Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım öncelikle Allah evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Benim bir kızım var ovulasyon testi ile Hamile kaldım yumurta çatlamadan 2-3 gün önceki ilişki ile. Eminim yani. Belki üçü düşünürsün ve de kızın olur. Henüz oğlanı tadamadık ama kız pek tatlı oluyor

Canım sen bir hormonlarına baktır bence
Benim iki arkadaşım da oldu ikisininde vücutlarında süt üretimindeki bi hormon düşmemiş
Teki tedavi oldu şuan Hamile doğumu geldi nerdeyse
Belki sende yoktur ama yine de emin olmak için baktır

P

Prolaktin yani süt hormonuna bi baktır canım istersen o hem adet olmayı hem de hamile kalmayı engelleye biliyor benim bekarlıktan beri bu durumum var süt değerlerin hep yüksek 6 ay adet görmediğimi bilirim
Bende az önce bu hormonu demeye çalışıyordum ama adı aklıma gelmemişti sen yazmışsın canım sağolasın

Kizlarinin annecigi canım kafana takma olan olmuş şimdi üzülüp stres olma
Ama çatlama anına çok yakın ve hemen sonrasında da deneme yap bence
1 günden fazla boşluk olmasın yumurtlama öncesinde son ilişki ile
Gecemavisim canım bende senin gibi hissediyorum bazen sanki benim hiç oğlum olmayacakmış gibi
Ama sonra bunun bi vesvese olduğunu kendime hatırlatıyorum
Rabbimiz isteyin vericem diyor
Bende O’nun bu sözüne istinaden O’ndan istiyorum başka kapı yok zaten yapacaklarımda sınırlı çünkü ben acizim. Verecek olan Rabbim teslim oldum bekliyorum bakalım sonuç nasıl olacak. Ama sonuç ne olursa olsun biliyorum ki en güzeli olacak Allah’ın izniyle

Kızlar Allah nasip ederse bu akşam Giresun’a anneciğimin yanına gidiyorum. Annemlerde internet var hep girerim inşAllah. İki buçuk hafta kadar annemde kalacağım. Bu süre zarfında kelime i tevhid hatmi yapalım mı? Hacetlerin kabulü için 70 bin adet okunarak hatim oluyor. Resim olarak da eklerim nasıl yapıldığını.

Eklentiler

• E233CFEE-A1E5-4579-8ECD-CF41A77E5B23.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 57
Canim akıntı ne durumda? bende 6 gün oldu temizleneli ve dün yumurtlama gerçekleşti kasık ağrısı ve akıntı ile hissettim
Akıntım daha yok canım geçen ay temizlendikten 3 gün sonra akıntım gelmişti test olmayınca yapamamıştım bu sefer temizlenir temizlenmez başladım

Canim annecignin yaninda mutlu huzurlu gunler gecirmen dilegiyle opuyorum. Yapalim kisi basina 70 binmi dusecek nasil olucak. Ben varim..

SEVECENIM K Khvekokusu20 bende bitirdim teslim ettim canım allah niyetimizi kabul etsin inşallah
Bacım senin oğluş var onunla ilgilendiğin için olsun bitirirsin. Daha küçük ilgi istiyordur.
@SEVECENIM canım okudum bitirdim sana teslim ediyorum..Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..Okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık kızlar..öptüm çok sizi
Allah kabul etsin kızlar .Ptesi teslim edecem .Bir arkadaşımız okuyamadı .
Uzun bir süre giremiyecem.Taşınıyoruz bebiş ile zor olacak .

Merhaba bayanlar ben testlere başladım bakalım bu ay yakalayabilecekmiyim bunu yarım saat önce yaptım adetten bugün temizlendim Eki Görüntüle 2166426
Canım gittikçe koyulaşıyor çok sıkı takip yap. Sabah 11 gibi ,öğle 3 gibi akşam 7 gibi .
Pikten sonra 3 4 saatte bir sıkı takip yap .Allah kolaylık versin

Canım gittikçe koyulaşıyor çok sıkı takip yap. Sabah 11 gibi ,öğle 3 gibi akşam 7 gibi .
Az önce yaptım düğün vardı sabahkini yapamadım baya koyu gibi duruyor bu arayı iyi takip yapmam lazım sağol canım

Az önce yaptım düğün vardı sabahkini yapamadım baya koyu gibi duruyor bu arayı iyi takip yapmam lazım sağol canım

Merhaba bayanlar ben testlere başladım bakalım bu ay yakalayabilecekmiyim bunu yarım saat önce yaptım adetten bugün temizlendim Eki Görüntüle 2166426

Canım demekki sen erken yumurtluyorsun, adet döngün kaçtı?
Ben de bugün temizlendim, kasıklarımda dolgunluk var sanki, test yaptım seninkini görünce, ikinci çizgi yoktu, bu ay hergün bi tane yapıp kendimi anlamaya çalışcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…