- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.701
Hadi inşallah yaCanım deneme oldu iğnenin 36. Saati ertesi gün ve gün aşırı dedi Dr bekliyorum dualarında unutma beni
Valla kural ihlalinden ceza yedim ben o da haksızlık var diye yazmış sağolsun ona da basmışlar cezayı çok sevgili konu sahiplerimizCeza mı o niye ki ya
Miraa35 canim deneme yapmistin sen bu ay degil mi ne durumdasin
@SEVECENIMM Allh razı olsun canım haklıyı haksızı rabbim biliyor ben ona havale ediyom..bunu yazdım diye de kesin yine ceza alırım..Düşünce ifade etmek suç zaten..Bence bu hiç adil değil .İlk polemik o yarattı oda cvp verdi .@Mune
Hadi Insallah hayirli haberlerle gel canimBen geldimm..ben deneme yaptım kuzum ve regl günü sayıyorum
Insallah tutunmustur canim bebisin sana bekliyorum hayirli haberleriniZeynoc canım valla dün ceza verdiler bana topicte strese girdim çok üzüldüm tutmayabilir yaptığım denemestres ve üzüntü etkiliyor biliyorsun..
İnşalahhhInsallah tutunmustur canim bebisin sana bekliyorum hayirli haberlerini
1 aydır ph yüksek olan su içiyoruz maden suyu hergün içtik ben içmesemde eşimin 2 tane içtiği bile oldu tuzlu tükettik eti ben sevmediğim için eşim bi gün yemesede bigün muhakkak yedi yoğurt ayran çok severiz ama dikkat ettik bi ay fazla tüketmemeye peyniri kısmadık bi kahvaltılarda yedik deneme yaptığım hafta eşim 4 gün perhizliydi o sürede keçiboynuzu muz nescafede ekledi bunlara
Adet günün ne zaman canım denemeleri yaptık beklemesi kaldı benim bat a çok varİnşalahhh
Masallah canim iyi takviye de yapmışsın insallah tutar1 aydır ph yüksek olan su içiyoruz maden suyu hergün içtik ben içmesemde eşimin 2 tane içtiği bile oldu tuzlu tükettik eti ben sevmediğim için eşim bi gün yemesede bigün muhakkak yedi yoğurt ayran çok severiz ama dikkat ettik bi ay fazla tüketmemeye peyniri kısmadık bi kahvaltılarda yedik deneme yaptığım hafta eşim 4 gün perhizliydi o sürede keçiboynuzu muz nescafede ekledi bunlara
İnşallah canım kızımda bi ay içinde kalmıştım ama o zaman gün aşırı ilişki oluyordu bu sefer öyle değil tutmama olasılığıda varMasallah canim iyi takviye de yapmışsın insallah tutar
Benimde oyle oldu canim kizima sık iliski ile ilk ay hamile kaldim ama bu sefer tutmadıİnşallah canım kızımda bi ay içinde kalmıştım ama o zaman gün aşırı ilişki oluyordu bu sefer öyle değil tutmama olasılığıda var
Sen ne zamandır deniyosun bu ay denemen ne zaman olacakBenimde oyle oldu canim kizima sık iliski ile ilk ay hamile kaldim ama bu sefer tutmadı
Ben mayista denedim tutmadi haziran da testlerim bozuk oldugu icin yumurtlamayi kacirdim bu ay denemicem agustos adetiyle denicem eylulun başı gibi yaniSen ne zamandır deniyosun bu ay denemen ne zaman olacak
Canım çok sevindim zaten bi günlük menünü gördüm çok az şey yiyorsun maşaAllah diyeyim de nazarım değmesinPolip hakkında hicbisey bilmiyorum canim
Az önce video izledim
Neyse ki tedavisi var . Rabbim dermansız dert vermesin
Kızların annecigi başı çekti
Arkasından bizde gelelim
Benim benden çok umudum kalmadı ama yinede belli olmaz kilo verirsem olacakmış gibime geliyor
Eskisi kadar üstüne düşmüyorum..kafamdan çıkardım şimdi zayıflamaya odakliyim
Diyet grubuna ablam ısrar etti gir çok güzel motive olursun dedi
Aralarına aldılar ..kaptanımız moni bana güveniyor..bende onun güvenini boşa çıkarmıycam ..ilk girdiğim hafta takım içi 1. Oldum
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar stresli ve zor şeylermiş eşimde baskı yapınca hepten bunaldım bu ay oldu oldu bi dahaki ay eşimin testleri bekliyeceğini sanmıyorumBen mayista denedim tutmadi haziran da testlerim bozuk oldugu icin yumurtlamayi kacirdim bu ay denemicem agustos adetiyle denicem eylulun başı gibi yani
Amin canım Allah razı olsunCanm gecmis olsun polip artik cok yaygın olmus benim hem eltimde hem de onun abisinin eşinde cıkmış kamerali alinirsa tekrar çıkma ihtimali yok denilmis abisinin eşi yıllar once kamerasiz rahim ameliyatı yapildigi icin yillar sonra tekrar nuksetmis umarim tez vakitte tedavi olup hamile kalirsin
Aynen cok stresli insallah tutar canim esini ikna et tutmazsa da risk almayalim benceHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar stresli ve zor şeylermiş eşimde baskı yapınca hepten bunaldım bu ay oldu oldu bi dahaki ay eşimin testleri bekliyeceğini sanmıyorum
Sağol canım Allah razı olsunAllah yardımcın olsun çok geçmiş olsun cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?