- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.741
N11 den alıyoz geneldeovulasyon testlerinin nerden alıyorsunuz.2019 nisan- mayıs gibi hamile kalmayı planlıyorum
Internetten toplu alabilirsinovulasyon testlerinin nerden alıyorsunuz.2019 nisan- mayıs gibi hamile kalmayı planlıyorum
Adetin ilk gununden say 12. Gun test yapmaya basla canim28-29 falan
tamam canım ne kadar önceden başladınız.bir de bu yaptıklarınızdan Allahın izniyle istenilen sonuçları alan arkadaşlar var mıN11 den alıyoz genelde
tamam canımInternetten toplu alabilirsin
tamam ne olması gerekiyor testin nasıl çıkması lazım.kullanması naıl olacakAdetin ilk gununden say 12. Gun test yapmaya basla canim
Canim gebelik testi gibi testler 12. Gun sabah beklemiş 2. Idrarla teste basla ilk idrarini sabah 7 gibi falan yap hic sivi almadan 11 gibi test yap testte iki çizginin de koyu olmasi lazim bu yumurta gelişiyor demek ikinci cizgi git gide koyulasacak ilk cizgiden daha koyu olacak bu pik demek yani yumurtanin catlamasina az kalmis demek burdan sonra sıkı takip gerek 3 saatte bir hic sivi almayarak sulu yemek meyve suyu çorba vb dahil.tuketmeyerek testi yapicaksin koyu olan cizgi hafif açıldığında akintinda seffaf uzayan akintiysa iliski zamani demektamam ne olması gerekiyor testin nasıl çıkması lazım.kullanması naıl olacak
Ilk basta testi sabah aksam yaparsın koyulasmaya basladikca 3-4 saatte bir yaparsın ama sivi alimina dikkat etmen cok önemli çünkü testler yanlis sonuc veriyor sivi aldigindatamam ne olması gerekiyor testin nasıl çıkması lazım.kullanması naıl olacak
Senin polimik yaptığına hiç denk gelmedim.Bilmem caniim bende anlamadim @eflatun88 niye ceza yedi. Ben polemik yapmışım ondan ceza yedim
Canım benide etiketlesenBen seni etiketliyorum konu da canim
arakadaslar bahsetmiş cnm testi alip okusan ve kullansan daha bilgili olursun burda nekadar anlatsak testi yapip eline almadan anlaman zor olur benim bildiğim sabirin abla var elifem var bebegimgelsin die bir arkadas var the crasy die bir arkadas testle oglani buldular nickler eksik yazilmis olabilir tam hatirlayamadim sırayla hepimize de nasip olir insallahamin canım inşallah ama dediğim gibi öğretmenim ben.benden ziyade esim istiyor.ama yapacağım sanırım.vücudumu takip etmek ve test derken canım neyi kastettin.
yok canm gecemavisim soylemistiAaa çok sevindim hayırlı evlat olur insaallah sen görüştünmu onunla
Hadi hayirlisi canim test yapinca at buraya yorumlarizçok sağolun kızlar hepiniz de ben de artık sizinleyim.bu sene 1. sınıfı okutcağım inşallah kuzular yarı yolda kalmasın.önümüzdeki mart nisan gibi hamiş kalmayı istyoyum bakalım o vakte kadar neler ola
Saol canimSenin polimik yaptığına hiç denk gelmedim.
Etiketleyeyim canimCanım benide etiketlesen
Aleykum selam cnm. Cok saolsun. Rabbim onada nasip etsin insl. cok iyi biri kendisi bilgilide bu konularda keske oda gelse topige ..Selam soyle canim bendende.arakadaslar bahsetmiş cnm testi alip okusan ve kullansan daha bilgili olursun burda nekadar anlatsak testi yapip eline almadan anlaman zor olur benim bildiğim sabirin abla var elifem var bebegimgelsin die bir arkadas var the crasy die bir arkadas testle oglani buldular nickler eksik yazilmis olabilir tam hatirlayamadim sırayla hepimize de nasip olir insallah
yok canm gecemavisim soylemistiKizlarinin annecigi sanada selami var tebrik ediyordu slmi uzerimde kalmasin canm unutmusum demeyi
29 Haziran'da başladım diyete 3.5 kilo verdim bile şimdidenCanım çok sevindim zaten bi günlük menünü gördüm çok az şey yiyorsun maşaAllah diyeyim de nazarım değmesin
Allah bağışlasın çok sevindimHayirlisi canm en azindan sorunu biliyorsun artik umarim hersey gonlunce olurdivinity @suuuus 4716 kizlar elifem dogum yapmis hersey yolundaymış
İnşaAllah canım ben inanıyorum senin başaracağına gönülden29 Haziran'da başladım diyete 3.5 kilo verdim bile şimdiden
Çok kararlıyım doktorumun karşısına 10 kilo vermiş olarak cikacam inşallah
Allah bağışlasın çok sevindim
Gözü aydın olsun
İnşallah burayı okuyordur..çok özledik onu hiç gitmeseydi bizi yalnız birakmasaydi çok iyi olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?