- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.161
Estağfurullah ne kusuruTamam canim yanlışlık olmuş k.bakma
Eki Görüntüle 2165037 kızlar ultrason remimi yorumlarmisimz cinsiyette tahmin edenler var mı
Napıyonuz kızlar ben adetin bitmesini bekliyorum yarın akşam yada cuma temizlenicem büyük ihtimal fitil konusunda kararsızım kullanan var mı aranızda
Bende düşünüyorum ama geçen adetimden 3 gün sonra akıntım geldi sanırım o ara yumurtladım bi daha akıntım olmadı yine öyle olursa yumurtlamaya engel olur diye endişeliyimBenim deneme agustosta inşallah, fitil kullanmayı düşünüyorum
Bende düşünüyorum ama geçen adetimden 3 gün sonra akıntım geldi sanırım o ara yumurtladım bi daha akıntım olmadı yine öyle olursa yumurtlamaya engel olur diye endişeliyim
Dikkat edecem canım bu sefer testleri sabah akşam adet bitiminden itibaren yapacam senin tezi de denemek istiyorum fitil kullanmayı ertelesem mi acabaCanim akıntı gördüğün zaman test kullan bi bak duruma erken yumurtlamissin
Sen ne zaman denemeye başlayacaktır canımCanim akıntı gördüğün zaman test kullan bi bak duruma erken yumurtlamissin
Bende düşünüyorum ama geçen adetimden 3 gün sonra akıntım geldi sanırım o ara yumurtladım bi daha akıntım olmadı yine öyle olursa yumurtlamaya engel olur diye endişeliyim
Dikkat edecem canım bu sefer testleri sabah akşam adet bitiminden itibaren yapacam senin tezi de denemek istiyorum fitil kullanmayı ertelesem mi acaba
Evet ya hemen etkilenceğimi düşünmüyodum normalde 35 hatta 40 gün de bile oluyordum yumurtlamada 20-25 arası akıntı oluyordu 3 aydır takipdeydim geçen ay niyete koyduk bebişi herşey değişti 28 günde adet oldum yumurtlama adet sonrası oldu değiştiİki aydır benimde adet sonrası kasık agrısı ve akıntım oluyor bu aydan başlıcam test yapmaya ben de duruma görede fitil kullanmak istiyorum, dşündükçe hesap yaptıkça hormonlarımda değişiyor
Canım sabah akşam test yaparsan stres olursun bence
Sen ne zaman denemeye başlayacaktır canım
Dikkat edecem canım bu sefer testleri sabah akşam adet bitiminden itibaren yapacam senin tezi de denemek istiyorum fitil kullanmayı ertelesem mi acaba
Hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşallah hepimize bir oğlanCanim ne desem bilemedim .. ben kızım da test kullanmıştım ama hamile kalmak için bu sefer bunu denemek istiyorum içimden hep bu geçiyor öyle deniyeyim bakalım Rabbim ne nasip edecek sende içinden geçeni uygula ben çok araştırdım adet sonrası 15 ten 2 kız çıkti
Allah razı olsun canım güzel geçiyor elhamdülillahHoşgeldin canım. Sevdiklerinle güzel vakit geçirirsin inşallah. :) ağzından bal damlıyor teşekkürederim yorumun için Rabbim gönlümüze göre versin hepimiizn inşallah.
Canım net bulunca koştum geldim hemenMerhaba canim. Bizde seni merak ederis. Yaz arada. Firsat bulursan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?