Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar merhaba bir kızım var ikinciyi tabiki erkek istiyorum ama allah nasip ederse tabi 11 haftada kız olabilir ama emin değilim hatta bu tahmini unutalım kesin 16 da bellli olur dedi doktorum ultrason resimleri ekte 11. Haftadaki

Canım ben nubtan anlamıyorum, Allah gönlüne göre versin inşallah

Ali imran 38. ayeti duymuştum, aklıma geldikçe okuyorum canım

Benin İki hamileliğimde farklıydı ama İkiside kızdı valla :))

Selam benim bat 7 siydi 8 inde seffaf akinti geldi ve kasik agrim var ama hafif hala olmadim nedir bu 3 aydir gecikmelr oluyor

yenihamile canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik uzun zamandir ugramiyosun. insallah iyisindir.
Merhaba canım iyiyim Allah a şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, 3.cü gebelik bana zor geliyo neden bilmiyorum alt tarafıma çok baskı var yürümekde zorlanıyorum bazen aşırı geriliyor karnım ve çok fazla bel ağrısı çekiyorum, Rabbim başka dert vermesin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize, kk ya da pek girmiyorum açıkçası haftada 1 belki

gecmis olsun canim. rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insallah. bende iyim allaha sukir. her kesde boylemi bilmiyorum ama bende bu 3 ncu gebelikde cok zorlanyorum sikintiler bitmiyo grip olmusum ustune. allah yardimcimiz olsun. kendine iyi bak canim allaha emanet ol.

Canım açıkçası en azından bir ay korunsan senin icinde iyi olabilir rahim kendini toplar ki sende öyle bu süreç en çok biz kadınları yoruyor maalesef. Hakkında insallah hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip eder inşallah

Amin canım. Ben iyiyim çok şükür, hiç mide bulantısı kusma yaşamadım, inşallah seninde geçer biran önce. Ben çok acıkıyorum, 3 kilo aldım şimdiden.
Çok sağol canım şükür 3 gündür iyiyim koku hassasiyetim azaldı cooook ağır koku olmadıkça mide bulantım da olmuyor. Ben aynıyım canım kiloda şimdilik böyle gider diye umuyorum.

Şükür canım çok geçmiş olsun Allahım gönlüne göre versin sen sağlıklı ol da gerisi gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…