- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.521
İdrar çubuğunda kalan idrarla başka kutu açtım yaptım bakayım odamı aynı sonuç verecek bi kutuda 2 tane oluyo ya o kutudaki ikisinin t yazılı olan yeri kayık idrarı damlatınca belli oldu zaten bu seferki düzgün bakayım nolcakCanim sen hic deneme yapma bence esini ikna edebilirsen
Es geçmek en iyisi galibaCanim sen hic deneme yapma bence esini ikna edebilirsen
Bi silik cikiyor bi koyu testler hataliAynı idrarla yaptığım iki test üstekinin içi sağa kayık
Eki Görüntüle 2169274
Bunu da şimdi yaptım anında kızardı iki çizgide t koyu cden bi tık anca mı pik oldu testlere güvenim kalmadı eczanedekilerde çok pahalı
Canim esit görüyorum ben hala ciplak gozle kendisi daha iyi gorurK Khvekokusu20 daha iyi bilir ama sanki t daha koyu gibi geldi bana da
K Khvekokusu20 daha iyi bilir ama sanki t daha koyu gibi geldi bana da
Çıplak gözle bi tık daha kırmızı canım bu sefer direk kırmızı oldu t zaten şaşırdım K Khvekokusu20 dünden beri yardım ediyor sağolsun sevecenimde buralarda olaydı iyiydi ama onun ev telaşı oğluşu var giremiycem demiştiCanim esit görüyorum ben hala ciplak gozle kendisi daha iyi gorurSEVECENIM bi bakar misin
Canim dedigim gibi testler hatali olabilir bunu dikkate alarak 3 saatte bir sivi almadan yeme icmene dikkat ederek test yapabilirsinÇıplak gözle bi tık daha kırmızı canım bu sefer direk kırmızı oldu t zaten şaşırdım K Khvekokusu20 dünden beri yardım ediyor sağolsun sevecenimde buralarda olaydı iyiydi ama onun ev telaşı oğluşu var giremiycem demişti
Hakkında hayirlisi olsun insallah canim bu sefer tutunur Insallah gonlundekiKIzlar herkese merhaba taril olduğu için sürekli biryerlerdeydim ve internetim yoktu uzun zamandır giremedim..nasılsınız deneme yapanlar ben de deneme yaptım bu ay..ben piki gördüm 1 saat sonra ilişki oldu çünkü ben şeffaf yapıpkan akıntıyı gördükten hemen sonra açılmam oluyodu..Kaç seferdir geç kalıyodum tutmuyodu o yüzden böyle denedim..
Ben de bu şekildeydi..aynenEki Görüntüle 2169274
Bunu da şimdi yaptım anında kızardı iki çizgide t koyu cden bi tık anca mı pik oldu testlere güvenim kalmadı eczanedekilerde çok pahalı
Dünden beri vücuduma az bi su girdi walla ne zor işmiş 11de açsusuz yapmıştım kahvaltı yaptım ama sıvı almadım 2 de tekrarlayacam bakalım o nsl çıkacakCanim dedigim gibi testler hatali olabilir bunu dikkate alarak 3 saatte bir sivi almadan yeme icmene dikkat ederek test yapabilirsin
Hayırlısı olsun canım inşallah oğlun tutmuştur benim dünden beri devam ediyor testlerden beynim yandı resmen piki kaçırdım sanıyordum ikisinde aynı koyulukta çıkıyodu hep bugün sabah yaptığım bu t birden koyulaştı bi tık daha koyu 2 de yapacam tekrar bakalım durum ne olacakBen de bu şekildeydi..aynen
Aynen canim zor Allah yardımcımız olsunDünden beri vücuduma az bi su girdi walla ne zor işmiş 11de açsusuz yapmıştım kahvaltı yaptım ama sıvı almadım 2 de tekrarlayacam bakalım o nsl çıkacak
Ayy hadi hyorlısı bakalım bekliyoruz heyecanla..İnşallah tutmuştur bakalım 12.gün yazarımHayırlısı olsun canım inşallah oğlun tutmuştur benim dünden beri devam ediyor testlerden beynim yandı resmen piki kaçırdım sanıyordum ikisinde aynı koyulukta çıkıyodu hep bugün sabah yaptığım bu t birden koyulaştı bi tık daha koyu 2 de yapacam tekrar bakalım durum ne olacak
Canim bebek emzirmek kiz bebek anlamina geliyor ama ruya sahibi hamileyse kendi icin gecerli bu rüyaAy kızlar bu arada eltim rüya görmüş beni emzirirken acaba anlamını bilen var mı? Hamileydi bu arada:)
Canım zaten rüyayı birkaç gün önce görmüş dün de doğum yaptı zaten..ama rüyada beni emzirirken görmüş hatta sordu bişey varmı diye dedim valla şimdilik yok dedim bende..Canim bebek emzirmek kiz bebek anlamina geliyor ama ruya sahibi hamileyse kendi icin gecerli bu rüya
Kızı oldu bu arada:)Canim bebek emzirmek kiz bebek anlamina geliyor ama ruya sahibi hamileyse kendi icin gecerli bu rüya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?