Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah okuyordur ama hic sanmıyorum 3 çocukla ve lohusa ama insallah tekrar dönerler bu arada bence sen kilo verme ya hem fazla kilon yok hemde cok guzelsin masallah

Insallah okuyordur ama hic sanmıyorum 3 çocukla ve lohusa ama insallah tekrar dönerler bu arada bence sen kilo verme ya hem fazla kilon yok hemde cok guzelsin masallah
İki kızıma da 64 le hamile kalıp 76 ile doğuma gittim
Diyete başladığımda nerdeyse doğuma gittiğim kilodaydim
Ben veriyim güzelliğimden bişey kaybetmem genetiğim saglam
Hamile kalırsam insallah itina ile geri alırım kilolari

Kizimda 68 ile hamile kaldim 84 ile doguma gittim aman allahim facia gibi birseydi memlekete gitmeden once 67e dusmustum 24 gunde 70 oldum ciktim insallah veririmde hamile kalmadan önce fazlalik olmaz

Arkadaşlar konu sahibi benim artık ilk sayfaya bazi duzenlemeler yapıyorum bizlere ve bizden sonrakilere faydali olmasi açısından yöntemi deneyip hamile olanlar yada deneme aşamasında olanlar neler yaptıığınızı testlerinizi falan atin ekleyeyim isteyenler beni etiketlesin ekleyeyim

Kizimda 68 ile hamile kaldim 84 ile doguma gittim aman allahim facia gibi birseydi memlekete gitmeden once 67e dusmustum 24 gunde 70 oldum ciktim insallah veririmde hamile kalmadan önce fazlalik olmaz
84 çok fazla
Hiç 80li rakamlara çıkmadım
Senelerdir standartim kilom sabit
İkinci kızıma 14 kilo verdikten sonra kendiliğinden hamile kalmıştım
Doktorumda kilo vermemin faydası olacağını söyleyince belki yine zayiflarsam hamile kalmam kolaylaşır diye diyete başladım bakalım
Sende o aldığın fazla kiloyu ver sana da faydası olur eminim

K Khvekokusu20 merhabalar ben önceden de yazmıştım ama tekrar yazayım Ekim ayından beri deneme yapıyorduk diyet VS. Hiçbirşey yapmadım ama eşim yoğurt asla tüketmez sevmez sütüde ben verirsem içer bende vermiyordum açıkçası .Ramazan ayında dedim bende ovu testi deneyeyim bakalım nasıl olacak 27_28 günde adet olıyorum son adetim mayıs 9 Du ramazanın 3.cü gecesi yıkandım o geceki birliktelik de eşim boşaldı hiç beklemediğim bir şekilde ve çok üzülmüştüm sonra ben testlere başladım pik oldukdan sonraki gece deneme oldu T nin rengi açılmaya başlamıştı derin ilişki oldu 20 dk kadar kalkmadım sağa dönüp Ben o gece tuttu diye düşünüyorum çünkü sonraki gün vücudum Bi acayip ti gögüslerim hassaslaştı belim ağrıdı hiç böyle olmazdı yani başka deneme olmadı korunmasız onlarak ve adete 3 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı . Artık Rabbim neyi nasip eder bilmiyorum çok dua ettim tabi sizlerle birliktede ettik inşallah hayırlı sonuçlar alırım.. Bu arada 4 ve 7.5 yaşında 2 kızım var Rabbim bağışlasın yaşım 35. Bazen diyorum içimden Bi ses evet erkek olacak diyo bide diyorum yok yok olmaz . Eşim 3 erkek 1 kız kardeş görümcemin 5 oğlu oldu kız olmadı . Kaynımın birinde 3 bizde 2 küçükse 1 kız var Bu durumda bende ümitlerim kaybediyorum . Rabbim cümlemize hayırlı salih erkek evlatlar nasip etsin inşallah.

Canim veren Allah hic böyle düşünme Allahin izniyle erkektir insallah yavrun ekleyecegim ilk sayfaya seni de iki deneme oldu olarak yazacağım ilk deneme adetin bitimi mi oldu orayi anlayamadim canim

Lütfen ilk sayfada sadece yöntemler ve liste olsun. Teşekkürler

İlk deneme adet bitimi 1.günü oldu . İkinci denemede yani yumurtlamam 4.güne denk geliyo adet sonrası . Hani böyle bir durumuda merak ediyoruz ya ondan belirttim adet sonra ilk 5 gün içinde erkek bebek olan. bakalım bende olacakmı

Adetlerim düzenlidir canım, ama bu ay yinede adet bitimi bir kere korunmasız denedim o günden beride düşündükçe hormonlarım değişti, bekleyim bakalım on gün nasıl geçicekse
Evet stres etkiliyor bilinç altıda oynuyor insanla düşündükçe benimde 11 günüm var ilişkiye gireli 5 gün oldu ultra erken gebelik testi var elimde 5-15 gün arasını gösteriyormuş güya ama negatifi görmektense bekleyeyim diyorum

@Ceymiceyn nasilsin canim .Nasil gecti operasyon ?.
Merak etdim seni iyisindir insallah..m

Ben kacirmisim o detayi hemen ameliyat olmayacakmıydı canm haber ver mutlaka @Ceymiceyn

Sabahtan oldum canım çok şükür
Haftaya cuma patoloji sonucum gelecek ve kontrolüm var inşAllah
Şimdilik kanamam ve ağrım var ama elhamdulillah Rabbim beterinden korusun

Ceymiceynden haber var
İnşallah patoloji sonuclarida temiz çıkar hayırlısıyla hem sağlığına hem oğluna kavuşur

Ne guzel canim benimde aklimdaydi hep napti acaba diye. Hadi iyi sukir iyi gecmis socuclarda guzel cikar insl.

Hadi cok şükür iyi olmasına sevindim
rabbim dualarini kabul etsin canm bir ara benim icinde et bari belki senin bizim icin ettigin dualar kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…