- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.141
Canım iki kizimda dikkat etmemiştimCanlar hepinize merhaba. Benim kafami kurcalayan bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim....
3 gun beri arastirma icine girdim bu sagdan we solda yumurtlama olayiyla ilgili.. bide saga yatmak var..
Yum takibi yaptirip hamile kalan arkadaslar varsa hatirliyomusunuz. Kiziniz yada oglu olanlar hangi taraftan yumurtlamisti..
Hangi tarafta yumurta olustugnu hissetmek dilde kesin olarak. Hangi taraftan yumos olusup catladigni ultrasonla gorenler lutfen yardimci olurmusunuz. Bu merakimi gidermeye.
Benim 2 kizimda net soldan yumurtlamistim..
Cevaplariniz icin simdiden tesekurler arkadaslar
Evet canim yanilta biliyo agrilar falan.Canım iki kizimda dikkat etmemiştim
En son kendiliginden yumurtam oluştuğunu hissedince Dr gittim
Kesin sağda diye düşünüyordum
Batmalarim sagdaydi
Ama yumurtam soldaydi
Sağa veya sola yatmaya yada sağdan veya soldan yumurtlamaya çok inanmıyorum
Eğer öyle bişey olsa soldan yumurtlayinca deneme yapmayız
Beslenmeye de dikkat etmeyiz
sagdan yumurtlayinca deneme yapıp sağa yatariz
Soldan olup oglu olan cok oldu. Ama yerinde olsam sağ yumurta oldugu ay denerdim. Bende tum yontemleri takvimleri inanmasamda tutturmaya calisicam. En azindan vicdanen herseyi yaptim demenin rahatligi olur. Birde sunu duydum. Kizlardaki son adet tarihindeki ay tekli aysa yani ocak1.ay mart3.ay mayis5.ay temmuz7.ay gibiyse erkek icin ciftli ay subat nisan haziran gibi aylardaki adetten sonra denenmeli diye okumuştumCanlar hepinize merhaba. Benim kafami kurcalayan bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim....
3 gun beri arastirma icine girdim bu sagdan we solda yumurtlama olayiyla ilgili.. bide saga yatmak var..
Yum takibi yaptirip hamile kalan arkadaslar varsa hatirliyomusunuz. Kiziniz yada oglu olanlar hangi taraftan yumurtlamisti..
Hangi tarafta yumurta olustugnu hissetmek dilde kesin olarak. Hangi taraftan yumos olusup catladigni ultrasonla gorenler lutfen yardimci olurmusunuz. Bu merakimi gidermeye.
Benim 2 kizimda net soldan yumurtlamistim..
Cevaplariniz icin simdiden tesekurler arkadaslar
Cnm. Katilyorum dediklerne. Bu ay sagdaymis yum boyle deniycem bende insl.. Ilk kizimda 11 nci ayda hamile kalmistim. Ikincide subatda net olarak.Örnegin benim ilk kizimdaki son adet şubatti. Ikinci kizimda aralikti ikiside cift ay o yüzden 3.yü tekli aydaki adetten sonra denicem insallah
Cnm. Katilyorum dediklerne. Bu ay sagdaymis yum boyle deniycem bende insl.. Ilk kizimda 11 nci ayda hamile kalmistim. Ikincide subatda net olarak.Örnegin benim ilk kizimdaki son adet şubatti. Ikinci kizimda aralikti ikiside cift ay o yüzden 3.yü tekli aydaki adetten sonra denicem insallah
Kafan karismasin canim. Yumurtan sagda temmuz tekli ay erkek icin oneriliyor tekli aylar. Sana tavsiyem yumurtanin catlamasini bekleme. Cattan 5-6 saat önce olsa süper olur. Akıntı takibi yap. Catlayacagi gun kasiginda hafif agri olur siskinlik olur bunlara dikkat et. Test yapiyorsan piki yakaladiktan 7-8 saat sonra dene insallah oglun olurEvet canim yanilta biliyo agrilar falan.
ben bu ay buna inanarak denemeye devam edicam galiba.
Dun ultrasona gitdim bakim ne durumda diye yum. Sagdaymis catlamaya daha var 2 gun dedi.
Sonra takip yaptiran kadinlarla konustum sag sol isine onlarda inaniyormus..
Eski topikten Kirgincicekler diye arkadasta adetin 6 gununden itibaren birliktelik oldugnu we sonuc oglu oldugnu bu yontemlere inanmadigni yazmis.
Kafam cok karisti
Peki subatta hamile kaldiginda son adet in ocakmiydiCnm. Katilyorum dediklerne. Bu ay sagdaymis yum boyle deniycem bende insl.. Ilk kizimda 11 nci ayda hamile kalmistim. Ikincide subatda net olarak.
Canm son adet tarihim 2 subatti..Peki subatta hamile kaldiginda son adet in ocakmiydi
Dun gece iliski oldu canim. Tutamadim esimi uzuldum tabi gece sinirden agladimm saga dondum dua etdim uyudum.. bide yarin we onu takip eden gun olucak insl. Bolca duada ediyorim. Nasibimde varsa rabbim werir yoksada hakkimda hayirlisi olsun diyorum.Kafan karismasin canim. Yumurtan sagda temmuz tekli ay erkek icin oneriliyor tekli aylar. Sana tavsiyem yumurtanin catlamasini bekleme. Cattan 5-6 saat önce olsa süper olur. Akıntı takibi yap. Catlayacagi gun kasiginda hafif agri olur siskinlik olur bunlara dikkat et. Test yapiyorsan piki yakaladiktan 7-8 saat sonra dene insallah oglun olur
Canim yorumlayamiyorum ben. Ama ilk baktigimda erkek hissi gecti içimden@gecemavişim sen ultrason görüntüsünden anlıyomusun :) birde bende anlamam sağı solmu . Ama bu bebek denemesinde sonra hep sağstarafımda ağrı sızı tarzı şeyi hissettim
Aynen katiliyorum. O yuzden catlamadan birkac saat önceyi bulsak cok iyi olur ama sans o da. Bence canim hic uzulme hatta gun asiri devam et taze sperm olsun bugun olmasin yarin olsun. Gun asiri iliskiyle oglu olan bende cok duydum. Hatta bi arkadas vardi testi ilk koyulastiginda denedi yumuryasi catlamamis 3 gun ust uste birliktelikten sonra ogluna hamile kaldi. Bunlar isin bahanesi nasip olacaksa hic engel olmaz kaygi yapma.Bide youtubda bir doktoru izlemistim.. yum catladiginda hazir sperm tuplerde bulunmasi lazimmis.
Yum catladigindan kalitesi her giden sat dusuyormus. We hamile kalmi sansi dusuk olurmus...
Teşekkürederim canım bende kendimi böyle şeylerle teselli ediyorum. Herşey olacağına varacak sonuçta amaCanim yorumlayamiyorum ben. Ama ilk baktigimda erkek hissi gecti içimden
Cook Tesekur ederim cnm Guzel destegin icin. Soylediklerini hepsini yapicam insl...Aynen katiliyorum. O yuzden catlamadan birkac saat önceyi bulsak cok iyi olur ama sans o da. Bence canim hic uzulme hatta gun asiri devam et taze sperm olsun bugun olmasin yarin olsun. Gun asiri iliskiyle oglu olan bende cok duydum. Hatta bi arkadas vardi testi ilk koyulastiginda denedi yumuryasi catlamamis 3 gun ust uste birliktelikten sonra ogluna hamile kaldi. Bunlar isin bahanesi nasip olacaksa hic engel olmaz kaygi yapma.
Gülüm ben bitirmiştim teslim etmiştimSALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ
1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)
BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE
BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)
Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim
RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH
Tamam canim yanlışlık olmuş k.bakmaGülüm ben bitirmiştim teslim etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?