Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
tamam ne olması gerekiyor testin nasıl çıkması lazım.kullanması naıl olacak
Canim gebelik testi gibi testler 12. Gun sabah beklemiş 2. Idrarla teste basla ilk idrarini sabah 7 gibi falan yap hic sivi almadan 11 gibi test yap testte iki çizginin de koyu olmasi lazim bu yumurta gelişiyor demek ikinci cizgi git gide koyulasacak ilk cizgiden daha koyu olacak bu pik demek yani yumurtanin catlamasina az kalmis demek burdan sonra sıkı takip gerek 3 saatte bir hic sivi almayarak sulu yemek meyve suyu çorba vb dahil.tuketmeyerek testi yapicaksin koyu olan cizgi hafif açıldığında akintinda seffaf uzayan akintiysa iliski zamani demek

amin canım inşallah ama dediğim gibi öğretmenim ben.benden ziyade esim istiyor.ama yapacağım sanırım.vücudumu takip etmek ve test derken canım neyi kastettin.
arakadaslar bahsetmiş cnm testi alip okusan ve kullansan daha bilgili olursun burda nekadar anlatsak testi yapip eline almadan anlaman zor olur benim bildiğim sabirin abla var elifem var bebegimgelsin die bir arkadas var the crasy die bir arkadas testle oglani buldular nickler eksik yazilmis olabilir tam hatirlayamadim sırayla hepimize de nasip olir insallah

Aaa çok sevindim hayırlı evlat olur insaallah sen görüştünmu onunla
yok canm gecemavisim soylemisti Kizlarinin annecigi sanada selami var tebrik ediyordu slmi uzerimde kalmasin canm unutmusum demeyi

Aleykum selam cnm. Cok saolsun. Rabbim onada nasip etsin insl. cok iyi biri kendisi bilgilide bu konularda keske oda gelse topige ..Selam soyle canim bendende.

Canım çok sevindim zaten bi günlük menünü gördüm çok az şey yiyorsun maşaAllah diyeyim de nazarım değmesin
29 Haziran'da başladım diyete 3.5 kilo verdim bile şimdiden
Çok kararlıyım doktorumun karşısına 10 kilo vermiş olarak cikacam inşallah

Hayirlisi canm en azindan sorunu biliyorsun artik umarim hersey gonlunce olur divinity @suuuus 4716 kizlar elifem dogum yapmis hersey yolundaymış
Allah bağışlasın çok sevindim
Gözü aydın olsun
İnşallah burayı okuyordur..çok özledik onu hiç gitmeseydi bizi yalnız birakmasaydi çok iyi olacaktı

İnşaAllah canım ben inanıyorum senin başaracağına gönülden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…