- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.621
Eki Görüntüle 2170277 adete 2 gun kala yaptigim test belirti olarak yumdan sonra akinti cok olmustu gecen aylarin aksine.. Bide karnimda dolaba falan degdiginde agri olusmustu. Baska belirtilerde var ama onlarin hepsi adet belirtileriyle ayni.
Gecen ay spiral cikartmistim canim. Eroziya var dedi antibiyotik tedawi we fitil kullandim. Yumurtlamaya 3 gun kala bitmisti tedawim doktorum deneme yapabilirsin dedi yaptim olmamamisti. Buda 2 nci ayim oluyo.Canm ilk deneme yaptigin ay mi
tez vakitte insallahSEVECENIM nerdesin test yapmistim yardima ihtiyacim var.
Sacma sapan seylerden dolayi şikayet ediliyor olan bize oluyor burda
Ahh eskiden ne guzeldi burasi
Gecen ay spiral cikartmistim canim. Eroziya var dedi antibiyotik tedawi we fitil kullandim. Yumurtlamaya 3 gun kala bitmisti tedawim doktorum deneme yapabilirsin dedi yaptim olmamamisti. Buda 2 nci ayim oluyo.
Inşallah cnm amin ben inanıyorum olacak inşallah yanlız ben adetliyim bu fitili nasıl kulanicam bu halde adet bittikten sonra kulanicam herhalde doktordaa hiç sormadımO fitil baya iyiymis canm insallah gerek kalmadan nasip olur kendinden nasip olmuyosa en azindsn tedavilerle de olsa olsun yeterko benim gorumcemde 2 kızı var sonra hamile kaliyo dusukle sonlaniyi dontor tedavileriyle kac ay sonra ogluna hamile kaldi insallah bizede rabbim hayirli saglikli oglan nasip eder
Inşallah cnm amin ben inanıyorum olacak inşallah yanlız ben adetliyim bu fitili nasıl kulanicam bu halde adet bittikten sonra kulanicam herhalde doktordaa hiç sormadım
Maalesef sormasorma gibi bi durumum yok hastaneye uzağım neyse adetim bitince kulanirim yardımcı olduğun için sağol cnmCanm o fitil adetli kullanan diyen var kullanmayim diyen doktorlar var ama bildiğim adetli kullanılmıyor bence doktoruna sor ben kullandim cok kuruluk yapti ben doktor tavsiyesi uzerine almamistim sana doktie tavsiye etmis keske doktoruna sorsan eger sorma gibi durumun yoksa adetten sonra kullan bence
Insallah canimmm.. burdaki uzun zamandir deneyen arkadaslar icin ne kadar zor. Bu ay 2 nci ayim we test yapasim gelmedi 3 gun kala gormus oldugum ruyadan dolayi gitdim test aldim gun icindeki idrarla yaptim.. Cikincada agladim inan varligna dil bebisin burdaki yillardir bekleyenleri dusundim kim bilir ne kadar zordur diye. Rabbim evlat kokusunu aratmasin. Olmiycak gibi geliyodu bana. Aklimdan neler geciyodu esime tup bebek yaptiriris bile dedim bu kisacik surede. Gercekden beklemek kolay dol cok zor. Rabbim aratmadan kucagnizi doldursun insallah. Her seyin zamani var guzel gonlunce olsun kuzum.Cok iyi canm ben iki aydir denedim olmadi bu ay yine denemw yapacagim olmazsa doktor tedavilerine gidecegim insallah umarim rabbim aratmadan nasip eder
Insallah canimmm.. burdaki uzun zamandir deneyen arkadaslar icin ne kadar zor. Bu ay 2 nci ayim we test yapasim gelmedi 3 gun kala gormus oldugum ruyadan dolayi gitdim test aldim gun icindeki idrarla yaptim.. Cikincada agladim inan varligna dil bebisin burdaki yillardir bekleyenleri dusundim kim bilir ne kadar zordur diye. Rabbim evlat kokusunu aratmasin. Olmiycak gibi geliyodu bana. Aklimdan neler geciyodu esime tup bebek yaptiriris bile dedim bu kisacik surede. Gercekden beklemek kolay dol cok zor. Rabbim aratmadan kucagnizi doldursun insallah. Her seyin zamani var guzel gonlunce olsun kuzum.
Canım akıntıma göre idare ettim kendimi testler hep aynı koyuluktaydı 15. Ve 16. Günde 15.gün akıntım şeffaf uzayan akıntı 16. Gün akıntım azaldı hatta bitmek üzere derken akşam üstü 5 yada 7 gibi yoğun kıvamda tekrar beyaz akıntım geldi ama oda uzuyordu eşimin ısrarı üstüne 16. Gün birliktelik oldu yani pazartesi günü 17. Gün ağrı akıntı hiçbişey kalmadı bende sadece uğuşuk gibiydi kasıklarım bugün 18. Gün testlerinde yanımda değil yarın tekrar yapıp t çizgisinin silikliğine bakıcam artıkNe zaman yaptı ama pik yok Ki
Bizden yana hiç şikayet olmadı canımSEVECENIM nerdesin test yapmistim yardima ihtiyacim var.
Sacma sapan seylerden dolayi şikayet ediliyor olan bize oluyor burda
Ahh eskiden ne guzeldi burasi
Kizlar merhaba hepinize.
Allahin izniyle hamileyim. Batim yarin. Adete 3 gun kala test yaptim we aninda 2 nci cizgi cikti.
Sabah bas donmelerim we kokuya hassaiyetim olustu suphelendim. Allah burdaki isteyenlerin hepisine en kisa zamanda nasip eder insallah.
Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah gönlündeki evlada kavuşursun canım ilişkinin üstünden kaç gün geçince hamilelik testi yaptın canımKizlar merhaba hepinize.
Allahin izniyle hamileyim. Batim yarin. Adete 3 gun kala test yaptim we aninda 2 nci cizgi cikti.
Sabah bas donmelerim we kokuya hassaiyetim olustu suphelendim. Allah burdaki isteyenlerin hepisine en kisa zamanda nasip eder insallah.
Tesekur ederim canim. Cok saol . Rabbim sanada gonlunden geceni en kisa zamanda nasip etsin.Amin canım Rabbim gonlundekini nasip etsin insAllah
Cok saol canim. Darisi senin ve tum bekleyinlerin basina insl. Canim benimki karisik bu ay supheli iliskiyi bile bilmiyorim. Adetime 3 gun vardi gun icindeki idrarla yaptim cikti hemen aninda bayada koyuydu. Varsa en erken 5 gun varken cikiyo diye biliyorum benRabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah gönlündeki evlada kavuşursun canım ilişkinin üstünden kaç gün geçince hamilelik testi yaptın canım
Normal testmi yoksa erken gebelik testi mi peki canım bu yaptığınTesekur ederim canim. Cok saol . Rabbim sanada gonlunden geceni en kisa zamanda nasip etsin.
Cok saol canim. Darisi senin ve tum bekleyinlerin basina insl. Canim benimki karisik bu ay supheli iliskiyi bile bilmiyorim. Adetime 3 gun vardi gun icindeki idrarla yaptim cikti hemen aninda bayada koyuydu. Varsa en erken 5 gun varken cikiyo diye biliyorum benEki Görüntüle 2170376 .. buda 3 gun kala yaptigim tetler inanamayip 2 nciyede yapmitsim.
Slm canım ben daha 4 gün önce temizlendim yumurtlama günüme daha var diye beklemedeyim
Normal ucuz olan testlerden cnm yakinimdaki eczanede ne warsa onu almistim.Normal testmi yoksa erken gebelik testi mi peki canım bu yaptığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?