- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.201
Kubrali5454 ismimi değiştim bu arada canım bende yarıladım bitirecem inşallah bitirir bitirmez yazarım
sellvi canım 100 adet okuyabilir misin ?
Okudum teslim ettim ve cuma vaktinde dua da ettim hepimize Rabbim hayırlı sağlıklı erkek evladlar nasip etsin
Canim uzulme lutfen.. bak ben senin nezamandan beri ugrastigni bilyorum. Gecmis topikteki yazismalarin hepsini okumus biri olarak. Kolay dil gercekden. Rabbim guc kuvvet versin. Ama sunu bilki herseyin wakti zamani var ben buna inanlardanim. Bir gun seninde yuzun gulecek bak gor . burda hamileyim sukir diye yazacagin gunler gelicek insl.Test yaptım kızlar sonuç yıne hüsran yıne hüsran
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım . İnşallah en kısa zamanda kucağın dolarTest yaptım kızlar sonuç yıne hüsran yıne hüsran
Canim boyle oluyo sonra kesilyo 1 bilemedim 2 yil sonra..Kızlar geçen sene eylül ayından beri ben kızımı sütten kestim yaklaşık 10 ay oldu ışte bnm goguslerden hala sarı renkte sıvı geliyor şimdiye kadar bu sutun kuruması gerekmiyormuydu acaba
Merhaba canim. Evlatlarini oncelikle allah bagislasin. Burda yontemlerle tutanda cok tutmayanda. Ben 1 kizima hamile kalirkan yeni evliydim haliyle her gun oluypdu. Suphesizki yumurtlama gunude oldu. 2 nciye hamile kaldigimda yine erkek kiz icin ugrasmamistim yumurtanin catladigi zaman iliski olmus. Ertesi ultrasona gitdigimde catlamis sivi var dun oldumi iliski dedi -- bende evet dedim dondim eve o ay hamile kaldim we kizim geldi kucagima sukir..Merhaba hanımlar 5aylik hamileyim ikinci oğluşum geliyor inşaallah bende kız için baya araştırmıştım bu forumda genelde kız bebek için yumurtlama öncesi ilişki bırakılması öneriliyor bende ilk karar verdiğimde denemiştim 2-3ay ama hamile kalmadım o sıra troid hormonuna biraz yükselmişti belki oda etkili olmuştur ki eşimde hiç destek değildi yöntem denicem derken hiç olmiyacak göçen gününü falan diyordu bende panik oldum açıkçası oğlum çok kardeşi olsun istiyordu ama sonuçta yumurtlama haftası denemelerden hamile kaldım ve oğlum geliyor ben şimdi biraz pişmanlık duyuyorum keşke biraz erken biraksaydim acaba kız olurmuydu diye aklımdan çıkmıyor çok üzülüyorum.3.yu deneme ihtimalim olmiyacak bir yandan da karnımdaki bebeğime haksızlık yapmak istemiyorum böyle düşündüğüm için utanıyorum sağlıklı olduğu için sukrediyorum ama merak ettiğim sizlerin sanırım kızınız var sizler ne şekilde hamile kalmıştıniz kizlariniza çok özür dilerim böyle sorduğum için yani illa yumurtlama öncesimi kalmakmi gerekiyor kız olması için bunu tutturmak çok zor degilmi sonuçta hamilelik şansı bile çok düşük oluyor.bana lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba canim. Evlatlarini oncelikle allah bagislasin. Burda yontemlerle tutanda cok tutmayanda. Ben 1 kizima hamile kalirkan yeni evliydim haliyle her gun oluypdu. Suphesizki yumurtlama gunude oldu. 2 nciye hamile kaldigimda yine erkek kiz icin ugrasmamistim yumurtanin catladigi zaman iliski olmus. Ertesi ultrasona gitdigimde catlamis sivi var dun oldumi iliski dedi -- bende evet dedim dondim eve o ay hamile kaldim we kizim geldi kucagima sukir..
Sana onerim 3 nciyi yapmak istersende ph olayina dikkat et.. akintini takip et ve catlaiktan sonra iliskiye girme.. ama sunu bilki bunlarin hepsi bir vesile nasiptel otesi yok inanki her sey duayla....Benim kiz kardesim 2 oglandan sonra kizi oldu. Cift olarak aktifler gunde 2 kere bile iliski oluyomus..sut urunleride vok tuketir.. yumurtlama zamani falan oyle seylerle ugrasmiyo inanki. Sadece dua etmis.
Insl rabbim gonlundeki nasip eder.
canim gor bak dogunca nasil seviceksin iyikide oglum olmus bin tane kiza degismem diyiceksin.Çok teşekkürler cevabınız için aslında öyle nasipden öte ye geçilmiyor çok dua etmistim bende ama kısmet değilmiş aslında hep içimde bir korku vardi 2.cocugu hep ertelenmiştir ya kızım olmazsa diye nasip olmayınca olmuyor demekki birde şık ilişki deniyor sanırım kardeşinizin o şekilde nasip olmuş dunyadaki onca insan zaten bu yöntemlerle çocuk sahibi olmuyirdur diye kendimi rahatlatıyorum nasibimizde olsaydı böylede birşey yapmadan da olurdu diyorum kendime umarim alışırım bu fikre sizlerinde gönlünüzden geçenler nasip olur inşaallah
Çok güzel yazmışsın cnm desteğin için sağol vakit ayırıp bu yazıyı yazdığın için teşekkür ederim moral oldu biraz bAna amin cnm inşallah gün gelecek olacak bende olacağına inanıyorum ama her negatif sonuç bir hayal kırıklığı oluyor akışına bırakmak istiyorum ama kafamdan atigimda icimden atamiyorum nasıl olacak bilmiyorum bayramda belki bi tatile çıkarız oda eşimin isinden dolayı belli değil allah razı olsun senden cnm öptüm bende rabbim senin de evlatlarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallahCanim uzulme lutfen.. bak ben senin nezamandan beri ugrastigni bilyorum. Gecmis topikteki yazismalarin hepsini okumus biri olarak. Kolay dil gercekden. Rabbim guc kuvvet versin. Ama sunu bilki herseyin wakti zamani var ben buna inanlardanim. Bir gun seninde yuzun gulecek bak gor . burda hamileyim sukir diye yazacagin gunler gelicek insl.
Sana nacizane tavsiyem kuzum sen bu testdir takiptir islerini birak. Insl adet olursan her seyi oluruna birak we akintini takip ederek birliktelik yasa. Ozamanda bir gor nasil oluyo. Her seyin basi stresle basliyo. Buralarada giriyosun etkilenyosun dogal olarak. Imkanin varsa kisa bir tatile cik kafani baska seylerle mesgul et.
Bebek olayini hic dusunme oluruna birak..
Bak hatda misal verim sana bir arkadasim var kizi var korundi 3 yil geri cekmeyle ne ilac icdi ne bisey kv. Desiyle oturuyo hic bir sorunu olmadi halde 3 yildir bebek sahibi olamiyor... kiz erkekde fark etmiyo onun icin. Yapmadigi bisey almadigi tedawi kalmadi. Doktorlar ster yaptikca boye kendini yedikce bebek sahibi olamiyvagini soyledirler... Diyecegim oki stres yapma. Kendine bir aktiwite bul ...bu bebis isini hayatin akisina birak.
Gecmisi okuyorum her seferinde senin bu ayda olmadi dusuk yaptim kizlar diyerek yazdiklarini okudugumda inanki icim gidiyo. Kendini uzme kuzum. Zamani var her seyin dualarinin karsiligni en guzel sekilde alacagina cani gonulden inaniyorum...
Kizin var allah bagislasin onu sana. Allaha sukir hamile kala biliyosun. Aman aman sorununda yok olucak insallah . Hep pozitif dusun.
uzulme lutfen gun gelir ogluna hamis kalirsin sonra bu kendini uzerek ziyan etdigin gunlerine gencligine uzulursin.
Optum canim saglicakla kal..
Allah razı olsun cnm inşallahRabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım . İnşallah en kısa zamanda kucağın dolar
Ya oylemi ANNEM dediki belki bu yüzden de gebe kalamıyor olabilirsin dedi bendede böyleydi hastaneye gitmiş doktor ilaç vermiş o sutun kuruması için sonradan gebe kalmış ama bmm annemin gebelikleri hep dusukle sonuclaniyodu 3 aylık olup düşük yapıyordu 7 8 tane dusugu var ikiz ucuz bebekler düşürdüğü olmuş inşallah anneme cekmemisimdir bu konudaCanim boyle oluyo sonra kesilyo 1 bilemedim 2 yil sonra..
Canim senin ikincide yumurta catladigi gun demissin. Çattan öncemi olmustu birliktelik. Büyük hayal kirikligi icindeyim suan...... biz bosuna takip yapıyoruz sanki yaMerhaba canim. Evlatlarini oncelikle allah bagislasin. Burda yontemlerle tutanda cok tutmayanda. Ben 1 kizima hamile kalirkan yeni evliydim haliyle her gun oluypdu. Suphesizki yumurtlama gunude oldu. 2 nciye hamile kaldigimda yine erkek kiz icin ugrasmamistim yumurtanin catladigi zaman iliski olmus. Ertesi ultrasona gitdigimde catlamis sivi var dun oldumi iliski dedi -- bende evet dedim dondim eve o ay hamile kaldim we kizim geldi kucagima sukir..
Sana onerim 3 nciyi yapmak istersende ph olayina dikkat et.. akintini takip et ve catlaiktan sonra iliskiye girme.. ama sunu bilki bunlarin hepsi bir vesile nasiptel otesi yok inanki her sey duayla....Benim kiz kardesim 2 oglandan sonra kizi oldu. Cift olarak aktifler gunde 2 kere bile iliski oluyomus..sut urunleride vok tuketir.. yumurtlama zamani falan oyle seylerle ugrasmiyo inanki. Sadece dua etmis.
Insl rabbim gonlundeki nasip eder.
Hayirli olsun Allah saglikla imtihan etmesin insallah. Biraz daha ayrıntılı yazarmisin mesela iliski düzenini hatirliyormusun bir dolu bir boş gibi. Bide ilk oglundaki ve bundaki son adet tarihlerini hatirliyormusun.Merhaba hanımlar 5aylik hamileyim ikinci oğluşum geliyor inşaallah bende kız için baya araştırmıştım bu forumda genelde kız bebek için yumurtlama öncesi ilişki bırakılması öneriliyor bende ilk karar verdiğimde denemiştim 2-3ay ama hamile kalmadım o sıra troid hormonuna biraz yükselmişti belki oda etkili olmuştur ki eşimde hiç destek değildi yöntem denicem derken hiç olmiyacak göçen gününü falan diyordu bende panik oldum açıkçası oğlum çok kardeşi olsun istiyordu ama sonuçta yumurtlama haftası denemelerden hamile kaldım ve oğlum geliyor ben şimdi biraz pişmanlık duyuyorum keşke biraz erken biraksaydim acaba kız olurmuydu diye aklımdan çıkmıyor çok üzülüyorum.3.yu deneme ihtimalim olmiyacak bir yandan da karnımdaki bebeğime haksızlık yapmak istemiyorum böyle düşündüğüm için utanıyorum sağlıklı olduğu için sukrediyorum ama merak ettiğim sizlerin sanırım kızınız var sizler ne şekilde hamile kalmıştıniz kizlariniza çok özür dilerim böyle sorduğum için yani illa yumurtlama öncesimi kalmakmi gerekiyor kız olması için bunu tutturmak çok zor degilmi sonuçta hamilelik şansı bile çok düşük oluyor.bana lütfen yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?