Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim adet dongum karıştı 35gunde falan oluyodum bu ay 28de oldum düzensizlik var

Hayırlı akşamlar Kızlar.Bende yumurtlama sorunu var yumurta takibindeyim.Dün 5. Günüydü kolomen içtim yarın doktora gidicem.Görümcem evleniyor bir sürü koşturma inşallah çat tan. Sonrasını yakalayabilirim.

Peki soğuk bölgesel duş,1 saat öncesinde sert kahve,derin ilişki 4-5 gün perhiz dışında yapacağım başka şey varmı
Ben birde preseed jel kullanıcam.

SEVECENIM canım sana birşey danışmak istiyorum.Oğlunda hangi taraftan yumurtladın.bu sağ erkek sol kız olayına inanıyormusum.Mesela soldan yumurtlayıp oğlu olanlar varmıydı.Ben bu ay sağdan yumurtlamam lazımdı ama solda ağrı başladı yavaştan.aklıma takıldı sağ erkek sol kız olayı

Sevecenim sağdan yumurtladi sanirim ogluna benim kızımda soldaydi canim

Canim klomen bittikten sonra 5 gun bekleyip oyle gideceksin doktora. Fitil kullanabilirsin..muz soda et tuzlu gıdalar tüketin esinle birlikte ese ozellikle keci boynuzu kullan

Cnm ıki ay önce baktirdim prolaktin 18 civariydi sanırım triod hormonum düşmüyor bnm ilaç kullanmama rağmen buda hamileliği zorlaştırıyor

Canim klomen bittikten sonra 5 gun bekleyip oyle gideceksin doktora. Fitil kullanabilirsin..muz soda et tuzlu gıdalar tüketin esinle birlikte ese ozellikle keci boynuzu kullan
Teşekkür ederim canım.Keçi boynuzu 2-3 haftadır sabah akşam içiyor
Ayrıca arginmax içiyor sabah akşam
Et hemen hemen hergün
Ben zaten tuzlu yerim herşeyi
Sadece muz yiyemiyorum eşim yiyor ama ben mümkün değil yiyemem bana fena dokunuyor
Bakalım inşallah olur sol yumurta olsa bile

Insallah canim illaki vardir soldan oglu olan yada sagdan kizi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…