- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.181
62 kiloyum canım boyum 170Sağol canım Allah razı olsun
Maşallah 5 kilo çok güzel.darisi başıma inşallah
Şimdi kaç kilosun
Canım bende tam 2 temmuzda adet oldum senle yine aynı sayılırızBugün adet oldum
Tahmin ettiğim gibi erken yumurtladim
Beklenen 5 temmuzda normalde
İlk defa 28 günde adet oldum
Canım ben kızımda sağa yatmıştımCanlar hepinize merhaba. Benim kafami kurcalayan bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim....
3 gun beri arastirma icine girdim bu sagdan we solda yumurtlama olayiyla ilgili.. bide saga yatmak var..
Yum takibi yaptirip hamile kalan arkadaslar varsa hatirliyomusunuz. Kiziniz yada oglu olanlar hangi taraftan yumurtlamisti..
Hangi tarafta yumurta olustugnu hissetmek dilde kesin olarak. Hangi taraftan yumos olusup catladigni ultrasonla gorenler lutfen yardimci olurmusunuz. Bu merakimi gidermeye.
Benim 2 kizimda net soldan yumurtlamistim..
Cevaplariniz icin simdiden tesekurler arkadaslar
Bende bi keresinde ağrıyı solda hissetmiştim ama doktor sağdan yumurtluyorsun demiştiCanım iki kizimda dikkat etmemiştim
En son kendiliginden yumurtam oluştuğunu hissedince Dr gittim
Kesin sağda diye düşünüyordum
Batmalarim sagdaydi
Ama yumurtam soldaydi
Sağa veya sola yatmaya yada sağdan veya soldan yumurtlamaya çok inanmıyorum
Eğer öyle bişey olsa soldan yumurtlayinca deneme yapmayız
Beslenmeye de dikkat etmeyiz
sagdan yumurtlayinca deneme yapıp sağa yatariz
Iyi yaptin canm ozletme kendini gel. Topikde bu aralar sessiz.Canım net bulunca koştum geldim hemen
Sen ne yapıyorsun ne durumdasın
Hadi ya oylemi canimCanım ben kızımda sağa yatmıştım
Bu sefer düz yatıyorum artık
Merhaba canim. Bence yarin sabah bi test yap . Icin rahat etsin. Adet sokturci icip icmeme konusunuda doktora danis canim 36 gun fazla gibi geldi bana. Bu konularda hic bilgi sayiba olmamakla birlikte..Selam kızlar bnm bi sorum olacaktı yine bnm bugün 36 gunum oluyor yıne adet olmayalı mayıs ve haziran aylarında adet sokturucu içip öyle adet goruyodum bu sefer adet sokturucu içmek istemiyorum artık bu ay 3 tane idrar testi yaptım ilki silik gibi çıkmıştı sonradan çizgi gitti diğer ikiside negatif bu testleri yaklaşık 10 15 gün önce yapmıştim
Test yapmak inanın hiç gelmiyor icimden geçen ay 40 gün gecikti sokturucu içtim ertesi gün adet oldum bu ay bi 45 güne kadar olmasam giderim direk hastaneyeMerhaba canim. Bence yarin sabah bi test yap . Icin rahat etsin. Adet sokturci icip icmeme konusunuda doktora danis canim 36 gun fazla gibi geldi bana. Bu konularda hic bilgi sayiba olmamakla birlikte..
370 tane okudum bitirdim teslim ediyorum cnm. Allah kabul etsin.SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ
1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)
BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE
BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)
Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim
RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH
Ben geride kaldım canım .Bu aralar çok yoğun olduğum için okuyamadımSlm kızlar hayırlı cumalar.
Bugün salatı tefriciye duasını teslim etmiyenler yetiştirip teslim eder inşallah
Maşallah bacım malasef gerideyim daha 100 adet okudum inşallah bitirip teslim ederim370 tane okudum bitirdim teslim ediyorum cnm. Allah kabul etsin.
Benzetemedim canım iki arada kaldımEki Görüntüle 2165037 kızlar ultrason remimi yorumlarmisimz cinsiyette tahmin edenler var mı
Zorlama değil canım birazdan namazı kılıp teslim edeyim diye alırsan çok iyi olur vallahiCanım zorlanacaksan alabilirim yarısını senden
sellvi canım 100 adet okuyabilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?