Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bugün adetimin 15. günü ovulasyon testi negatif, normalde hep düzenli çatlıyor sanıyordum, akıntımdan, ağrımdan hissediyordum.
Bu ay çokmu stres yaptım acaba, deneme olmayacak diyede rahatım aslında,
Ağustosta adetim bitince başlıcam testlere inşallah, iyiki bu aydan başlamışım anlamış oldum

Bi iki ay önceden yapmak en iyi ben geçen ay kaçırdım bu ay 3 gündür koyu bana kalırsa dün çatladı ama pikde olmadı akıntıda gitti zor işmiş o yüzden 2 ay testlerle bakmak lazım ki garanti olsun

Peki sen bize ne onerirsin erkek bebis icin

Benim karışık canım :))) bana bakmayın kafanız karışır yoksa )
Şöyle ki
Son adet tarihim 19.04.2014 ilişki de 19 Nisa’n da oldu eminim,tek ilişki idi
Geç döllenme olmuş o yüzden doktor sat ı 01.05.2014 baz aldı
Oğlum 30.01.2015 de 39+1 de sezeryanla doğdu
Adet geçtikten 9.gün testte çizgi belirgindi (6.günde de yaptım çizgi yoktu) 12.gün testte net çıktı çizgi yani koyu
Kan testinde de 31.05.2014 de değerim 249,50 idi

Adet döngüm 30-32 arası
Bazen 6 bazen 9 gün sürüyor lekelenme ile birlikte
Yum zamanım 16.17.18.günler (geç yum oluyor)

Haydi buyurun hesaba :)))

19.04 adet tarihin oluyo hemde ilişki 19.04 te oluyo nasıl oluyp p hiç anlamadım?

Kafam karıştı valla anlamadım

Canim negatif derken hic cizgi yokmu 17 18 de catlayan var yada 13 14 catlamis olabilir

Kimseyle polomik durumda değiliz olayi kan davasina cevirmeyelim lütfen topikler birlesmis herkes birbirine sataşmadan paylasim yapsa sorun cikmaz selam verip guzel paylasim olmasini temenni ettim kimseyle polomik yasamak istemiyorum sizden de aynı seyleri bekliyorum

Mesajini tekrar bi oku istersen iki de bir seviye diyorsunuz kiskirtma yapmazsaniz tatsizlik da olmaz

Hanımlar,
uyarılar kurallara göre verilir, aranızdaki husumet nedir bilemem, bizim işimiz husumeti bilmekte değil, kuralları uygulamak.

Topikler admin kararıyla birleştirilmiş, konu da bana atanmış, demek ki en azından şimdilik böyle uygun görüldü, sizlerin maksadı bebeklerinize kavuşmak mı yoksa topik üzerinden güç savaşı yapmak mı?

Rica ediyorum aranızdaki meseleyi kapatın, sitenin herhangi bir kısmına taşıyıp kan davasına çevirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…