Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bende seni merak ettim gittin mi doktora insallah Rabbim gönlüne göre verir canım
Insallah canim hepimizin gonlundekini hakkimizda hayirli eyleyip nasip etsin ikili taramaya gittim 1 hafta sonra sonuc alcam 13 hafta 4 gunluk oldu ozele gitsem cinsiyeti ogrenirim ama 2 hafta daha beklemek istiyorum

Evet cnm kimyasaldan sonra hamile kalmışım beklemedigim

birşeydi aslinda daha bebegi gormedim kalp atışını da duysam rahatlayacağım ama hayırlısı artik
Hic yazmadin buraya hamile oldugunu yada ben gormemis olabilirim hayirlidiyla insallah bebegini gorup kalp atisini duyarsin kontrolun ne zaman

Bebeği ve kalp atışını duyduktan sonra yazmayı planlıyordum ama onuda daha duyamadım zaten burda ozelden görüştüğüm arkadaslar biliyordu cnm sakladigim birsey degildi sanirim samimi olarak tek bilmeyen senmisşin :) haftaya pazartesi yada salı gitmeyi düşünüyorum insallah ozaman netlesir
Hic yazmadin buraya hamile oldugunu yada ben gormemis olabilirim hayirlidiyla insallah bebegini gorup kalp atisini duyarsin kontrolun ne zaman

Hayirlisi olsun o zaman uzuldum gercigi herkesin haberinin oldugundan ve ben tek bilmiyomusum neyse bi taraftan sende haklisin galiba insan kalp atisini duymadan soylemek istemiyo kimseye hamileligini ne zaman ogrendin nasil ogrendin idrar testiylemi kan testiylemi merak ettim

Selam kizlar benim adetim 3 aydir gecikmlerle geliyor bu ayda 7 sinde adet olmam lazimken olmadim ve yogun sefffaf akintim var sizce neden olabilir

Selam kizlar benim adetim 3 aydir gecikmlerle geliyor bu ayda 7 sinde adet olmam lazimken olmadim ve yogun sefffaf akintim var sizce neden olabilir
Gecikmelerinin olduğunu kendinde söylüyorsun geç yumurtluyo olabilirsin hamile olabilirsin ama bunları test yapmadan ne sen ne biz anlayabiliriz vücut yapısına göre değişen şeyler bunlar

Gecikmelerinin olduğunu kendinde söylüyorsun geç yumurtluyo olabilirsin hamile olabilirsin ama bunları test yapmadan ne sen ne biz anlayabiliriz vücut yapısına göre değişen şeyler bunlar
Olabilir cnm akintim cok yogun rahatsiz oluyorum hormonlarimda iyi neden bilmiyorum

Yas 21 acikcasi vardi duzensizlik dogum yapica duzeldi ama son uc aydir boyle ilk ay 8 gun gecikti ikinci ay 23 gun bu ay ise 8 gun oldu hormon istedi doktor gecen ay normaldi

Yas 21 acikcasi vardi duzensizlik dogum yapica duzeldi ama son uc aydir boyle ilk ay 8 gun gecikti ikinci ay 23 gun bu ay ise 8 gun oldu hormon istedi doktor gecen ay normaldi
Doğum yapalı kaç ay oldu. Yeni doğum yaptıysanız normal diye biliyorum

Aayy kızlar bugün eşimle çocukla ilgili konuşurken şimdilik çocuk istemiyorum dedi. Aman allahımmm şok oldum kiiii eşim senede bir çocuk bile istiyordu çok sever çocukları. Bende erkek bebek için o kadar araştırma yaptım. Neden kararın değişti ki dedim baksana iki tane üstüste oldu bakamıyoruz ilgilenmiyoruz dedi haklı aslında ama çok şaşırdım. Küçük kızım 11 aylık 3. Ayından beri ne zaman çocuk yapacaz hadi diye sorardı. İşime de gelmedi deil aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…