- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.281
Canım öncelikle Allah evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Benim bir kızım var ovulasyon testi ile Hamile kaldım yumurta çatlamadan 2-3 gün önceki ilişki ile. Eminim yani. Belki üçü düşünürsün ve de kızın olur. Henüz oğlanı tadamadık ama kız pek tatlı oluyor
Aramızda bölüşeceğiz canım çok kolay çekiliyor zaten tefriciye kadar da uzun olmadığı içinCanim annecignin yaninda mutlu huzurlu gunler gecirmen dilegiyle opuyorum.Yapalim kisi basina 70 binmi dusecek nasil olucak. Ben varim..
Canım bence önce triodini düzene koymaya çalışınCnm ıki ay önce baktirdim prolaktin 18 civariydi sanırım triod hormonum düşmüyor bnm ilaç kullanmama rağmen buda hamileliği zorlaştırıyor
Canım hakkında hayırlısı buymuş demek kiMerhaba çok teşekkürler sizindekinidae Allah bagislasin.o yöntemi denedim aslında ama 3_4 ay olmayınca normal iki günde bir denemiştim ve hamile kaldım kısmet değilmiş demekki hep söyleniyor bu teori ama herkeste tutuyor mu bilmiyorum birazda sabırlı olmak lazım sanırım olana kadar aynı şekilde deneyebilseydim belki olabilirdi.zaten tek oyuonde bir pişmanlık yaşıyorum belkide hersekilde kızda erkekse olabiliyordur herkes yöntem denemez diye düşünüyorum umarım sizin gönlünüzden geçenler olur.
Canim bugune kadarki testlerini yeme icmene dikkat.ederek mi yaptın cunku senin testin daha pik olmadikiEki Görüntüle 2166786
Catladimi dersiniz dun aksam yaptığım da iki çizgide kırmızıydi bunu hiç bişey yiyip içmeden yaptim
Icimden erkek gecti canimBuda görüntüsü kızlar
Canim kalca ve popo buyumesi bi gosterge değildir bence vucut yapinla alakali bisey. Kaza bebisleri genelde erkek oluyor seninde oyle olur insallahkızlar merhaba benim bi kızım var bide bi oğlum olsun istiyorum öncelikle sağlıklı olması önemli tabi ama insan farklı olsun dıyoruz onu da tadalım..hamileyim yaklasık 8 haftalık..ama kaza sonucu bi hamilelik oldu pkolu olduğum için günleride bilmiyorum..benim sorum kalcam büyüdü göğüslerim büyüdü sizce bu büyük belirti mi kız için
Canim pik oldu mu ki?Eki Görüntüle 2166786
Catladimi dersiniz dun aksam yaptığım da iki çizgide kırmızıydi bunu hiç bişey yiyip içmeden yaptim
Yumurtlama ya yakin olur catlama aninda da olur sonrasinda kasiklarin rahatlarKızlar kasık Agrisi yumurtlama da olur çat tan sonra mı olur?
Yumurtlama ya yakin olur catlama aninda da olur sonrasinda kasiklarin rahatlar
Canim bugune kadarki testlerini yeme icmene dikkat.ederek mi yaptın cunku senin testin daha pik olmadiki
Yaptığım testleri hep attım ikisi hiç aynı koyuluga gelmedi sıvı alımına dikkat ederek yapmıştım digerlerini bunu erken yapınca hem aç hem sivisiz yaptimCanım pik oldu mi
Canim pik oldu mu ki?
İnşallah canım hamileyim elimi açtım dua edıyorum Rabbim gönlünce versin inşallah içimi rahatlattın..saglıklı olması önemli ama değisik olsa iyi olur bi kzıım var Rabbim bide oğlan tadırır insallahCanim kalca ve popo buyumesi bi gosterge değildir bence vucut yapinla alakali bisey. Kaza bebisleri genelde erkek oluyor seninde oyle olur insallah
Akintin seffaflastimi canim agrinin da gecmesi lazim. En garanti yolu test yapmakCanim bu ay iki defa oldu bende genelde 1 defa oluyor o ağrı çat olduğunu nasıl anliycam şimdi ?
Testlerinde bozukluk olabilirYaptığım testleri hep attım ikisi hiç aynı koyuluga gelmedi sıvı alımına dikkat ederek yapmıştım digerlerini bunu erken yapınca hem aç hem sivisiz yaptim
İnşallah canım hamileyim elimi açtım dua edıyorum Rabbim gönlünce versin inşallah içimi rahatlattın..saglıklı olması önemli ama değisik olsa iyi olur bi kzıım var Rabbim bide oğlan tadırır insallah
Canım internete yazsam bulabilir miyim sana zahmet bana atar mısın çok sağol Allah razı olsunInsallah canim her iki meyveyi tatmak da nasip olur sana ve hepimize. Muhammed Taha ve Yusuf surelerini Ali imran 38. Ayeti bol bol oku adak ada
Bulursun canim hepsini internete yazarsanCanım internete yazsam bulabilir miyim sana zahmet bana atar mısın çok sağol Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?