- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.261
Evet gittikçe koyulaşıyor
Allah kabul etsin kızlar .Ptesi teslim edecem .Bir arkadaşımız okuyamadı .
Uzun bir süre giremiyecem.Taşınıyoruz bebiş ile zor olacak .
Benim adet dongum karıştı 35gunde falan oluyodum bu ay 28de oldum düzensizlik varCanım demekki sen erken yumurtluyorsun, adet döngün kaçtı?
Ben de bugün temizlendim, kasıklarımda dolgunluk var sanki, test yaptım seninkini görünce, ikinci çizgi yoktu, bu ay hergün bi tane yapıp kendimi anlamaya çalışcam bakalım
Beyaz akintim geldi biraz akşam üstü perhizde 1 hafta oldu sıkıntı olurmu acabaEvet gittikçe koyulaşıyor
Beyaz akintim geldi biraz akşam üstü perhizde 1 hafta oldu sıkıntı olurmu acaba
Sevecenim sağdan yumurtladi sanirim ogluna benim kızımda soldaydi canimSEVECENIM canım sana birşey danışmak istiyorum.Oğlunda hangi taraftan yumurtladın.bu sağ erkek sol kız olayına inanıyormusum.Mesela soldan yumurtlayıp oğlu olanlar varmıydı.Ben bu ay sağdan yumurtlamam lazımdı ama solda ağrı başladı yavaştan.aklıma takıldı sağ erkek sol kız olayı
Canim klomen bittikten sonra 5 gun bekleyip oyle gideceksin doktora. Fitil kullanabilirsin..muz soda et tuzlu gıdalar tüketin esinle birlikte ese ozellikle keci boynuzu kullanHayırlı akşamlar Kızlar.Bende yumurtlama sorunu var yumurta takibindeyim.Dün 5. Günüydü kolomen içtim yarın doktora gidicem.Görümcem evleniyor bir sürü koşturma inşallah çat tan. Sonrasını yakalayabilirim.
Peki soğuk bölgesel duş,1 saat öncesinde sert kahve,derin ilişki 4-5 gün perhiz dışında yapacağım başka şey varmı
Ben birde preseed jel kullanıcam.
Adet girdiği için 7gun oldu yarın korunmalı ilişki olsa yumurtlama bu günlerde gerçekleşecek bu sefer perhiz olmayacak napcagimi sasirdim7 gun cok fazla canim
Cnm ıki ay önce baktirdim prolaktin 18 civariydi sanırım triod hormonum düşmüyor bnm ilaç kullanmama rağmen buda hamileliği zorlaştırıyorCanım sen bir hormonlarına baktır bence
Benim iki arkadaşım da oldu ikisininde vücutlarında süt üretimindeki bi hormon düşmemiş
Teki tedavi oldu şuan Hamile doğumu geldi nerdeyse
Belki sende yoktur ama yine de emin olmak için baktır
Yaaa.içim burkuldu biraz ama Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallahSevecenim sağdan yumurtladi sanirim ogluna benim kızımda soldaydi canim
Teşekkür ederim canım.Keçi boynuzu 2-3 haftadır sabah akşam içiyorCanim klomen bittikten sonra 5 gun bekleyip oyle gideceksin doktora. Fitil kullanabilirsin..muz soda et tuzlu gıdalar tüketin esinle birlikte ese ozellikle keci boynuzu kullan
Yaaa.içim burkuldu biraz ama Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
5 gün klomen kullandım doktorum yarın çağırdı.Bakalım hayırlısı
Aaa sevindim :)))Benim kızim sagdandi canım
3 ila 5 gun arasi ideal perhizAdet girdiği için 7gun oldu yarın korunmalı ilişki olsa yumurtlama bu günlerde gerçekleşecek bu sefer perhiz olmayacak napcagimi sasirdim
Insallah canim illaki vardir soldan oglu olan yada sagdan kizi olanTeşekkür ederim canım.Keçi boynuzu 2-3 haftadır sabah akşam içiyor
Ayrıca arginmax içiyor sabah akşam
Et hemen hemen hergün
Ben zaten tuzlu yerim herşeyi
Sadece muz yiyemiyorum eşim yiyor ama ben mümkün değil yiyemem bana fena dokunuyor
Bakalım inşallah olur sol yumurta olsa bile
Biraz araştırdım evet baya var ama çoğunluk sağdan erkek soldan kız.Insallah canim illaki vardir soldan oglu olan yada sagdan kizi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?