- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.721
Merhaba canim aramiza hoşgeldin testlerle ve doktor a giderek takip yapip catlama anini yakalamaya çalışıyoruz diyetle ve takviyelerle de destekliyoruz birbirimizden yardim alarak sende katılabilirsin bize :)merhabalar sevgili anneler ve anne adayları ben de 3 prenses annesiyim.4. düşünüyorum ama çalıştığım için zor olacağını düşünüyorum.bir de 3. kızım 2 kere havale geçirdi su anda 3,5 yasında onun biraz daha büyümesini istiyorum.oğluşlar için varsa yöntemler ben de alayım tüyolarınızdan :) hepinize hayırlı günler diliyorum rabbim sağlıklı hayırlı güzel evlatlar sunsun hepimize
Kizina da Rabbim sifa versin tekrar yasamasin insallah diğerlerinede hayirli uzun omurler versinmerhabalar sevgili anneler ve anne adayları ben de 3 prenses annesiyim.4. düşünüyorum ama çalıştığım için zor olacağını düşünüyorum.bir de 3. kızım 2 kere havale geçirdi su anda 3,5 yasında onun biraz daha büyümesini istiyorum.oğluşlar için varsa yöntemler ben de alayım tüyolarınızdan :) hepinize hayırlı günler diliyorum rabbim sağlıklı hayırlı güzel evlatlar sunsun hepimize
tamam katılayım ne yapacağım şimdi diyet olarak :)bir de doktora gitmeden takip olmuyor mu sürekli doktora gidemem. yasadığım yer merkeze uzakMerhaba canim aramiza hoşgeldin testlerle ve doktor a giderek takip yapip catlama anini yakalamaya çalışıyoruz diyetle ve takviyelerle de destekliyoruz birbirimizden yardim alarak sende katılabilirsin bize :)
amin canım benmi Allah razı olsun inşllah tekrarlamaz su anda bir sey yok tekrar olmamaıs için uğraşıyoruz.Kizina da Rabbim sifa versin tekrar yasamasin insallah diğerlerinede hayirli uzun omurler versin
Amin canım Allah razı olsun
Bende kameralı olacağım inşAllah
merhabalar sevgili anneler ve anne adayları ben de 3 prenses annesiyim.4. düşünüyorum ama çalıştığım için zor olacağını düşünüyorum.bir de 3. kızım 2 kere havale geçirdi su anda 3,5 yasında onun biraz daha büyümesini istiyorum.oğluşlar için varsa yöntemler ben de alayım tüyolarınızdan :) hepinize hayırlı günler diliyorum rabbim sağlıklı hayırlı güzel evlatlar sunsun hepimize
Çok sevindim canım ya zaman nasıl hızlı geçiyorHayirlisi canm en azindan sorunu biliyorsun artik umarim hersey gonlunce olurdivinity Prensesim2016 kizlar elifem dogum yapmis hersey yolundaymış
Canim test al takibe baslatamam katılayım ne yapacağım şimdi diyet olarak :)bir de doktora gitmeden takip olmuyor mu sürekli doktora gidemem. yasadığım yer merkeze uzak
Diyet olarak da sut ve sut urunleri yemiyorsun et muz soda kahve tuzlu yiyecekler tüketiyorsun potasyum ve sodyum agirlikli ph i yüksek su iciyorsun daha detayli L Lilarengim1 ilgileniyor o girince yazartamam katılayım ne yapacağım şimdi diyet olarak :)bir de doktora gitmeden takip olmuyor mu sürekli doktora gidemem. yasadığım yer merkeze uzak
27 si olmam gerekiyor canım:)Adet günün ne zaman canım denemeleri yaptık beklemesi kaldı benim bat a çok var
Eşler büyük sşrun ama açıklama yap süreci anlat o zamananlıyorlar:)Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar stresli ve zor şeylermiş eşimde baskı yapınca hepten bunaldım bu ay oldu oldu bi dahaki ay eşimin testleri bekliyeceğini sanmıyorum
Hoşgeldin canım..zaten ön bilgi önemli:)merhabalar sevgili anneler ve anne adayları ben de 3 prenses annesiyim.4. düşünüyorum ama çalıştığım için zor olacağını düşünüyorum.bir de 3. kızım 2 kere havale geçirdi su anda 3,5 yasında onun biraz daha büyümesini istiyorum.oğluşlar için varsa yöntemler ben de alayım tüyolarınızdan :) hepinize hayırlı günler diliyorum rabbim sağlıklı hayırlı güzel evlatlar sunsun hepimize
amin canım inşallah ama dediğim gibi öğretmenim ben.benden ziyade esim istiyor.ama yapacağım sanırım.vücudumu takip etmek ve test derken canım neyi kastettin.Rabbim hayırli saglikli 4. Cocugu erkek oglan nasip eder insallah cnm deneme yapmadan 6 ay onceden vucudunu takip edip test yapmani öneririm
aynen kuzum sağol ön bilgileri alayım diye geldim :)Hoşgeldin canım..zaten ön bilgi önemli:)
ne testi canım ovulasyon testi falan mıCanim test al takibe basla
Aaa çok sevindim hayırlı evlat olur insaallah sen görüştünmu onunlaHayirlisi canm en azindan sorunu biliyorsun artik umarim hersey gonlunce olurdivinity Prensesim2016 kizlar elifem dogum yapmis hersey yolundaymış
Ovulasyon testi canim aynen kac gunde bir adet oluyorsunne testi canım ovulasyon testi falan mı
28-29 falanOvulasyon testi canim aynen kac gunde bir adet oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?