Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bugün adet oldum
Tahmin ettiğim gibi erken yumurtladim
Beklenen 5 temmuzda normalde
İlk defa 28 günde adet oldum
Canım bende tam 2 temmuzda adet oldum senle yine aynı sayılırız
Kan tahlili yaptırdım yumurta stoklarım çok iyi çıktı elhamdülillah
Bir de sen baktırsana adetin 3. Günü falan yapıyorlar divinityciğim

Canım ben kızımda sağa yatmıştım
Bu sefer düz yatıyorum artık

Bende bi keresinde ağrıyı solda hissetmiştim ama doktor sağdan yumurtluyorsun demişti
Bence doktorlar bize göre tam tersini baz alıyorlar

Selam kızlar bnm bi sorum olacaktı yine bnm bugün 36 gunum oluyor yıne adet olmayalı mayıs ve haziran aylarında adet sokturucu içip öyle adet goruyodum bu sefer adet sokturucu içmek istemiyorum artık bu ay 3 tane idrar testi yaptım ilki silik gibi çıkmıştı sonradan çizgi gitti diğer ikiside negatif bu testleri yaklaşık 10 15 gün önce yapmıştim

Canım net bulunca koştum geldim hemen
Sen ne yapıyorsun ne durumdasın
Iyi yaptin canm ozletme kendini gel. Topikde bu aralar sessiz.
Bende iste gun asiri iliski oldu bu ay istemedende olsa.. keske catladikdan sonra olsaydi diyip duruyom bende. Morelim baya bozuk bu konuda. Kismet artik diyorum. yarin gidiciem catlamismi diye ultrasona.

Canım ben kızımda sağa yatmıştım
Bu sefer düz yatıyorum artık
Hadi ya oylemi canim. Bende iliskiden sonra saga yatiyorim arkama yastik koyarik uyku sirasinda donmiyim diye. Kemiklerim agirdi 3 gundir surekli saga yatmaktan.
Rabbim bu cabalarmiz bosa cikarmaz insallah. Aslinda her sey birer wesile. Duanin gucune inaniyorum. Insallah rabbim gonlimizden geceni nasip eeder.

Merhaba canim. Bence yarin sabah bi test yap . Icin rahat etsin. Adet sokturci icip icmeme konusunuda doktora danis canim 36 gun fazla gibi geldi bana. Bu konularda hic bilgi sayiba olmamakla birlikte..

Merhaba canim. Bence yarin sabah bi test yap . Icin rahat etsin. Adet sokturci icip icmeme konusunuda doktora danis canim 36 gun fazla gibi geldi bana. Bu konularda hic bilgi sayiba olmamakla birlikte..
Test yapmak inanın hiç gelmiyor icimden geçen ay 40 gün gecikti sokturucu içtim ertesi gün adet oldum bu ay bi 45 güne kadar olmasam giderim direk hastaneye

370 tane okudum bitirdim teslim ediyorum cnm. Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…