- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.241
Seninkinin cinsiyeti ne peki cnm
Kızlar merhaba bir kızım var ikinciyi tabiki erkek istiyorum ama allah nasip ederse tabi 11 haftada kız olabilir ama emin değilim hatta bu tahmini unutalım kesin 16 da bellli olur dedi doktorum ultrason resimleri ekte 11. Haftadaki
Teşekkür ederim canım saol yinedeCanım ben nubtan anlamıyorum, Allah gönlüne göre versin inşallah
Bi arkadasım var anlıyor bir sorayım ama güvenme yinede geçen bi arkadaşıma yanlış bilmiş ama zaten kıza emin değilim pek net değil demiş ama İnan dışında iki kişiyi doğru bildi bi sorayım yazınca yazarm sanaTeşekkür ederim canım saol yinede
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin gonlundekini verin inşaallahBelli değil canım, hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin gonlundekini verin inşaallahSen cinsiyetin belli olunca buraya yazarmsn bide kimisi hamileyken belli dualar ediyor ne bilim Yusuf suresi Meryem suresi falan sizin özellikle yaptığınız bişey varmı
Tamam canım mutlaka bekliyorumBi arkadasım var anlıyor bir sorayım ama güvenme yinede geçen bi arkadaşıma yanlış bilmiş ama zaten kıza emin değilim pek net değil demiş ama İnan dışında iki kişiyi doğru bildi bi sorayım yazınca yazarm sana
Benin İki hamileliğimde farklıydı ama İkiside kızdı valla :))Kızlar bu sorum 2doğum yapan hamişlere birinci gebelikte yaşadığın durumların aynısını ikinci gebelikte de yaşasak acab cinsiyet gene aynı olur mu ? Yoksa ben 2.hamileliğimde aynı şeyleri yaşadım ama cinsiyetleri farklıydı diyen var mı?
Yumurta takibi yaptınız mı testle yada doktorlaCanım 11. haftalık olduk şükür, iki hafta var randevuma ama burda 20. haftadan önce söylemiyorlar cinsiyeti
Yumurta takibi yaptınız mı testle yada doktorla
gebelik testi yapin. cift cizgi cikmazsa doktora gidin.Selam benim bat 7 siydi 8 inde seffaf akinti geldi ve kasik agrim var ama hafif hala olmadim nedir bu 3 aydir gecikmelr oluyor
Gecen ayda oldu 23 gun gecikti test yapmistim negatif kan testide negatifti doktor 4 lu hormon isdeti normaldi sonuclargebelik testi yapin. cift cizgi cikmazsa doktora gidin.
Merhaba canım iyiyim Allah a şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, 3.cü gebelik bana zor geliyo neden bilmiyorum alt tarafıma çok baskı var yürümekde zorlanıyorum bazen aşırı geriliyor karnım ve çok fazla bel ağrısı çekiyorum, Rabbim başka dert vermesin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize, kk ya da pek girmiyorum açıkçası haftada 1 belkiyenihamile canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik uzun zamandir ugramiyosun. insallah iyisindir.
gecmis olsun canim. rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insallah. bende iyim allaha sukir. her kesde boylemi bilmiyorum ama bende bu 3 ncu gebelikde cok zorlanyorum sikintiler bitmiyo grip olmusum ustune. allah yardimcimiz olsun. kendine iyi bak canim allaha emanet ol.Merhaba canım iyiyim Allah a şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, 3.cü gebelik bana zor geliyo neden bilmiyorum alt tarafıma çok baskı var yürümekde zorlanıyorum bazen aşırı geriliyor karnım ve çok fazla bel ağrısı çekiyorum, Rabbim başka dert vermesin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize, kk ya da pek girmiyorum açıkçası haftada 1 belki
Canım açıkçası en azından bir ay korunsan senin icinde iyi olabilir rahim kendini toplar ki sende öyle bu süreç en çok biz kadınları yoruyor maalesef. Hakkında insallah hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip eder inşallahSağol canım hayırlı sağlıklı olsun gebeliğin gözün aydın canım düşükten sonra 1 ay korunmadık olmadı daha yeni temizlendim sayılır adetten ben 2 ay korunmak istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyo bi doktora gitmeyi düşünüyorum açıkçası duruma göre deneme yapacağım
Çok sağol canım şükür 3 gündür iyiyim koku hassasiyetim azaldı cooook ağır koku olmadıkça mide bulantım da olmuyor. Ben aynıyım canım kiloda şimdilik böyle gider diye umuyorum.Amin canım. Ben iyiyim çok şükür, hiç mide bulantısı kusma yaşamadım, inşallah seninde geçer biran önce. Ben çok acıkıyorum, 3 kilo aldım şimdiden.
Açıkçası canım cinsiyet kesinlessin oyle neler yaptım neye dikkat ettim ayrıntılı anlatmak istiyorum insallah olur muCanim sen neler yapmıştın
Şükür canım çok geçmiş olsun Allahım gönlüne göre versin sen sağlıklı ol da gerisi gelir insallah
Gittim canım
Smear ,ultrason ,kan hepsi temiz çıktı
Yaşımdan dolayı yumurta kalitem düşmüş
Onu zaten biliyorduk ,kaliteyi arttırmak için inofolic kullanmıştım
İlacı bırakınca yine kalite düşmüş ama artık önemli değil
Menapoz durumu falan yok ..çok şükür adetlerimde çok düzenli
İstemiyorum artık kafamdan sildim bebek fikrini
Adet oldum yeni bitti
Seninde gözün aydın olsun canım
İnşallah bebeğin sağlıklı bir erkektir
Rabbim gönlündekini versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?