Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okudum)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Napıyonuz kızlar ben adetin bitmesini bekliyorum yarın akşam yada cuma temizlenicem büyük ihtimal fitil konusunda kararsızım kullanan var mı aranızda

Bende düşünüyorum ama geçen adetimden 3 gün sonra akıntım geldi sanırım o ara yumurtladım bi daha akıntım olmadı yine öyle olursa yumurtlamaya engel olur diye endişeliyim

Dikkat edecem canım bu sefer testleri sabah akşam adet bitiminden itibaren yapacam senin tezi de denemek istiyorum fitil kullanmayı ertelesem mi acaba

İki aydır benimde adet sonrası kasık agrısı ve akıntım oluyor bu aydan başlıcam test yapmaya ben de duruma görede fitil kullanmak istiyorum, dşündükçe hesap yaptıkça hormonlarımda değişiyor
Canım sabah akşam test yaparsan stres olursun bence

Evet ya hemen etkilenceğimi düşünmüyodum normalde 35 hatta 40 gün de bile oluyordum yumurtlamada 20-25 arası akıntı oluyordu 3 aydır takipdeydim geçen ay niyete koyduk bebişi herşey değişti 28 günde adet oldum yumurtlama adet sonrası oldu değişti

Dikkat edecem canım bu sefer testleri sabah akşam adet bitiminden itibaren yapacam senin tezi de denemek istiyorum fitil kullanmayı ertelesem mi acaba

Canim ne desem bilemedim .. ben kızım da test kullanmıştım ama hamile kalmak için bu sefer bunu denemek istiyorum içimden hep bu geçiyor öyle deniyeyim bakalım Rabbim ne nasip edecek sende içinden geçeni uygula ben çok araştırdım adet sonrası 15 ten 2 kız çıkti

Hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşallah hepimize bir oğlan

Merak ettim erkek olması için uyguladığınız bir şeyler mi var? Cinsiyet(sadece cinsiyet değil tüm kalıtsal özellikler) döllenme sırasında oluşuyor. Erkeğin milyonlarca sperm hücresinden sadece biri yumurta ile birleşiyor. O milyonlar içindeki hücrenin x kromozom mu yoksa y kromozom mu vereceği öncesinde veya sonrasında yapılan hiç bir uygulamayla kestirilemez ki. Eğer bunun için bir şeyler deniyorsanız kendinizi yıpratmayın hanımlar hayırlısını istemekte fayda var.

Hoşgeldin canım. Sevdiklerinle güzel vakit geçirirsin inşallah. :) ağzından bal damlıyor teşekkürederim yorumun için Rabbim gönlümüze göre versin hepimiizn inşallah.
Allah razı olsun canım güzel geçiyor elhamdülillah
İnternet bulamadığım için fazla giremiyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde gönlüne göre versin. Ben erkek hissediyorum inşAllah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…