Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah kızında erkeğinde hayırlısını versin. Hayırsız olduktan sonra erkek olmasının ne önemi var bilmiyorum. Bu zihniyeti de anlamıyorum. Üzülme canım kayınvalidenin ve akrabaların cahilliği ve terbiyesizliği. Kardeşin adına da sevindim Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı sana bize olsun

Bendede Kimyasal gebelik mi oldu acaba şimdi bnm aklımda binlerce soru var
Canım çok üzüldüm açıkçası ben Hamile olduğunu düşünüyordum. Son zamanlarda yaşanan bu yanlış silik pozitif testlerden sonra testlere de güvenim kalmadı. Kimyasal değildir bence çünkü kimyasal çizgi silik de olsa hemen o anda beliriyor. Ertesi günde oluyor ama daha silik. Kimyasal bile olsa üzülme hemen ertesinde Hamile kalmak kolay oluyor diyorlar.
Yine de adet olmadıkça umut vardır diyorum.

Keşke @Elifemm- donseydi de burada bizlere yardımcı olsaydı acaba onun durumu nasıl çok merak ediyorum onu
2 hafta önce falandı sanırım müne abladan rica ettim kendisine mail atmasını, onu çok merak ettiğimizi, en azından iyi olduğunu bildirmesini. Sağolsun müne ablada hemen mail atmış. Ya görmedi ya da girmek istemiyor siteye. Umarım iyidir.

Bnce hayırlısı istenmeli veya neden erkek çock beklentisi bir kzım olsun brmim olsun yabi bi kadın olarak hiç erkek çocuk da gözüm yok herşetin hayırlısı nasipte ve rabbim hangisini verirse o olsun drim ben

Bnce hayırlısı istenmeli veya neden erkek çock beklentisi bir kzım olsun brmim olsun yabi bi kadın olarak hiç erkek çocuk da gözüm yok herşetin hayırlısı nasipte ve rabbim hangisini verirse o olsun drim ben
163 sayfayı okudunuz sanırım böyle bi yorum yaptığınıza göre..

Haklisin tabiki canim. Evladin kizi erkegi olmaz, Allah acilarini gostermesin bize bagislasin insallah dunyanin en guzel duygusu anne olmak kiz erkek evlat evlattir. Ama arkadaslarin kizlari var bi de farkli olan meyveden tatmak istiyorlar ve deneme yapiyorlar. Yuce Rabbimin takdiri tabiki. Hepsi basimizin gozumuzun ustune.
1 oglum var Allah omur versin, bi de saglikla kardesi olsun istiyorum insallah erkek kiz hic farketmez.
Burdaki arkadaslara da hayirlisiyla gonullerindeki erkek evladi nasip eder insallah Allahim.

Teşekkür ederim canım sadece başlıkla yargılamadığın için. Çok da güzel özetlemişsin. Buradaki kimse bi Kızı daha olsa niye oldu istemiyorum diyecek insanlar değil. Elimizden geleni yapalım Rabbim bize ne uygun gördüyse başımızın üstünde yerine var hepsi de canımız. Seninde Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla. Benimde bi kızım var. Gönlümden geçen Allah bana erkek evlat nasip edecekse iki kızın arasında nasip etmesi. Son evladımın tekrar kız olmasını canı gönülden istiyorum. Ama tabiki hayırlısı neyse o olsun.

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Bi kadın ve iki kız annesi olarak hayırlı sağlikli sıhhatli Salih iki erkek evladım olmasını çok isterim
Ne güzel diledim dimi
Bir değil iki erkek diledim Rabbimden

Canım artık ben ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum iyisimi ben bekliyim biraz daha dediğin gibi adet olmadıkça umut vardır az önce az önce kızımın çığlık atmasından öyle bir aniden kalktimki sağ kasığım çok ağrı yaptı hala da saga sola dönerken ağrıyor

Inşallah iyidir bence o bu olanlardan sonra artık topige girmek istemiyor özel mesaj attım bende hala cevap yok ondan

Hah işte bak böyle diyince oldu

Biraz daha kibar konuşsan ne bu asabilik noluyoruz yani dimi
Burda kibar konusmasi gereken sizsiniz. Kendi dusundikelerine gore yazilan seyleri okumadan elestiri yapdiysan... Bu cevaplari duymayada hazirlikli olucaksin !!! rabbimden istiyorus hayirlisiyla... Sizede bildiginiz varsa anlatmak. Yoksada saygi duyup bisey yazmamak duser. Biraz insanlarin dusuncelerne saygi duyalim dimi !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…