Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım tam 2 yıl olmuş
Sabrın sonu selamettir
İnşAllah sabrının ve emeklerinin karşılığını en kısa sürede en güzel şekilde alırsın

Çok şaşırdım canım önce @Cikoo da şimdi de sende aynısı oldu. Ben kızımı sizin testleriniz gibi silik bi testle öğrenmiştim. Gerçekten çok garip. Bir dahaki aya olur inşAllah

Çok şaşırdım canım önce @Cikoo da şimdi de sende aynısı oldu. Ben kızımı sizin testleriniz gibi silik bi testle öğrenmiştim. Gerçekten çok garip. Bir dahaki aya olur inşAllah
Insallah canim.. hepimizin yuzi guler.. Evet bende biraz olsun umitlenmistim. Ayni testden kardesimde 3 ay once yapti adetine 4 gun kala ikinci cizgi kip kirpiziydi. Oyuzdende suphemde vardi icimde..
Vakti varmis demekki.
Bu arada benim ikizim bahsetdigim kardesim oglu olucagni ogrendi dun. yontem falan denemedi ilk cocugu zaten
Yeni evliler her gun. bazende gun asiri iliski olmus...
Bunu duyan k.validem we akrabalar waaaaay masallah ne guzel erkek cocuk demek diyerek cok sevindiler...

Son düzenleme:
Adetten gectiyse negatif canım yok adete varsa daha nasip olabilir .. ben erken gebek testi yapmistim ilsikden 12 gün sonra silik çıkmıştı
Ben ilişkiden 14 gün sonra yaptım ilk test i pozitif çıktı geçen sayfalarda var iki gün sonra bunu tekrarladım negatif çıktı adete daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…