- 20 Haziran 2018
- 52
- 25
- 3
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.561
Benim asabımı bozma sana burda bi başlarım bi daha kimse susturamaz kendini bişey sanma ( ) gibi ortalığa saldrma yaran var diye gocunuyorsun ben füşündüğümü söyledim adam gibi anlatabilirdin arkadaşların yaptığı gibi sen hönkürerek anlatma peşindesin muhattabım değilsin yürü anca gidersinBurda kibar konusmasi gereken sizsiniz. Kendi dusundikelerine gore yazilan seyleri okumadan elestiri yapdiysan... Bu cevaplari duymayada hazirlikli olucaksin !!! rabbimden istiyorus hayirlisiyla... Sizede bildiginiz varsa anlatmak. Yoksada saygi duyup bisey yazmamak duser. Biraz insanlarin dusuncelerne saygi duyalim dimi !!!!
Surda sana guzel biseyler yazmak isterim......-de..Benim asabımı bozma sana burda bi başlarım bi daha kimse susturamaz kendini bişey sanma ( ) gibi ortalığa saldrma yaran var diye gocunuyorsun ben füşündüğümü söyledim adam gibi anlatabilirdin arkadaşların yaptığı gibi sen hönkürerek anlatma peşindesin muhattabım değilsin yürü anca gidersin
Bu nasıl bi üslup böyleBenim asabımı bozma sana burda bi başlarım bi daha kimse susturamaz kendini bişey sanma ( ) gibi ortalığa saldrma yaran var diye gocunuyorsun ben füşündüğümü söyledim adam gibi anlatabilirdin arkadaşların yaptığı gibi sen hönkürerek anlatma peşindesin muhattabım değilsin yürü anca gidersin
Sen niye ceza aldın ki hiçbir şey demedin ki canım yaSurda sana guzel biseyler yazmak isterim......-de..
Useniyorum...
Wakit kaybisin..
Ne guldurdin gece gece cok yasa..
Dusundiklerini soyluyosun ?. Bizimde dusundiklerimiz budur..
Banlanmana çok üzüldüm canımSurda sana guzel biseyler yazmak isterim......-de..
Useniyorum...
Wakit kaybisin..
Ne guldurdin gece gece cok yasa..
Dusundiklerini soyluyosun ?. Bizimde dusundiklerimiz budur..
Var aslındaKızlar ne yazık ki böyle yargılamaları ilk kez yaşamıyoruz.
Bilmeden etmeden bize hayırlsını isteyin, Allah ne verirse odur, bi kadın olarak niye erkek bebek istiyorsunuz vb. şeyler söylüyorlar sanki biz hayırsız, sağlıksız istiyormuşuz gibi..
Ya da ayıp günah birşey istiyormuşuz gibi..
Ve hepimizde kızlarımız olduğu için kendimizi şanslı ve mutlu hissederken hep bi eleştiri yağmuru altındayız..
Çevredekilerin kızımız var diye kinayeli laf sokmasından kaçsak, burdakilerin erkek bebek isteğimize laf sokmasına yakalanıyoruz.
Yok mu bunun bi çözümü..
Aynen çok haklısın yazdıklarında benim de icimdicimden bu geçiyordu tamda hiç kulak asmiyacaksin boylelerine aslinda yazıp yazıp giderler onlarVar aslında
Bu gider başkası gelir yazar
Susmayacaklar
Yok sayacaz görmeyecez yazdıklarını
Yazsın yazsın gitsinler
İçlerini döksünler herşeyi çok iyi bilen hanfendiler
Biz birbirimize bakalım
Doğru diyorsun aslındaVar aslında
Bu gider başkası gelir yazar
Susmayacaklar
Yok sayacaz görmeyecez yazdıklarını
Yazsın yazsın gitsinler
İçlerini döksünler herşeyi çok iyi bilen hanfendiler
Biz birbirimize bakalım
Kızlar benim pazartesiypazartesiye olan randevum ıptal oldu devlet hastanesine aitti o bende o ıptal olunca yarın için ozelden randevu aldım büyük ihtimal hcg testi yapılacak tabii gebelik olmadığını biliyorum bu ayda olmadı ben doktorumla konuşup aşılama yaptırmaya karar verdim 1 buçuk yıldır olmuyor iki tane oldu o arada onlarda düştü yanı sizce acele mi ediyorum yoksa istesem doktorum aşılama yaparmi hem ücreti de uygun bence 400e yapıyorlar asilamayi özelde
Hanimlar merhaba nasilsiniz
Katılım olursa yeniden bir tefriciye hatmi yapalim diyorum ne dersiniz dilegimiz kabul olana kadar duayi birakmayalim diyorum
Bilmiyorum ben böyle düşünmeye başladım bakalım doktor nasıl uygun görurse artikCanim belki hemen aşılama yapmaz takip eder önce hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?