Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım zaten rüyayı birkaç gün önce görmüş dün de doğum yaptı zaten..ama rüyada beni emzirirken görmüş hatta sordu bişey varmı diye dedim valla şimdilik yok dedim bende..
Anladim canim ben kizima hamileyken bebek emzirirken görmüştüm kendimi cinsiyet öğrenmeden kizim olmuştu çıkmıştı ruya

Benim yine akıntım geldi ama bu sefer beyaz yoğun kıvamda bu ne şimdi önce bunun sonra uzayan şeffaf akıntının gelmesi lazım değilmi yanlış mı biliyorum

Akıntıyı gördüğünde test ne durumdaydı canım? Ben tam anlamadığım için karışmak istemedim testlerine ama her okuduğumda dua ettim, Insallah gönlündeki tutar

Slm kızlar seveceğim bu sayfanın kurucusuydu şimdi değişmiş. Hayırdır ben onu kısa süreliğine çıktı ev taşıyor biliyordum Mune bize bi açıklama yapabilirmisiniz.Bilmediğimiz bişey yoktur umarım

Benim testlerim bozuk yada kist oluştu diye düşünüyorum dünden beri hep koyu çizgiler testler duruncada daha koyu çıkıyor en son yaptığım üstünden yarım saat geçince oda belirginleşir diye 10 dk sonra çektim

Aynı sorun geçen ay bende oldu 2 kez yumurtlama gerçekleşmiş. Böyle durumlarda çoğul gebelik söz konusu olabiliyormuş.sancın akıntın nasıl

Hemen attım bu sefer canım 10 dkyı geçirmedim 2 gece önce şeffaf uzayan akıntım geldi 15. Gün yanı pik yada silikleşme olmayınca deneme olmadı azaldı hatta bu sabah hiç akıntım yoktu ama bugün beyaz yoğun kıvamda bi akıntı daha geldi 16.45de o akıntıyı değerlendirdik

Gülüm beyaz akıntı olunca ortam asidikleşiyor ve riskli diye biliyorum .akıntının en yoğun olduğu yumurta akı kıvamında olunca y lerin daha iyi ortamı oluyo

Gülüm beyaz akıntı olunca ortam asidikleşiyor ve riskli diye biliyorum .akıntının en yoğun olduğu yumurta akı kıvamında olunca y lerin daha iyi ortamı oluyo
Walla bilmiyorum eşim önemsemiyor bu yumurtlama işini testleri bekledim durdum ne pik oldu ne silikleşti eşimde çalıştığı için şeffaf akıntıyı değerlendiremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…