- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.501
Gece bel kasık ağrım vardı peşinden akıntım geldi hemde şişlik hissediyodum abah tekrar kasığım ağrıdı batma yapıyodu şimdi akıntım az bi idrarda geliyor peçeteye bi idrarda gelmiyor kesilecek sanırım ağrıda hissetmiyordum şaşkınımOlabilir
15.gündeyim daha son 3 tanesi bugüne ait biraz silikleşmesini bekliyoruz15. Gün çatlamis degerlendirebildiniz mi
Canim 3 saatte bir yiyip icmeden test yap ben hala pik göremiyorum yum catladiktan sonra 12 saate kadar vaktin var gec kalmazsin InsallahEki Görüntüle 2169149
K Khvekokusu20 veSEVECENIM nerelerdesiniz biz siz anlıyorsunuz takibe devam mı gece uyku arasında da yapıcam mı bu testleri 11bucuk 8 buçuk arası kocam işte olacak geç kalmayız demi sabaha bıraksam ilişkiyi
Testlerini hangi siteden aldin
Canim kasiklarinda hafif de olsa rahatlama oldu mu. Bazılarının catlamadan bi kac saat sonra akıntısı hemen kesiliyor mesela benim de oyle .Egerki yeme icmene dikkat ederek yaptıysan ve testlerinde bozukluk yoksa henüz testin pik olmadiGece bel kasık ağrım vardı peşinden akıntım geldi hemde şişlik hissediyodum abah tekrar kasığım ağrıdı batma yapıyodu şimdi akıntım az bi idrarda geliyor peçeteye bi idrarda gelmiyor kesilecek sanırım ağrıda hissetmiyordum şaşkınım
Canim bu mesajına baktim da simdi gece test yapmamissin belkide gece pik yaptıEki Görüntüle 2169071
Gece test yapamadım ki pik oldumu olacak mı geceden beri akıntım vardı evde değildim test yapamadım şimdi tekrar test yaptım sonucu bekliyorum akıntım çok az geldi kesilecek sanırım 5 dk sonra diğer testi de çeker atarım
Testlerini hangi siteden aldin
N11den aldım 30 lu set halinde yemek yedim ama sıvı almadım bu testleri yaparken dikkat ettim tek şüphem dün gece pik olup olmadığı ama dün gece pik olsa hala için t koyu çıkarmiki kocam işe gitti sabah hatta testlere göre yarın akşama kalicak perhizi bozmak istemedimCanim kasiklarinda hafif de olsa rahatlama oldu mu. Bazılarının catlamadan bi kac saat sonra akıntısı hemen kesiliyor mesela benim de oyle .Egerki yeme icmene dikkat ederek yaptıysan ve testlerinde bozukluk yoksa henüz testin pik olmadi
Belkide canım evde değildim dün gece 12 gibi uzayan şeffaf akıntı geldi yoğundu hemde bugün 3de geldim aradan 15 saat geçti belki pik olmuştur o yüzden iki saate yaptım testleri gece alarm kurar 3 saatte bir yaparımCanim bu mesajına baktim da simdi gece test yapmamissin belkide gece pik yaptı
Seffaf yogun akinti geldiyse catlamis olmasi muhtemel canim bu ayi es gec istersen tam duzenli takip yapamadın risk alma derimBelkide canım evde değildim dün gece 12 gibi uzayan şeffaf akıntı geldi yoğundu hemde bugün 3de geldim aradan 15 saat geçti belki pik olmuştur o yüzden iki saate yaptım testleri gece alarm kurar 3 saatte bir yaparım
Bana kalsa bende eş geçerim bı iki ayda vücudu taniyamiyosun geçen ay es gectim bu ay eşim dinlemez maalesef adet bitimi bı deneme oldu zaten ama yatmadım ilişkiden sonra vajinal duş yaptım tuttuğunu sanmıyorum onunSeffaf yogun akinti geldiyse catlamis olmasi muhtemel canim bu ayi es gec istersen tam duzenli takip yapamadın risk alma derim
Himm peki ne yapmayı düşünüyorsun canimBana kalsa bende eş geçerim bı iki ayda vücudu taniyamiyosun geçen ay es gectim bu ay eşim dinlemez maalesef adet bitimi bı deneme oldu zaten ama yatmadım ilişkiden sonra vajinal duş yaptım tuttuğunu sanmıyorum onun
Sabaha kadar zaten eşim yok testlere akıntıma dikkat edecem testler aynı koyulukta olursa testler bozuktur eğer silikleşme yada pik olursa değerlendiririm aynı devam ederse ilişkiye girsemde yine vajinal duş yaparım ki xler gitmeden kurtarırım belki biraz araştırma yaptım akıntıdan 24 yada 36 saat sonra yumurta çatlamış olur diyo bazı sayfalarda dün pik olduysa da umarım geç çatlama yaşarımHimm peki ne yapmayı düşünüyorsun canim
Insallah gönlünce olur canimSabaha kadar zaten eşim yok testlere akıntıma dikkat edecem testler aynı koyulukta olursa testler bozuktur eğer silikleşme yada pik olursa değerlendiririm aynı devam ederse ilişkiye girsemde yine vajinal duş yaparım ki xler gitmeden kurtarırım belki biraz araştırma yaptım akıntıdan 24 yada 36 saat sonra yumurta çatlamış olur diyo bazı sayfalarda dün pik olduysa da umarım geç çatlama yaşarım
Eki Görüntüle 2169194
Son yaptığım en alttaki
Bu son yaptığından emin değilim içide kayık testler bozuk galiba ya birden bu kadar silinir mi oyyCanim iyice silinmis bu
Canim sen hic deneme yapma bence esini ikna edebilirsenBu son yaptığından emin değilim içide kayık testler bozuk galiba ya birden bu kadar silinir mi oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?