Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım iki kizimda dikkat etmemiştim
En son kendiliginden yumurtam oluştuğunu hissedince Dr gittim
Kesin sağda diye düşünüyordum
Batmalarim sagdaydi
Ama yumurtam soldaydi
Sağa veya sola yatmaya yada sağdan veya soldan yumurtlamaya çok inanmıyorum
Eğer öyle bişey olsa soldan yumurtlayinca deneme yapmayız
Beslenmeye de dikkat etmeyiz
sagdan yumurtlayinca deneme yapıp sağa yatariz

Evet canim yanilta biliyo agrilar falan.
ben bu ay buna inanarak denemeye devam edicam galiba.
Dun ultrasona gitdim bakim ne durumda diye yum. Sagdaymis catlamaya daha var 2 gun dedi.
Sonra takip yaptiran kadinlarla konustum sag sol isine onlarda inaniyormus..
Eski topikten Kirgincicekler diye arkadasta adetin 6 gununden itibaren birliktelik oldugnu we sonuc oglu oldugnu bu yontemlere inanmadigni yazmis.
Kafam cok karisti

Soldan olup oglu olan cok oldu. Ama yerinde olsam sağ yumurta oldugu ay denerdim. Bende tum yontemleri takvimleri inanmasamda tutturmaya calisicam. En azindan vicdanen herseyi yaptim demenin rahatligi olur. Birde sunu duydum. Kizlardaki son adet tarihindeki ay tekli aysa yani ocak1.ay mart3.ay mayis5.ay temmuz7.ay gibiyse erkek icin ciftli ay subat nisan haziran gibi aylardaki adetten sonra denenmeli diye okumuştum

Kafan karismasin canim. Yumurtan sagda temmuz tekli ay erkek icin oneriliyor tekli aylar. Sana tavsiyem yumurtanin catlamasini bekleme. Cattan 5-6 saat önce olsa süper olur. Akıntı takibi yap. Catlayacagi gun kasiginda hafif agri olur siskinlik olur bunlara dikkat et. Test yapiyorsan piki yakaladiktan 7-8 saat sonra dene insallah oglun olur

Peki subatta hamile kaldiginda son adet in ocakmiydi
Canm son adet tarihim 2 subatti..
Siki takipteytim ozamanlar.
Dun gece iliski oldu canim. Tutamadim esimi uzuldum tabi gece sinirden agladimm saga dondum dua etdim uyudum.. bide yarin we onu takip eden gun olucak insl. Bolca duada ediyorim. Nasibimde varsa rabbim werir yoksada hakkimda hayirlisi olsun diyorum.
Ablalarimda gun asiri iliskiyle ogullarna hamile kaldilar boyle seylere inanma diyolar bana. Bilmiyorim artik....
Tavsiyelerin icin cok tesekur ederim canim ...

Bide youtubda bir doktoru izlemistim.. yum catladiginda hazir sperm tuplerde bulunmasi lazimmis.
Yum catladigindan kalitesi her giden sat dusuyormus. We hamile kalmi sansi dusuk olurmus...
Aynen katiliyorum. O yuzden catlamadan birkac saat önceyi bulsak cok iyi olur ama sans o da. Bence canim hic uzulme hatta gun asiri devam et taze sperm olsun bugun olmasin yarin olsun. Gun asiri iliskiyle oglu olan bende cok duydum. Hatta bi arkadas vardi testi ilk koyulastiginda denedi yumuryasi catlamamis 3 gun ust uste birliktelikten sonra ogluna hamile kaldi. Bunlar isin bahanesi nasip olacaksa hic engel olmaz kaygi yapma.

Cook Tesekur ederim cnm Guzel destegin icin. Soylediklerini hepsini yapicam insl...
hepimizin gonlundeki nasip eyler insallah yuce rabbim.

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Gülüm ben bitirmiştim teslim etmiştim

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okudum)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…