- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.301
Yumurtlamadan sonra olduğunu nasl anladım peki cnm takip falan mı yaptıncnm bişi yapmadım da işte yumurtlama günü sonrası ilişkiye girmmiştim zaten çocuk olsun diye öyle yapmak lazım ya. ben erkek yada kız olsun diye bir çaba harcamadım.
hayır, regliden sonra bi akıntı oluyor, o dönem yumurtlama dönemim. benim reglime göre 14. gün falanYumurtlamadan sonra olduğunu nasl anladım peki cnm takip falan mı yaptın
Kızlar yorum yapacak yok mu.. Tmm erken olduğunu bende biliyorum ama canım bebek istiyor yine bu ne allahıım yanmıyor burnum.. Valla bende Bi tuhafım ha. Eşim istediği zamanda ben erken diyordum :)))))Aayy kızlar bugün eşimle çocukla ilgili konuşurken şimdilik çocuk istemiyorum dedi. Aman allahımmm şok oldum kiiii eşim senede bir çocuk bile istiyordu çok sever çocukları. Bende erkek bebek için o kadar araştırma yaptım. Neden kararın değişti ki dedim baksana iki tane üstüste oldu bakamıyoruz ilgilenmiyoruz dedi haklı aslında ama çok şaşırdım. Küçük kızım 11 aylık 3. Ayından beri ne zaman çocuk yapacaz hadi diye sorardı. İşime de gelmedi deil aslında
Yok hic bir ilac vermediDüzene sokmak için ilaç verdimi yumurtlaman oluyor mu ona baktı mı peki ciddi bir düzensizliğin var
Ocakta yaptim erken dogumduDoğum yapalı kaç ay oldu. Yeni doğum yaptıysanız normal diye biliyorum
Canim mesajini yeni gördüm kusura bakma :) ben önümüzdeki ay düşünüyorum. Sende de takvim var mi dimi yanlis mi hatirliyorum :)Cnm sen ne zaman düşünüyorsun var mı aklında bir tarih
Allah sanada gönlündekini versin inşallah))Anladım canim Rabbim gönlündeki nasip etsin hayirlisiyla Insallah
Ne takvimi kizlar bu kiz için geçerlimi ?Canim mesajini yeni gördüm kusura bakma :) ben önümüzdeki ay düşünüyorum. Sende de takvim var mi dimi yanlis mi hatirliyorum :)
Aminn canim cok sagol cumleyle birlikte inşallah :)Allah sanada gönlündekini versin inşallah))
Amin)Aminn canim cok sagol cumleyle birlikte inşallah :)
Eski çin takvimi cnm özel birşey değilCanim mesajini yeni gördüm kusura bakma :) ben önümüzdeki ay düşünüyorum. Sende de takvim var mi dimi yanlis mi hatirliyorum :)
Tmm canim ❤Eski çin takvimi cnm özel birşey değil
Rabbim sağsalim kucagina almayi nasip etsin canim hayirli evlat olsunlar. Cift yil cift ay olayinda diger cocuklarina bakman lazim kizinla ogluna hangi yil ve ayda hamile kaldin büyük olan kizina da cift yıl cift ay da hamile kaldiysan tutmus demektir ama kizlarin oglunla ayniysa tutmamış demektirmerhaba kızlar.. Rabbim öncelikle herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı sonra da gönlünden geçen cinsiyeti hayırlı bi şekilde nasip etsin.. ben de 3. bebegime hamileyim kızım olacak.. bi kızım bi oğlum daha var.. ben tüyolara pek inanmiyorum sanki..çin takvimi ikisinde tuttu 3.tutmadi.. sonra bu bebegimi sağda hissediyordum ama söylenenlerin aksine dedigim gibi kiz sonra bi de çift yil ve cift ayda hamile kaldım..bunları niye söylüyorum bizimki tamamen erkege işaret ediyodu o yüzden bende kesin gözüyle bakiyodum artik.. ama dr kız olduğunu söyleyince çok mutlu oldum.. ben tek kız olunca kızımın tek olmasını istemiyodum..ne bileyim kızlar sanki pek alakası yok
Evet benim üç kızımda da bu ay olayı tutuyorRabbim sağsalim kucagina almayi nasip etsin canim hayirli evlat olsunlar. Cift yil cift ay olayinda diger cocuklarina bakman lazim kizinla ogluna hangi yil ve ayda hamile kaldin büyük olan kizina da cift yıl cift ay da hamile kaldiysan tutmus demektir ama kizlarin oglunla ayniysa tutmamış demektir
Peki yil olarak tutuyor mu canimEvet benim üç kızımda da bu ay olayı tutuyor
Canim senin konuna baktim simdi 2 iliski olmus birde cinsel perhiz yokmuş oyle degil mi.. Biz burda en az 3-4 gun cinsel perhiz olmali tek ilişki olmali bunlari denemeye çalışıyoruz daKızlar mantık şu.. erkek sperm daha hızlıdır, fakat çabuk ölür. Kız spermse yumurtaya daha yavaş gider, ama oraya vardığında daha uzun yaşar. Örnek: ovulasyondan çok önce ilişki oldu; erkek spermler önce ulaştı ama yumurta hazır değil. Erkek spermler öldü. Kız spermler gelene kadar hazırlandı yumurta, kız spermlerden biri döllenmeyi başardı
Yani erkek istiyorsanız ya ovulasyon günü, ya da bir gün sonrası ilişki ihtimalleri yükseltiyor. Erkek sperm hızlıca gidince döllenmeyi gerçekleştiriyor. Adetten sonraki 14. Gün herkes için ovulasyon günü değil. Çünkü herkes 28 günde bir adet olmuyor. Ben 25 günde bir oluyorum mesela. Kendinizi muayene ederek (vajinal akıntı kontrolü) ovulasyon gününüzü anlayabilirsiniz. Eski konuma bakınız :)
Yok cnm yıl olarak tutmuyorPeki yil olarak tutuyor mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?