- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.561
Akinti bazen yanıltıyor kullandığın testler hatalıydı bence canim insallah hakkinda hayirlisi olsunYaptım sabah kine göre biraz silik çıktı o akıntıyı görünce eşimle bi denememiz oldu umarım hayırlısı olur nasibimizde varsa görcez inşallah 8de tekrar yapacam bakayım silinmeyemi başlıyo t çizgisi
Selam canim diğer grupla bu grup birleştirildi erkek bebek isteyenler tek grup oldu yani eski grupla birlikte 3 grup birlesti konu sahibi sevecenim di yine ama mune olmus onu bende anlamadimSlm kızlar seveceğim bu sayfanın kurucusuydu şimdi değişmiş. Hayırdır ben onu kısa süreliğine çıktı ev taşıyor biliyordum @Mune bize bi açıklama yapabilirmisiniz.Bilmediğimiz bişey yoktur umarım
Amin canım inşallah ne yapacağımi şaşırdım esimde vazgeçmeyince akıntıyı degerlendirdikAkinti bazen yanıltıyor kullandığın testler hatalıydı bence canim insallah hakkinda hayirlisi olsun
12 gun sonra idrarDenemeleri yaptık şimdi sonuçlara kaldık erken gebelik testleri ne zaman yapiliyo şimdi o konuda aydınlanmam lazim
Aldığım ovu testlerinin yanında bir erken gebelik 2 tane normal gebelik var erken gebelikte 5-15 arası yazıyo ama 5 günde nsl çıkcak onu anlamadım1
12 gun sonra idrar10 gun sonra kan
Cikmaz canimAldığım ovu testlerinin yanında bir erken gebelik 2 tane normal gebelik var erken gebelikte 5-15 arası yazıyo ama 5 günde nsl çıkcak onu anlamadım
Tuaf neyseSelam canim diğer grupla bu grup birleştirildi erkek bebek isteyenler tek grup oldu yani eski grupla birlikte 3 grup birlesti konu sahibi sevecenim di yine ama mune olmus onu bende anlamadim
Grubu ben istemedim canım .Site başındakiler yapmıştılar .Değişikliğini bugün gördüm .Ama çok mutlu oldum mune olduğu için en azından hayırlı sağlıklılar azalırTuaf neyseSEVECENIM Belki bilmiyordur.
Adet bitimi ve adete yakın sık iliski her gun yani bir de yuzeysel iliski :)Selam arkadaşlar
Kız içinde yöntem söyleseniz keşke :)))
Hımmm sık ilişki tamam da adet bitimi ve adete yakın olması erkeğe yatkın değil mi? Gerçi öyle bile olsa sık ilişkiden kız olasılığı mı yüksekAdet bitimi ve adete yakın sık iliski her gun yani bir de yuzeysel iliski :)
Merhabalar hanımlarTuaf neyseSEVECENIM Belki bilmiyordur.
Canim kiz spermi 5 gune kadar yaşıyor vücutta yumurtlamadan once kesecen ilişkiyi yumurtlamaya kadar sik iliski olacakHımmm sık ilişki tamam da adet bitimi ve adete yakın olması erkeğe yatkın değil mi? Gerçi öyle bile olsa sık ilişkiden kız olasılığı mı yüksek
Peki sen bize ne onerirsin erkek bebis icinHımmm sık ilişki tamam da adet bitimi ve adete yakın olması erkeğe yatkın değil mi? Gerçi öyle bile olsa sık ilişkiden kız olasılığı mı yüksek
Bugün test yaptın mıEki Görüntüle 2169525
Bugün son testi yaptım son 4 test kaldı elimde onlarıda günde bi tane yaparım artık silikleşecekmi onu merak ediyorum sadece
Sancın var mı ? Devam etmelisin canım hala testlerde pik yokYaptım canım Eki Görüntüle 2169919
Diğerlerine göre biraz silik geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?