Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim sen hic deneme yapma bence esini ikna edebilirsen
İdrar çubuğunda kalan idrarla başka kutu açtım yaptım bakayım odamı aynı sonuç verecek bi kutuda 2 tane oluyo ya o kutudaki ikisinin t yazılı olan yeri kayık idrarı damlatınca belli oldu zaten bu seferki düzgün bakayım nolcak

Bunu da şimdi yaptım anında kızardı iki çizgide t koyu cden bi tık anca mı pik oldu testlere güvenim kalmadı eczanedekilerde çok pahalı

KIzlar herkese merhaba taril olduğu için sürekli biryerlerdeydim ve internetim yoktu uzun zamandır giremedim..nasılsınız deneme yapanlar ben de deneme yaptım bu ay..ben piki gördüm 1 saat sonra ilişki oldu çünkü ben şeffaf yapıpkan akıntıyı gördükten hemen sonra açılmam oluyodu..Kaç seferdir geç kalıyodum tutmuyodu o yüzden böyle denedim..

Canim dedigim gibi testler hatali olabilir bunu dikkate alarak 3 saatte bir sivi almadan yeme icmene dikkat ederek test yapabilirsin

Hakkında hayirlisi olsun insallah canim bu sefer tutunur Insallah gonlundeki

Canim dedigim gibi testler hatali olabilir bunu dikkate alarak 3 saatte bir sivi almadan yeme icmene dikkat ederek test yapabilirsin
Dünden beri vücuduma az bi su girdi walla ne zor işmiş 11de açsusuz yapmıştım kahvaltı yaptım ama sıvı almadım 2 de tekrarlayacam bakalım o nsl çıkacak

Ben de bu şekildeydi..aynen
Hayırlısı olsun canım inşallah oğlun tutmuştur benim dünden beri devam ediyor testlerden beynim yandı resmen piki kaçırdım sanıyordum ikisinde aynı koyulukta çıkıyodu hep bugün sabah yaptığım bu t birden koyulaştı bi tık daha koyu 2 de yapacam tekrar bakalım durum ne olacak

Ayy hadi hyorlısı bakalım bekliyoruz heyecanla..İnşallah tutmuştur bakalım 12.gün yazarım

Ay kızlar bu arada eltim rüya görmüş beni emzirirken acaba anlamını bilen var mı? Hamileydi bu arada:)

Canim bebek emzirmek kiz bebek anlamina geliyor ama ruya sahibi hamileyse kendi icin gecerli bu rüya
Canım zaten rüyayı birkaç gün önce görmüş dün de doğum yaptı zaten..ama rüyada beni emzirirken görmüş hatta sordu bişey varmı diye dedim valla şimdilik yok dedim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…