Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaslar bir doktora sordum tüplerin cinsiyetele ilgisi yok her iki Tüpte x kromozom undan oluşuyor dedi yumurtlama vaktini doğruladı çat olduktan 12 saat sonra yumurta takibi ve lh testi kullanın dedi

Bende durumlar böyle düğün vardı anca evine geldim şeffaf uzayan akıntım var ama azaldı sanki pik oldu mu hiç anlamıyorum

Canim catladiktan 12 saat sonra erkek bebek sansi düşüyor ortam asidiklestigi icin yanlis anlamış olabilir misin catlamadan 12 saat sonrasına kadar birliktelik olmasi lazim
Arkadaslar bir doktora sordum tüplerin cinsiyetele ilgisi yok her iki Tüpte x kromozom undan oluşuyor dedi yumurtlama vaktini doğruladı çat olduktan 12 saat sonra yumurta takibi ve lh testi kullanın dedi

Gece test yapamadım ki pik oldumu olacak mı geceden beri akıntım vardı evde değildim test yapamadım şimdi tekrar test yaptım sonucu bekliyorum akıntım çok az geldi kesilecek sanırım 5 dk sonra diğer testi de çeker atarım

Gece çalışıyo eşim 10 a kadar 2 test daha yapabilirim duruma göre ilişkiye giderim gece silikşeşirse eşim olmayacak sabaha geç kalmış olurmuyum işe gitmeden silikleşmesede deneme olsa mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…