- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.541
Anladim canim ben kizima hamileyken bebek emzirirken görmüştüm kendimi cinsiyet öğrenmeden kizim olmuştu çıkmıştı ruyaCanım zaten rüyayı birkaç gün önce görmüş dün de doğum yaptı zaten..ama rüyada beni emzirirken görmüş hatta sordu bişey varmı diye dedim valla şimdilik yok dedim bende..
Hamileysem kızım mı olcak yani:)Anladim canim ben kizima hamileyken bebek emzirirken görmüştüm kendimi cinsiyet öğrenmeden kizim olmuştu çıkmıştı ruya
Test yap canımBenim yine akıntım geldi ama bu sefer beyaz yoğun kıvamda bu ne şimdi önce bunun sonra uzayan şeffaf akıntının gelmesi lazım değilmi yanlış mı biliyorum
Yaptım sabah kine göre biraz silik çıktı o akıntıyı görünce eşimle bi denememiz oldu umarım hayırlısı olur nasibimizde varsa görcez inşallah 8de tekrar yapacam bakayım silinmeyemi başlıyo t çizgisiTest yap canım
Canım sabahki attığım test gibiyken ilişkiye girdik demiştin sonrasında test yaptın mı değişiklik varmıydı akıntı durumun nasıldıTest yap canım
Yaptım sabah kine göre biraz silik çıktı o akıntıyı görünce eşimle bi denememiz oldu umarım hayırlısı olur nasibimizde varsa görcez inşallah 8de tekrar yapacam bakayım silinmeyemi başlıyo t çizgisi
Kaçgünde bir adet oluyorsunEki Görüntüle 2169487
16.gün 16 .45de yaptığım test akıntının geldiği idrarımdı
Düzensiz normalde 35 günde bir oluyordum ama bu ay 28. Günde adet gördümKaçgünde bir adet oluyorsun
Sonuncu testini hemen yapıp resmini çektiysen t sanki hafif açılmış gibi duruyo 12 saat geçmeden ilişki olsa iyi olur ama akıntının yogunluğu ve kıvamı çok önemli testler yanılta biliyo vücudunu dinleDüzensiz normalde 35 günde bir oluyordum ama bu ay 28. Günde adet gördüm
Aynı sorun geçen ay bende oldu 2 kez yumurtlama gerçekleşmiş. Böyle durumlarda çoğul gebelik söz konusu olabiliyormuş.sancın akıntın nasılBenim testlerim bozuk yada kist oluştu diye düşünüyorum dünden beri hep koyu çizgiler testler duruncada daha koyu çıkıyor en son yaptığım üstünden yarım saat geçince oda belirginleşir diye 10 dk sonra çektim
Hemen attım bu sefer canım 10 dkyı geçirmedim 2 gece önce şeffaf uzayan akıntım geldi 15. Gün yanı pik yada silikleşme olmayınca deneme olmadı azaldı hatta bu sabah hiç akıntım yoktu ama bugün beyaz yoğun kıvamda bi akıntı daha geldi 16.45de o akıntıyı değerlendirdikS
Sonuncu testini hemen yapıp resmini çektiysen t sanki hafif açılmış gibi duruyo 12 saat geçmeden ilişki olsa iyi olur ama akıntının yogunluğu ve kıvamı çok önemli testler yanılta biliyo vücudunu dinle
Gülüm beyaz akıntı olunca ortam asidikleşiyor ve riskli diye biliyorum .akıntının en yoğun olduğu yumurta akı kıvamında olunca y lerin daha iyi ortamı oluyoHemen attım bu sefer canım 10 dkyı geçirmedim 2 gece önce şeffaf uzayan akıntım geldi 15. Gün yanı pik yada silikleşme olmayınca deneme olmadı azaldı hatta bu sabah hiç akıntım yoktu ama bugün beyaz yoğun kıvamda bi akıntı daha geldi 16.45de o akıntıyı değerlendirdik
Walla bilmiyorum eşim önemsemiyor bu yumurtlama işini testleri bekledim durdum ne pik oldu ne silikleşti eşimde çalıştığı için şeffaf akıntıyı değerlendiremedikGülüm beyaz akıntı olunca ortam asidikleşiyor ve riskli diye biliyorum .akıntının en yoğun olduğu yumurta akı kıvamında olunca y lerin daha iyi ortamı oluyo
İnşallah canım benim Rabbim herkese nasip etsinAkıntıyı gördüğünde test ne durumdaydı canım? Ben tam anlamadığım için karışmak istemedim testlerine ama her okuduğumda dua ettim, Insallah gönlündeki tutar
Sağlık olsun. Hakkında hayırlısını versinWalla bilmiyorum eşim önemsemiyor bu yumurtlama işini testleri bekledim durdum ne pik oldu ne silikleşti eşimde çalıştığı için şeffaf akıntıyı değerlendiremedik
Canim ruyayi sen görsen olabilir dicem ama eltin görmüş bilemedim o yuzden ben eltinin kizina yordum :)Hamileysem kızım mı olcak yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?