Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm benim kimseyle bir problemim yok ne mirnazla ne zeyno ile nede ikiye ayrilan diger gruptaki arkadaslarla yasanan tartisma sonrası herkes istediği gruba gecti bu demek degil benim sizlere bir ofkemin oldigu anlamina gelmez bir kisiyle problemim vardi oda sorunu uzatmadan kapadim ve diyaloga girmiyorum

Kizlarin bu sekil öfkesini beklemiyordum zeyno ile gruplar ayrildiktan sonra bile ozelden yazistik bana yardimci oldu allah razi olsun mirnaz ayni sekilde grupta birbirimize dualar ediyorduk yaşanan tatsizligin onlarla yada sizle gruptam diger arkadaslarla hicbir alakasi olmamasina ragmen böyle öfkeli olmalari beni üzdü

Senle de tartismamiz olmadi sizin grupta olan arkadaslarin hicbiriyle bir sorunum ve kırgınlığım yok buni belirteyim ama sizler bunu şahsi meseleye çevirip küsluk yapmişsaniz eger hic karsilikli diyalog olmadan herkes isteklerini paylasimlarini arkadaşlarına yapsim tartisma birdaha olmasin benim.acimdan bir sıkıntı olmaz
Rabbim seninde gönlünden geceni nasip etsin
SEVECENIM nerdesin test yapmistim yardima ihtiyacim var.
Sacma sapan seylerden dolayi şikayet ediliyor olan bize oluyor burda
Ahh eskiden ne guzeldi burasi
tez vakitte insallah

Cok iyi canm ben iki aydir denedim olmadi bu ay yine denemw yapacagim olmazsa doktor tedavilerine gidecegim insallah umarim rabbim aratmadan nasip eder
Gecen ay spiral cikartmistim canim. Eroziya var dedi antibiyotik tedawi we fitil kullandim. Yumurtlamaya 3 gun kala bitmisti tedawim doktorum deneme yapabilirsin dedi yaptim olmamamisti. Buda 2 nci ayim oluyo.

Inşallah cnm amin ben inanıyorum olacak inşallah yanlız ben adetliyim bu fitili nasıl kulanicam bu halde adet bittikten sonra kulanicam herhalde doktordaa hiç sormadım

Canm o fitil adetli kullanan diyen var kullanmayim diyen doktorlar var ama bildiğim adetli kullanılmıyor bence doktoruna sor ben kullandim cok kuruluk yapti ben doktor tavsiyesi uzerine almamistim sana doktie tavsiye etmis keske doktoruna sorsan eger sorma gibi durumun yoksa adetten sonra kullan bence
Inşallah cnm amin ben inanıyorum olacak inşallah yanlız ben adetliyim bu fitili nasıl kulanicam bu halde adet bittikten sonra kulanicam herhalde doktordaa hiç sormadım

Maalesef sormasorma gibi bi durumum yok hastaneye uzağım neyse adetim bitince kulanirim yardımcı olduğun için sağol cnm

Cok iyi canm ben iki aydir denedim olmadi bu ay yine denemw yapacagim olmazsa doktor tedavilerine gidecegim insallah umarim rabbim aratmadan nasip eder
Insallah canimmm.. burdaki uzun zamandir deneyen arkadaslar icin ne kadar zor. Bu ay 2 nci ayim we test yapasim gelmedi 3 gun kala gormus oldugum ruyadan dolayi gitdim test aldim gun icindeki idrarla yaptim.. Cikincada agladim inan varligna dil bebisin burdaki yillardir bekleyenleri dusundim kim bilir ne kadar zordur diye. Rabbim evlat kokusunu aratmasin. Olmiycak gibi geliyodu bana. Aklimdan neler geciyodu esime tup bebek yaptiriris bile dedim bu kisacik surede. Gercekden beklemek kolay dol cok zor. Rabbim aratmadan kucagnizi doldursun insallah. Her seyin zamani var guzel gonlunce olsun kuzum.

Amin guzel dileklerin icin cok sagol ben iki aydir deneme yapiyorim ama uzun zamandir yapan birsuru arkadas var gercekten cok zor ve yıpratıcı bir süreç ben aralik ayindan beri takip yapiyorim hep nasip olmuyordu ilk ay hamile kalirim diyordum ama öyle olmuyormuş hersey nasip kismet rabbim emeklerimizin karsiligini verir umarim

Ne zaman yaptı ama pik yok Ki
Canım akıntıma göre idare ettim kendimi testler hep aynı koyuluktaydı 15. Ve 16. Günde 15.gün akıntım şeffaf uzayan akıntı 16. Gün akıntım azaldı hatta bitmek üzere derken akşam üstü 5 yada 7 gibi yoğun kıvamda tekrar beyaz akıntım geldi ama oda uzuyordu eşimin ısrarı üstüne 16. Gün birliktelik oldu yani pazartesi günü 17. Gün ağrı akıntı hiçbişey kalmadı bende sadece uğuşuk gibiydi kasıklarım bugün 18. Gün testlerinde yanımda değil yarın tekrar yapıp t çizgisinin silikliğine bakıcam artık

SEVECENIM nerdesin test yapmistim yardima ihtiyacim var.
Sacma sapan seylerden dolayi şikayet ediliyor olan bize oluyor burda
Ahh eskiden ne guzeldi burasi
Bizden yana hiç şikayet olmadı canım
Seninle ve diğer kızlarla hiç tartışmamız olmadı
Yönetim aynı başlıktan 3 tane olmiycak aynı amaç için 1 topik yeterli dedi bizim topikte buraya eklendi
Gidecek yerimiz yok başka topik açılmasına izin verilmiyor, amacımız aynı ,sanal alem burası
Kırgınlık kızgınlıkta olur sevgi bağıda kurulur
Yaşananları olmamış gibi sayıp kaldığımız yerden devam edelim lütfen
Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saygı duymaliyiz
Zaten bundan sonra en ufak yanlışta yönetim gereğini yapar tartışmaya polemiğe gerek yok

Amin canım Rabbim gonlundekini nasip etsin insAllah

Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah gönlündeki evlada kavuşursun canım ilişkinin üstünden kaç gün geçince hamilelik testi yaptın canım

Amin canım Rabbim gonlundekini nasip etsin insAllah
Tesekur ederim canim. Cok saol . Rabbim sanada gonlunden geceni en kisa zamanda nasip etsin.
Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah gönlündeki evlada kavuşursun canım ilişkinin üstünden kaç gün geçince hamilelik testi yaptın canım
Cok saol canim. Darisi senin ve tum bekleyinlerin basina insl. Canim benimki karisik bu ay supheli iliskiyi bile bilmiyorim. Adetime 3 gun vardi gun icindeki idrarla yaptim cikti hemen aninda bayada koyuydu. Varsa en erken 5 gun varken cikiyo diye biliyorum ben .. buda 3 gun kala yaptigim tetler inanamayip 2 nciyede yapmitsim.

Kizlar kimsenin kimseye öfkeli olduğu felan yok.Bu olay eskiye dayaniyor sevecenim ve elifem tartisirken herkes bir yorum yapti.olay iyice kiziştirildi.
Oysaki onlar yetişkin insanlar biraksaydinizda kendileri çözseydi.Ama siz ne yaptiniz taraf tuttunuz.Ben ozaman hic bir sekilde tartismaya dahil olmadim.çünkü onlar aralarinda bunu cozecek seviyeye sahiplerdi.
Olaya mudahale olarak bazi kişiler seviyesizlesti.Hani hep bahsettiginiz seviye kalmamıştı.
SEVECENIM 'in yeri bende çok ayri olmasina rağmen istedimki aralarinda çözüm bulsunlar.
Çünkü Elifemide severdim iyi bir insandi taraf tutmak istemedim o yuzden.
Olayi bu dereceye getirenler belli
Şuana kadar hic bir tartismaya dahil olmadim kimseye kötü birsey söylemedim.
Eski topigi cok ariyorum.Buraya girince rahatliyordum.Şimdi geriliyorum.Hala uzatiliyor bazi konular buda benim hosuma gitmiyor.Her yeni birsey ogrendigimde yazardim simdi icimden birsey yazmak gelmiyor.
Ayrica erkek bebeği bulan gitti.
O cok savunduklariniz nerde acaba yanliz biraktilar.Ama SEVECENIM allah rizasi icin bizi birakmadi.
Çünkü biliyor yasadiklarimizi kendi yerine koyup düşünüyor.Kadinin ne zoru var 3 cocukla hala yardim etmeye çalışıyor.Hani bazi insanlar vardir ya bir seyi cok istersin sana yardim eder vesile olur.Oda bunu cani gönülden yapiyor.Eger boyle devam edecekse bu topige girmeyeceğim.Herkese hayirli akşamlar.Rabbim hepimizin gonlune göre versin.

Son düzenleme:
Normal testmi yoksa erken gebelik testi mi peki canım bu yaptığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…