Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim asabımı bozma sana burda bi başlarım bi daha kimse susturamaz kendini bişey sanma ( ) gibi ortalığa saldrma yaran var diye gocunuyorsun ben füşündüğümü söyledim adam gibi anlatabilirdin arkadaşların yaptığı gibi sen hönkürerek anlatma peşindesin muhattabım değilsin yürü anca gidersin

Surda sana guzel biseyler yazmak isterim......-de..
Useniyorum...
Wakit kaybisin..
Ne guldurdin gece gece cok yasa..
Dusundiklerini soyluyosun ?. Bizimde dusundiklerimiz budur..

Bu nasıl bi üslup böyle
Arkadaş sana insan gibi yazmış zaten asıl sende ki bu asabiyet niye!
Lütfen yazma buraya görünün o ki ortak bi payda da değiliz gelip kafana göre konuştun gereksiz kötü enerji yaydın ve kalplerimizi kırdın..
Buradaki herkes sana senin üslubunca cevap verirdi ama emin ol herkes edebinden sustu..

Kızlar ne yazık ki böyle yargılamaları ilk kez yaşamıyoruz.
Bilmeden etmeden bize hayırlsını isteyin, Allah ne verirse odur, bi kadın olarak niye erkek bebek istiyorsunuz vb. şeyler söylüyorlar sanki biz hayırsız, sağlıksız istiyormuşuz gibi..
Ya da ayıp günah birşey istiyormuşuz gibi..
Ve hepimizde kızlarımız olduğu için kendimizi şanslı ve mutlu hissederken hep bi eleştiri yağmuru altındayız..
Çevredekilerin kızımız var diye kinayeli laf sokmasından kaçsak, burdakilerin erkek bebek isteğimize laf sokmasına yakalanıyoruz.
Yok mu bunun bi çözümü..

Surda sana guzel biseyler yazmak isterim......-de..
Useniyorum...
Wakit kaybisin..
Ne guldurdin gece gece cok yasa..
Dusundiklerini soyluyosun ?. Bizimde dusundiklerimiz budur..
Banlanmana çok üzüldüm canım

Diaspora arkadaş sana fikrini sormadık
Düşünceni kendine sakla
Gelip burada huzur bozup bide arkadaşımızın ceza almasına sebep oldun
İlgi alanın olan başka topiklere git
Biz seni anlayamayiz sen de bizi hiiiiccc anlamazsın

Var aslında
Bu gider başkası gelir yazar
Susmayacaklar
Yok sayacaz görmeyecez yazdıklarını
Yazsın yazsın gitsinler
İçlerini döksünler herşeyi çok iyi bilen hanfendiler
Biz birbirimize bakalım

Var aslında
Susmayacaklar
Yazsın yazsın gitsinler
Biz birbirimize bakalım
Aynen çok haklısın yazdıklarında benim de icimdicimden bu geçiyordu tamda hiç kulak asmiyacaksin boylelerine aslinda yazıp yazıp giderler onlar

Var aslında
Susmayacaklar
Yazsın yazsın gitsinler
Biz birbirimize bakalım
Doğru diyorsun aslında
Şikayet edip, yok say butonuna basmak lazım
Arkadaşımız da boşu boşuna ban yedi

Hanimlar merhaba nasilsiniz
Katılım olursa yeniden bir tefriciye hatmi yapalim diyorum ne dersiniz dilegimiz kabul olana kadar duayi birakmayalim diyorum

Insanlar ne kadar acımasız Rabbim isteyin vereyim diyor yeter ki isteyin; biz caput baglayipta agactan mi medet diledik?
( hasa )ufurukcuye gidip derman mi istedik ? Ilmin ışık tuttuğu bilimi uygulamaya tevekkül ettik verirse de vermezsede elhamdulillah cahil cahil konuşup can sıkıyor lar Allahü teâlâ hidayetten nasip onlarda ihsan etsin

Kızlar benim pazartesiypazartesiye olan randevum ıptal oldu devlet hastanesine aitti o bende o ıptal olunca yarın için ozelden randevu aldım büyük ihtimal hcg testi yapılacak tabii gebelik olmadığını biliyorum bu ayda olmadı ben doktorumla konuşup aşılama yaptırmaya karar verdim 1 buçuk yıldır olmuyor iki tane oldu o arada onlarda düştü yanı sizce acele mi ediyorum yoksa istesem doktorum aşılama yaparmi hem ücreti de uygun bence 400e yapıyorlar asilamayi özelde

Bu arada benim salı günkü testim şu şekilde çıktı yanı var la yok arasiydi dün bitane daha yaptım oda bu şekilde kafam çok karıştı ya ben bir anlam veremedim bu testlere

Canim belki hemen aşılama yapmaz takip eder önce hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…