Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
5 54Kbr54 canim sen diyet falan uygulamıs miydin hatirlayamadim
1 aydır ph yüksek olan su içiyoruz maden suyu hergün içtik ben içmesemde eşimin 2 tane içtiği bile oldu tuzlu tükettik eti ben sevmediğim için eşim bi gün yemesede bigün muhakkak yedi yoğurt ayran çok severiz ama dikkat ettik bi ay fazla tüketmemeye peyniri kısmadık bi kahvaltılarda yedik deneme yaptığım hafta eşim 4 gün perhizliydi o sürede keçiboynuzu muz nescafede ekledi bunlara

Masallah canim iyi takviye de yapmışsın insallah tutar

Canım çok sevindim zaten bi günlük menünü gördüm çok az şey yiyorsun maşaAllah diyeyim de nazarım değmesin

Ben mayista denedim tutmadi haziran da testlerim bozuk oldugu icin yumurtlamayi kacirdim bu ay denemicem agustos adetiyle denicem eylulun başı gibi yani
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar stresli ve zor şeylermiş eşimde baskı yapınca hepten bunaldım bu ay oldu oldu bi dahaki ay eşimin testleri bekliyeceğini sanmıyorum

Amin canım Allah razı olsun
Bende kameralı olacağım inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…