Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Maalesef sormasorma gibi bi durumum yok hastaneye uzağım neyse adetim bitince kulanirim yardımcı olduğun için sağol cnm
Canım çok geçmiş olsun
Bence hemen aşılamaya geçme canım bak hormonlarım bozukmuş demek ki ondan olmuyor
Adetini ve hormonlarını yoluna sokarsan inşAllah kendiliğinden hamile kalırsın
Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin ne zamandır uğraşıyorsun

@SEVECENIM nerdesin test yapmistim yardima ihtiyacim var.
Sacma sapan seylerden dolayi şikayet ediliyor olan bize oluyor burda
Ahh eskiden ne guzeldi burasi

Eger boyle devam edecekse bu topige girmeyeceğim.

Girme, ablacim girme.... taraf olmadim diye cümleye başlayıp aklındaki herseyi yazdıktan sonra biyle devam ederse girmeyecegim aciklamasi olmamis. Yeter dedik ama konuyu uzatip duruyorsunuuz... cidden yeter

Şikayet konusuna gelince hic şikayet edilmediniz bunu da bilin.

Konuyu artik son kez kapatmanızı rica ediyorum

Canım yazarım elbette çok sevindim vallahi hamile olduğuna inşaAllah salihlerden sağlıklı tatlı mı tatlı bi oğluştur
Ben türkiyeye gelmişken bi doktora gideyim dedim
Zaten amerikadaki doktorumda temmuza kadar olmazsa gel demişti
Dün rahmimde polip olduğunu öğrendim
Bebeğin tüplerden gelip rahime yerleşeceği yeri kapatıyormuş
Polip olmasından ziyade oluştuğu yer yüzünden bebek rahime giremiyormuş
Doktor bu şekilde hamile kalman mümkün değil dedi
Biraz üzüldüm ilk duyduğumda ama sonra sevindim sonuçta ekimden beri deniyordum 2 kimyasal gebelik olmuştu artık nedenini biliyorum en azından
Yarın sabah inşaAllah operasyonla alacaklar nolur bana dua edin

Hoşgeldin ceymiceyn
Allah şifa versin canım kolay bir operasyon geçirirsin inşallah
Amerika'daki Dr polipleri nasıl farkedemedi
İyiki burda doktora görünmüşsün

Benim doktorumda özel hastaneye geçmiş
Bana kilo ver demişti
Şimdi kilo verip yine aynı doktoruma gidecem

Allahım tecelli etsin canım hemen ardından hamiş olursun unsAllahu teâlâ dualarım seninle

Canim benim cok saol rabbim sanada cok bekletmeden nasip etsin. Girmenede cok sevindim.
Gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin. Kisa zamanda kurtulup bebisine hamile kalirsin insallah.
Dua ederis kuzum sen kendine iyi bak.
Hadi hayirli haberlerini bekliyorus.

Canım Allah razı olsun
Bende merak ediyorum nasıl görememiş
Ama en son şubatta gitmiştim 5 ayda oluşmuş olabilir mi çünkü o da çok iyi bi doktor çok güzel ilgilenmişti
Gittiğimde sorcam yine de
Okudum mesajlarını diyet grunda canım çok sevindim çok iyi gidiyorsun
İnanıyorum istediğin kiloya düşüp oğluna hamile kalacaksın inşAllah

Amin canım hepimize olsun darısı
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim dualarınız için
Bende sizlerle olduğum için çok mutluyum yol arkadaşı olduk birbirimize

Polip hakkında hicbisey bilmiyorum canim
Az önce video izledim
Neyse ki tedavisi var . Rabbim dermansız dert vermesin
Kızların annecigi başı çekti
Arkasından bizde gelelim
Benim benden çok umudum kalmadı ama yinede belli olmaz kilo verirsem olacakmış gibime geliyor
Eskisi kadar üstüne düşmüyorum..kafamdan çıkardım şimdi zayıflamaya odakliyim

Diyet grubuna ablam ısrar etti gir çok güzel motive olursun dedi
Aralarına aldılar ..kaptanımız moni bana güveniyor..bende onun güvenini boşa çıkarmıycam ..ilk girdiğim hafta takım içi 1. Oldum

Canm gecmis olsun polip artik cok yaygın olmus benim hem eltimde hem de onun abisinin eşinde cıkmış kamerali alinirsa tekrar çıkma ihtimali yok denilmis abisinin eşi yıllar once kamerasiz rahim ameliyatı yapildigi icin yillar sonra tekrar nuksetmis umarim tez vakitte tedavi olup hamile kalirsin

Sagol Cnm KIZIM 9 aylıkken bıraktık korunmayı tabi ondan oncede kacirmalar oluyordu eşim korunuyordu 9aydan sonra da bazı aylar korunmaliydi coguda korunmasizdi o aralar 2 dusugum oldu 31 ocakta kürtaj oldum sonrası klomen falan tamamiyle bnm vücut dengem bozuldu geçen ay bir günü bile kaçırmadik 15 20 gün hergece ilişki oluyordu ama olmadı nasip değilmiş estradiol hormonum düşükmüş doktor bazı ilaçlar yazdı bunları bu ay kulanicam oldu oldu olmadı asilamaya gececez dedi artık bende artık ne diyeceğimi ne karar verecegimi bilmiyorum tek bildiğim çok zor bir sınavdan geçiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun kimseye aratmasin evlat kokusunu hasretini bi an önce kucaklarimiz dolar inşallah kizlarimiz sagolsunlar

Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…