Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Merhaba çok teşekkürler sizindekinidae Allah bagislasin.o yöntemi denedim aslında ama 3_4 ay olmayınca normal iki günde bir denemiştim ve hamile kaldım kısmet değilmiş demekki hep söyleniyor bu teori ama herkeste tutuyor mu bilmiyorum birazda sabırlı olmak lazım sanırım olana kadar aynı şekilde deneyebilseydim belki olabilirdi.zaten tek oyuonde bir pişmanlık yaşıyorum belkide hersekilde kızda erkekse olabiliyordur herkes yöntem denemez diye düşünüyorum umarım sizin gönlünüzden geçenler olur.

kızlar merhaba benim bi kızım var bide bi oğlum olsun istiyorum öncelikle sağlıklı olması önemli tabi ama insan farklı olsun dıyoruz onu da tadalım..hamileyim yaklasık 8 haftalık..ama kaza sonucu bi hamilelik oldu pkolu olduğum için günleride bilmiyorum..benim sorum kalcam büyüdü göğüslerim büyüdü sizce bu büyük belirti mi kız için

Canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki
Allah yöntem denemeyi nasip etmemiş
İki oğlan da çok güzel birbirleriyle oynarlar
Üçte de inşAllah güzel bi prensesin olur tadına doyulmaz
Amin canım Allah razı olsun

Canim kalca ve popo buyumesi bi gosterge değildir bence vucut yapinla alakali bisey. Kaza bebisleri genelde erkek oluyor seninde oyle olur insallah

Canim bugune kadarki testlerini yeme icmene dikkat.ederek mi yaptın cunku senin testin daha pik olmadiki
Canım pik oldu mi

Canim pik oldu mu ki?
Yaptığım testleri hep attım ikisi hiç aynı koyuluga gelmedi sıvı alımına dikkat ederek yapmıştım digerlerini bunu erken yapınca hem aç hem sivisiz yaptim

Canim kalca ve popo buyumesi bi gosterge değildir bence vucut yapinla alakali bisey. Kaza bebisleri genelde erkek oluyor seninde oyle olur insallah
İnşallah canım hamileyim elimi açtım dua edıyorum Rabbim gönlünce versin inşallah içimi rahatlattın..saglıklı olması önemli ama değisik olsa iyi olur bi kzıım var Rabbim bide oğlan tadırır insallah

Insallah canim her iki meyveyi tatmak da nasip olur sana ve hepimize. Muhammed Taha ve Yusuf surelerini Ali imran 38. Ayeti bol bol oku adak ada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…