Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canm insallah bende firsat bulunca denemelere baslayacagim simdilik beklemedeyim
Ben bir süre ara verdim
Diyet gruplarına katıldım
10 kilo fazlam var
Doktorum kilo vermemin hamile kalmaya faydası olacağını söyledi
Kilo veriyim inşallah hamile kalınca hepsini geri alırım nasıl olsa

Aa çok sevimdim canm ne zaman deneme yapmisdin sen

Aa çok sevimdim canm ne zaman deneme yapmisdin sen
Tesekur ederim canim. Ben yumurtlamadan bir gun once we yumurtlama guni olmustu deneme 3 defa falan olmustu hic bi yere notda tutmamistim inan iyi hatirlamiyorum bile. Artik nasip kismet cok dua etdim we ediyorum rabbim gonlumizdekini nasip eder insallah.

Hayirlisi olsun dilerim ogluna hamile kalmossonidr rabbim herkese gonlundekini nasip etsin insallah hem yumurtlamadan once hem yumurtlama gunu birde baska bir gun daha toplamda 3 gun mu deneme oldu bu ay birde testlw takip yapiyormuydun piki gordun mu cnm

Canim testle takip yapmadim bu ay. Ultrasona gitdim. Adetin 14 gununde 1 ya 2 gune catlar dedi bende 2 gunden gelmemi istedi. Bende tam gidiyodum kresden aradilar kizim hastalanmis bende biraktim her seyi Gidemedim ultrasonada. oyuzden karisik oldu benimki. Akinti cok oldugu zaman akinti kesilince olmustu ondan sonraki gunde olmustu hangisi tuttuysa artik hep dua ederek sagiam donerek yatnistimm... Hatirladiklarim bunlar canim. Bide gecen sayfalarda okumustum idrar rengi acik we mat sari oldugu zaman cinsiyeti erkek diye bu konuda ne dusunyosun. Kizlarimda hatirliyorum idrar koyu we kizildi. Bunda degisik bir sekilde acik limon sarisi rengi..

Çok sevindim canım
Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin ogluna hamilesindir inşallah
Grubumuzun ilk hamilesi sensin
Ayağın uğurlu gelir arkandan bizde geliriz inşallah

Çok sevindim canım
Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin ogluna hamilesindir inşallah
Grubumuzun ilk hamilesi sensin
Ayağın uğurlu gelir arkandan bizde geliriz inşallah
Tesekur ederim canim allah razi olsun. Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip eder . ogrendigim andan itibaren hep aklimdasiniz dualarimdasiniz.

Canm çoğu idrarin acik kapaliligi icin yorum yapıyor evet acik renk erkek bebeğe yatkin falan deniyor ama sonradan bazi arkadaslar bu tezi cüruttuler bence cogu şeye kafa yorma cunku erkek belirtileri olur heves edersin tam tersi olunca hayal kirikligina uğrama cnm insallah dilerim gonlunden gecen nasip olsun insallah bence bol bol dua et Allah büyük nasip edecek nen inaniyorim

Dogru soyluyosun canim. Kafa yormamak lazim nasipten otesi yok sonucda. Insallah hepimize nasip etsin

divinity
@Ceymiceyn
Prensesim2016 herkes ne alemde deneme yapan varmi kizlar
Cnm ben 48 gunun sonunda adet soktrucuyle adet oldum bugün 3. Günüm yine hormon testi yapıldı ve hormonlarim duzensiz çıktı doktor neo penotran yazz ve anatoml diye bi ilaç verdi bunları kullanicam eğer duzelmezse onumuzdeki ay asilmaya gececez dedi doktor hayırlısı olsun hepimizin hakkında ıns asilamya gerek kalmaz çok korkuyorum rabbime sigindim bekliyorum sizde durumlar nedir

Hayırlı olsun cnm sağlıklı bir hamilelik olur insaallah

O fitil baya iyiymis canm insallah gerek kalmadan nasip olur kendinden nasip olmuyosa en azindsn tedavilerle de olsa olsun yeterko benim gorumcemde 2 kızı var sonra hamile kaliyo dusukle sonlaniyi dontor tedavileriyle kac ay sonra ogluna hamile kaldi insallah bizede rabbim hayirli saglikli oglan nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…