hakkında hayırlısıCanim insallah vardir bebis cizgi bariz belli oluyo. Hadi hakkinda hayirlisi.
Kizlar benimde batim yarindi bugun su an adet oldum. bu ay hamilelik belirtileri denen her seyi yasadim.
Cok komik durumlar yasadim kizlar aklima geldikce gulesim geliyo.
Banada ders oldu bidaha bu onceden belirti denen seye inanmiycam.
Artik onumizdeki ay denemelere devam.. rabbim nasip ederse...
Aynen cnmCanım senin yaşadıkların çok ama çok daha zor. Kimyasal da düşük kendiliğinden olduğu için sadece ağır adet geçiriyormuşum gibi olmuştu. Ama kürtaj çok zor mükafatı olacak elbette sabretttin o kadar. Üzülme herşey güzel olacak inşAllah
Teşekkürler canım piskolojikman etkiliyoruz bence kendimizi bende yumurtlama gününü bekliyorum hergün kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyom ama akıntı yok belirtileri stresten yaşıyoruz herhalde Rabbim bu ay nasip eder inşallah herşeyde vardır bi hayır
İlişki tarihinle uyumlu mu canim degerin bide beklenen adetin uzerinden ne kadar gectiSlm kızlar beta hcg değerim 14417 cıktı 5 +5 günlük hamileyim değerim yüksek gibi geldi ikiz olma ihtimali varmidir
Hadi hayirlisi canimSlm şekerler bende bugün adet oldum 5 gün sonra biticek .hayırlısıyla bu ay deniycem inşallah tahmini 29 ile 1 temmuz arası yumurtlama olucak.
Bitince yaz takvimime bakip erkek bebek gunleri veririm sana :)Slm şekerler bende bugün adet oldum 5 gün sonra biticek .hayırlısıyla bu ay deniycem inşallah tahmini 29 ile 1 temmuz arası yumurtlama olucak.
Tamam canımBitince yaz takvimime bakip erkek bebek gunleri veririm sana :)
Canım akıntıyı hatırlamıyorum ama benim testimde çok silik 2. Çizgi vardıHayalet gibi bır çizgi çıkmış hayırlısı olsun ya bakalım ıns tututunmustur bebisim bnm akıntım çok faZla var böyle yoğun ve süt kesigi gıbı ıns bu ay rabbim peş peşe hamile kalmayi nasip eder hepimize
Başınız sağolsunKizlar yumurtlama gununden 1 gun once yumurtlama ginu yumurtladiktan sonraki gun ve ondan 2 gun sonra iliski olmustu ondan sonra kizim hastaydi cenazemiz vardi hic bisi olmamisti mide bulantim cok var adetim 3.gun gecti hamileyim sandim dun hep kahverengi adet oldum bugun normale dondu testte yaptim dun aceba yerlesme kanamasi mi dedim ama normal adet gibi degil az az geliyo yani ama testte negatiff :/ hep hamileyim diye bekledim bu kadar iliski oldu korunmasiz neden hamile kalmadm ben ya bugunde kaynanamin annesi vefat etti insaallah bidahaki yumurtlama gunune bisi olmaz ya :/
18 haziran 2016 da spirali cikarttirdim kendimiz denedik akıntı takibi yaptımÖncelikle başınız sağolsun. Benim kasımdan beri olmuyor hatta ekimi bile sayabiliriz. Sağlık açısından herşey yolundaysa vakti henüz gelmediği için olmuyor.divinity iki senedir deniyor o ne yapsın asıl.. sen daha ilk aydan bu kadar üzülme olur inşAllah.
Adetin üzerinden 11 gün geçti cnmİlişki tarihinle uyumlu mu canim degerin bide beklenen adetin uzerinden ne kadar gecti
Ayyy hadi inşallah öyledir yarın bir test daha yapacam ama hiç bır heyecan duygusu sabırsızlık yok icimde herhalde hormonlardan böyle oluyor ama ateş basıyor beni kasiklarimda ağrıyor arada ıns sağlıklı bir gebeligim olur bu sefer rabbimden bunu istiyorum öncelikleCanım akıntıyı hatırlamıyorum ama benim testimde çok silik 2. Çizgi vardı
Hiç silik çizgi bile göremediğim için hamile olduğumu anlamıştım
İnşallah sende hamilesindir
Ultrason da kaç günlük çıktı canım geç döllenmedir belki doktor bişey demedi mi korkutma hemen kendiniKızlar bugün hastaneye ye gittim kese var ama bebek yok boş gebelikten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?