Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirlisi olsun inşallah erkek bebek için mi çalışma yaptın canım?
Amin cnm hayır illaki erkek olsun demiyorum ben yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez ama gönül ister ki erkek olsun bi kizim var iki yaşında adet bittiği günden her gece deneme oldu tutumu tutmadimi bilmiyorum. Cnm

Allahü teâlâ gönlünden geçeni nasip etsin canım insAllah tutmustur

Amin amin cnm o kadar çok istiyorum ki olsun rabbim isteyen herkese nasipnasip et diye dua editörün ıns ellerimiz bos cevrilmeyecek rabbim kabul eder dualarimizi duyar sesimizi

Allahumme amin amin amin .. işte ına atfedilen bi selavat paylaşmak istedim hacet duasi mahiyetinde fakat yapamıyorum

Farklı markayla mı denesen acaba ilkine bakarsan ikinci bozuk ikinciye bakarsan ilk test bozuk kararsız kaldım ya aynı markayla 3.yü yap kesinleşir yada en garanti farklı marka dene ben olsam pazartesiye kadar dayananam
Bakalım cnm yarın alırım bitane daha yaparım ama adet gecikmem yok daha bugün 22 . Günüm bence adet gecikmedigi icinde test yanlış sonuç verebiliyor

Bakalım cnm yarın alırım bitane daha yaparım ama adet gecikmem yok daha bugün 22 . Günüm bence adet gecikmedigi icinde test yanlış sonuç verebiliyor
Bencede canım adet günün gelse daha net belli olur hala denemelere devam demi sen özel olarak yumurtlama yada farklı bişey uygulamıyosun

Bencede canım adet günün gelse daha net belli olur hala denemelere devam demi sen özel olarak yumurtlama yada farklı bişey uygulamıyosun
Hayır ben bişey uygulamiyorum cnm eşim keçi boynuzu özü yiyor süt içer muz yiyeryiyer bunları hergece uymadan önce yiyer ben ekstra bişey yapmıyorum kendim için soğan kuru yaptım bu ay adeten sonra içmeye basliyacsktum ama tadı ve kokusu kötü olduğu için icemedim bide sanırım pozitif çıkan test bozuktu çünkü şimdi baktım çizgi silinmiş şekilde duruyor neyse hayırlısı buymuş çift çizgiyi gördüm 1 günlük sevinç yaşadım geçti gitti bundan sonraki sonuçlar hayırlı olur insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…