- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.661
Kızlar aşılama sürecinde nasıl BIR yol izleniyor nette biraz okudum kafam karıştı da
Canim bi arkadasim oldu demistim gecende ama detaylari pek bilmiyorum. Sadece bildigim kolay bisey olmadigi. Kk da asilama hakkinda konular war detaylica yazilan olara bakabilirsin kuzum.Kızlar aşılama sürecinde nasıl BIR yol izleniyor nette biraz okudum kafam karıştı da yok rahim filmi cekiliyomus laparoskopik izlem yapiloyumus bişey anlamadım yardımcı olabilirmisiniz
Çok ıyimis cnm gitikce koyulaşıyor sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza olurInsallah cnm cok saol.Eki Görüntüle 2170585
Cnm saholCanim bi arkadasim oldu demistim gecende ama detaylari pek bilmiyorum. Sadece bildigim kolay bisey olmadigi. Kk da asilama hakkinda konular war detaylica yazilan olara bakabilirsin kuzum.
Kan tahlili yaptirsanaInsallah cnm cok saol.Eki Görüntüle 2170585
Bende onları merak ediyorum gelse bir aydınlatsa bizi o arkadaş iyi biliyordu diyet işini
Yapalim canim herrkes isterse hazirlayalim liste Insallah hadi hayirlisi hakkında insallah oglusuun tutunur. EvetK Khvekokusu20 canım çok teşekkürler iyiyim duaları sen ayarlıyordun değil mi canım yine yapsan mı ki ben Ağustos’ta deneme yapacağım nasipseSEVECENIM M görünce lütfen yaz burayı bırakmaman lazım akıntı takibi falan sen iyi biliyorsun ya
Cnm kizim hasta su anda hic yere gidemiyom birakip..Kan tahlili yaptirsana
İki gün arayla yaptır değer artmismi bak
Aynen takvim de bakıyor koca kari takvimi yanilmiyormus hic iliski gunu veeriyor tutmayan olmamis hiicBende onları merak ediyorum gelse bir aydınlatsa bizi o arkadaş iyi biliyordu diyet işini
Hele ben süt canavari gibiyimL Lilarengim1 sabahları bir iki dilimde olsa peynir yiyiyoruö ben ya
Oooooo deme bana böyle seyler acilen sormam lazım o zaman bana da gün Verse keşkeAynen takvim de bakıyor koca kari takvimi yanilmiyormus hic iliski gunu veeriyor tutmayan olmamis hiic
Cezasi bitsin de insallah katilir aramiza canimOooooo deme bana böyle seyler acilen sormam lazım o zaman bana da gün Verse keşke
OfffffHele ben süt canavari gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?