- 13 Temmuz 2016
- 58
- 51
- 18
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.681
Ceza mı o niye ki yaCezasi bitsin de insallah katilir aramiza canim
Bilmem caniim bende anlamadim L Lilarengim1 niye ceza yedi. Ben polemik yapmışım ondan ceza yedimCeza mı o niye ki ya
@Ravzamm in konusuna bak canim konu actti o bayaa yuksek oranBir de çoğu kişi de adetten hemen sonra ki tek ilişkide erkek bebek olmuş araştırma içerisindeyim acaba doğruluğu nedir ya
Sen ve polemik ben senin yazıları takip ediyorum canım ua genelde yapıcı ve haksızlık karşısında duran bir insansın şaşırdım açıkçası
Tamam canım link var mı acaba yada adı ne konunun@Ravzamm in konusuna bak canim konu actti o bayaa yuksek oran
Cok Saol canim tesekkur ederim aynen oyle yapmaya çalışıyorumSen ve polemik ben senin yazıları takip ediyorum canım ua genelde yapıcı ve haksızlık karşısında duran bir insansın şaşırdım açıkçası
Ben seni etiketliyorum konu da canimTamam canım link var mı acaba yada adı ne konunun
Çok teşekkür ediyorum canım benimBen seni etiketliyorum konu da canim
Ne demekÇok teşekkür ediyorum canım benim
Baya baya erkek olan varmış canım ya kafam karıştıNe demek
Varr canim bende sasirdim baya hatta bi ara dedim adet bitimi deneyeyimBaya baya erkek olan varmış canım ya kafam karıştı
Edecegim canim tabiki insallah Rabbim gonlunun muradini versin. Peki gidip teyit ettin mi catlamis mi iliskiden sonnraCanım deneme oldu iğnenin 36. Saati ertesi gün ve gün aşırı dedi Dr bekliyorum dualarında unutma beni
Ben geldimm..ben deneme yaptım kuzum ve regl günü sayıyorumDeneme yapan yada hamile olan arkadaslar testlerinizi atın ilk sayfaya ekleyelim neler yaptiklarinizla birlikte yazıp bizden sonrakilere fayda olsun ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?