Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim senin ikincide yumurta catladigi gun demissin. Çattan öncemi olmustu birliktelik. Büyük hayal kirikligi icindeyim suan...... biz bosuna takip yapıyoruz sanki ya
Canim evet yumurta catladigi gun oldu eminim buna. Nasil bukadar iyi hatirliyorsun diye sorarsanda. Bak kkda leylinin annesi bu benim eski hesabym 3 yil once.. 2 nci kizimda yaptigim her seyi anlatmisim orda detaylica... Bende acip acip okuyurorum. Biz yurt disina donduk 3 yil gibi giremedim buralara eski hesabimdan bi turli giremedim.. oyuzden yeni hesap acmak zorunda kalmistim.. sende bi oku istersen . Ordaki mesajlarimi okuyabilirsin...
Net olarak adet bitiminde sonra gun asiri iliski oldu we catladiktam sonrada olmusty. Eski mesaclarima bakarsan nasil nir takip yaptigimi anlarsin cnm.

Ama tek iliski olmadi gun asiri dimi.

Hayirli olsun Allah saglikla imtihan etmesin insallah. Biraz daha ayrıntılı yazarmisin mesela iliski düzenini hatirliyormusun bir dolu bir boş gibi. Bide ilk oglundaki ve bundaki son adet tarihlerini hatirliyormusun.

CNm teşekkür ederim ilişki düzeni adet bitiminden sonra iki günde bir oldu zaten dört sefer denemistik muhtemelen son sefer dede testim silisklesmisti.ilk hamilelikte daha sık olmuştu adet bitiminden sonra diğer adete kadar.son adetlerde 4 haziran ve 5 Şubat sizin var mı kız bebek kız varsa sizinki nasıl olmuştu ben bilmiyorum gerçekten yöntemler ise yarıyor mu emin değilim çünkü kız için uygulanacak seyleride uygulayıp yine oğlu olanlar varmış garantisi yok tabiki ama bana mesela hiç olcak gibi gelmiyordu zaten umarım size goblunuzdrn geçen nasip olur.

Ahh canim ahhh benimde cok sukur iki kızım var oğlum olsun ister gönül sanki yine kuz olacak gibi geliyor cesaret edemiyorum birturlü. arastirmadigim yöntem takvim kalmadi mutlaka tutmayan oldu. Kiz icin yöntem deneyenlerden oglu olan cok oldu tipki erkek icin yontem deneyenlerin kızı oldugu gibi. Hic öyle düşünme Rabbimizin yazmiş oldugu kader var öncesindede biraksan minikoglunun dogacagi gün belli. Ama dikkatimi ceken bisey var onu arastiriyorum simdi. Rahim bir ay erkek sperm alirmis bir ay kiz. O yüzden sonadetlerini sordum ikisindede ciftsayili aymiş sonadetin. 2.ay ve 6. Ay. Yaparsan tekli aydaki adetten sonra yap 3.yü ocak mart mayis temmuz eylul kasim gibi

CNm bana şuan erkek kolay kız olması zor geliyor eminim sanada kız kolay erkek zor geliyordur.insan kendinde olmayanı istiyor illaki bu zamanda maddi manevi yetiştirmek zor ondan üçüncüyü düşüneceğimi sanmıyorum eşim ikinciye bile pek istekli değildi zor ikna etmiştim illa bir kardeşi olsun diye ondan belkide cinsiyeti pek düşüncek zaman olmadı.isterdimki ikincide tutsun o cesareti bende bulamam sanıyorum ama keşke kazara kendiliğinden gelseler ozaman olabilir.cnm onu bende duydum ama her iki çocuğundan aynı ay hamile kalıp cinsiyeti farklı olan çok tanıdığım var bende illa bir düşünüyordum alakası varmı diye ama kiminde tutuyor kiminde tutmuyor demekki teoriler yapicak aslında çok da birşey yok galiba annelermiz yada köydeki 5_6 çocuğu olan insanlar cinsiyet için bu tip şeylere uyuyormuydu çok merak etmekteyim hakkımızda olsun ne diyim

Beslenmeniz nasildir? Esin ve sen sebze agirliklimi et agirliklimi beslenirsiniz. Peynir yumurta yermisiniz yada pekmez kuruyemiş filan.

Beslenmeniz nasildir? Esin ve sen sebze agirliklimi et agirliklimi beslenirsiniz. Peynir yumurta yermisiniz yada pekmez kuruyemiş filan.

Süt ürünleri ağırlıkta CNm onuda kıza öneriyorlar mis.et sebze esit diyebilirim tatlıyla pek işimiz yok kuruyemis düzenli olmasa da tuketiyoruz.cin takvimide tutmadıbizde mesela ona gore kız olması gerekiyordu oğlumda tutmustu buda herkesde çıkmıyor sanirim.senin kızlar da hamile kalma ayların tek çift ay farklıydı.aslinda ben başlarda hep her ay uygulamayı düşünmüştüm yumurtlamadan 2_3 gün önce ilişkiyi birakmayi hatta nettim öyle yapirak kız olacağına emindim ama maalesef zaman icinde hem umudum kirildi hem hevesim belkide uygulamaya gelince hem insan hamile kalmayı çalışirken panik oluyor hem sabırsız oluyor hemen olsun istiyor şuan birkaç ay daha deneyebilirmisim diye keşke diyorum hele sizdeki azmi gördükçe ama işte bide eşler var onları istediğin zaman ilişkiye ikna etmesi falan insan baya stres oluyor yada yumurtlama yaklaşıyor ilişki olması lazım diye ben baya stres yapmıştım bir iki sefer fazla yyaptigim ay hemen hamile kaldım ALlah tarafından böyle nasipmis

P
Prolaktin yani süt hormonuna bi baktır canım istersen o hem adet olmayı hem de hamile kalmayı engelleye biliyor benim bekarlıktan beri bu durumum var süt değerlerin hep yüksek 6 ay adet görmediğimi bilirim

Hic keske deme canim. Cocuk isi nasip isi o evlat dünyaya geleceği yazıldiysa biz neyaparsak yapalim boş. Burda cok örnek gördük 3 gün önce iliskiyi birakan aylarca süt urünleri yiyen ve hatta asidik olayim diye sirkeli vajinal duş yapan bile oldu ama yinede oglullarina hamileler. Benim kizlarda son adetim biri aralik biri subat yani ikiside ciftli ay. Buda hurafe ve ben bu hurafeye inat yine agustos ayindan sonra insallah denicem. Rabbimin yazgısı neyse o cok özledim bebek kokusunu. Ve inan bana oglun kac yasinda bilmiyorum ama iki kardesin ayni cinsiyet olmasi cok guzel oluyor. Arkadasa ihtiyaclari kalmiyor ayni odayi paylasiyorlar. Bende ikinci kizimda Rabbim affetsin uzüldüm ama yillarca o üzüntünun pişmanlığı yakti beni kücuk kizim bana okadar duskunki anlatamam seni dunyalar kadar degil daha cok seviyorum anne demesini dunyalara değişmem. Sende oglunu kucagina aldiginda boyle düşüneceksin ikinciler cok fena tatli oluyorlar. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Insallah kazayla kizina hamile kalirsin

P

Prolaktin yani süt hormonuna bi baktır canım istersen o hem adet olmayı hem de hamile kalmayı engelleye biliyor benim bekarlıktan beri bu durumum var süt değerlerin hep yüksek 6 ay adet görmediğimi bilirim
Cnm 2 ay önce baktirdim degerim normal çıktı bugünlerde yine gidip baktiririm

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okudum)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH[/QUOTE]

Kizlar dun musait değildim giremedim ama bitirmeyenler varmis lütfen en kisa surede bitirsinler sayimiz cok ve suremiz coktu aslinda rahatlikla bitmesi lazimdi

2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

@SEVECENIM canım okudum bitirdim sana teslim ediyorum..Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..Okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık kızlar..öptüm çok sizi

2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…