- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.241
Canım öncelikle Allah evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip etsinMerhaba hanımlar 5aylik hamileyim ikinci oğluşum geliyor inşaallah bende kız için baya araştırmıştım bu forumda genelde kız bebek için yumurtlama öncesi ilişki bırakılması öneriliyor bende ilk karar verdiğimde denemiştim 2-3ay ama hamile kalmadım o sıra troid hormonuna biraz yükselmişti belki oda etkili olmuştur ki eşimde hiç destek değildi yöntem denicem derken hiç olmiyacak göçen gününü falan diyordu bende panik oldum açıkçası oğlum çok kardeşi olsun istiyordu ama sonuçta yumurtlama haftası denemelerden hamile kaldım ve oğlum geliyor ben şimdi biraz pişmanlık duyuyorum keşke biraz erken biraksaydim acaba kız olurmuydu diye aklımdan çıkmıyor çok üzülüyorum.3.yu deneme ihtimalim olmiyacak bir yandan da karnımdaki bebeğime haksızlık yapmak istemiyorum böyle düşündüğüm için utanıyorum sağlıklı olduğu için sukrediyorum ama merak ettiğim sizlerin sanırım kızınız var sizler ne şekilde hamile kalmıştıniz kizlariniza çok özür dilerim böyle sorduğum için yani illa yumurtlama öncesimi kalmakmi gerekiyor kız olması için bunu tutturmak çok zor degilmi sonuçta hamilelik şansı bile çok düşük oluyor.bana lütfen yardımcı olur musunuz
Canım sen bir hormonlarına baktır benceYa oylemi ANNEM dediki belki bu yüzden de gebe kalamıyor olabilirsin dedi bendede böyleydi hastaneye gitmiş doktor ilaç vermiş o sutun kuruması için sonradan gebe kalmış ama bmm annemin gebelikleri hep dusukle sonuclaniyodu 3 aylık olup düşük yapıyordu 7 8 tane dusugu var ikiz ucuz bebekler düşürdüğü olmuş inşallah anneme cekmemisimdir bu konuda
Canım çatlama anı ve erkeğin sperm kalitesiCanim senin ikincide yumurta catladigi gun demissin. Çattan öncemi olmustu birliktelik. Büyük hayal kirikligi icindeyim suan...... biz bosuna takip yapıyoruz sanki ya
Bende az önce bu hormonu demeye çalışıyordum ama adı aklıma gelmemişti sen yazmışsın canım sağolasınP
Prolaktin yani süt hormonuna bi baktır canım istersen o hem adet olmayı hem de hamile kalmayı engelleye biliyor benim bekarlıktan beri bu durumum var süt değerlerin hep yüksek 6 ay adet görmediğimi bilirim
Ne demek canım bildiklerimizi paylaşıyoruzBende az önce bu hormonu demeye çalışıyordum ama adı aklıma gelmemişti sen yazmışsın canım sağolasın
Merhaba bayanlar ben testlere başladım bakalım bu ay yakalayabilecekmiyim bunu yarım saat önce yaptım adetten bugün temizlendim Eki Görüntüle 2166426
Akıntım daha yok canım geçen ay temizlendikten 3 gün sonra akıntım gelmişti test olmayınca yapamamıştım bu sefer temizlenir temizlenmez başladımCanim akıntı ne durumda? bende 6 gün oldu temizleneli ve dün yumurtlama gerçekleşti kasık ağrısı ve akıntı ile hissettim
Akıntım daha yok canım geçen ay temizlendikten 3 gün sonra akıntım gelmişti test olmayınca yapamamıştım bu sefer temizlenir temizlenmez başladım
Canim annecignin yaninda mutlu huzurlu gunler gecirmen dilegiyle opuyorum.Kızlar Allah nasip ederse bu akşam Giresun’a anneciğimin yanına gidiyorum. Annemlerde internet var hep girerim inşAllah. İki buçuk hafta kadar annemde kalacağım. Bu süre zarfında kelime i tevhid hatmi yapalım mı? Hacetlerin kabulü için 70 bin adet okunarak hatim oluyor. Resim olarak da eklerim nasıl yapıldığını.
Bacım senin oğluş var onunla ilgilendiğin için olsun bitirirsin. Daha küçük ilgi istiyordur.
Allah kabul etsin kızlar .Ptesi teslim edecem .Bir arkadaşımız okuyamadı .@SEVECENIM canım okudum bitirdim sana teslim ediyorum..Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..Okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık kızlar..öptüm çok sizi
Canım gittikçe koyulaşıyor çok sıkı takip yap. Sabah 11 gibi ,öğle 3 gibi akşam 7 gibi .Merhaba bayanlar ben testlere başladım bakalım bu ay yakalayabilecekmiyim bunu yarım saat önce yaptım adetten bugün temizlendim Eki Görüntüle 2166426
Tabiki var canım çat iğnesinden sonra düzenli her gün ultrasona girip çattan emin olmalısınKızlar klomen+çatlatma iğnesiyle erkek bebek şansı varmıdırSEVECENIM sen ne diyosun canım bu konuda
Az önce yaptım düğün vardı sabahkini yapamadım baya koyu gibi duruyor bu arayı iyi takip yapmam lazım sağol canımCanım gittikçe koyulaşıyor çok sıkı takip yap. Sabah 11 gibi ,öğle 3 gibi akşam 7 gibi .
Pikten sonra 3 4 saatte bir sıkı takip yap .Allah kolaylık versin
Az önce yaptım düğün vardı sabahkini yapamadım baya koyu gibi duruyor bu arayı iyi takip yapmam lazım sağol canımCanım gittikçe koyulaşıyor çok sıkı takip yap. Sabah 11 gibi ,öğle 3 gibi akşam 7 gibi .
Pikten sonra 3 4 saatte bir sıkı takip yap .Allah kolaylık versin
Merhaba bayanlar ben testlere başladım bakalım bu ay yakalayabilecekmiyim bunu yarım saat önce yaptım adetten bugün temizlendim Eki Görüntüle 2166426
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?