- 28 Şubat 2018
- 198
- 306
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.261
Allah razi olsun canım ayrıntılı olarak cinsiyet kesinlessin oyle yazsam olur mu bu aralar biraz umutsuzum da burayı da sıkmak istemiyorumCnm hayırlı olsun gönlündekini nasip olsun inş
Neler denedin merak ettim
Canım bende seni merak ettim gittin mi doktora insallah Rabbim gönlüne göre verir canımNubtan anlayan varsa fotoya yorum yapabilir mi 11hafta 5 gunluk olmus
Canım ne desem boş biliyorum. O anne olma ısteği gelirse yüreğine söz geçiremiyorsun. Ama çok eski mesajları okudum senin için o kadar zor günler geçmiş ki keske bir iki ay vücudunu dinlendirsen öncelikle adet düzenini sağlasan senin için daha iyi olurdu canım ama sen daha iyi bilirsin biz sadece seni düşünüyoruz canım insallah gönlüne göre olsun her seyevet cnm bnm denemelere devam ama bu ay icimde hic bir his yok hep olmayacakmis gibi hisediyorum artik bu ay doktora gitmedim evde gecen ayki ilacim vardi tedavi oldugum yine adetin 3. Gunu icmete basladim gunde iki defa 5 gun ictim pazar gunu ilacim bitti pazartesi ve dun deneme oldu bakalim tutacakmi dun sag yumum cok agriyodu ikindi vakitlerinde seffaf sumuksu akinti vardi camasirimda bugun bisey yok arada sanci giriyo sadece ama biliyorum yine olmayacak neyse ben yine umutsugluga kapildim gidiyorum ..senin adinada cok cok sevindim hayirli olsun hamileligin ins oglun karnindadir rabbim gonlundekini versin bizlerede dua et cnm ben artik cok caresiz hissediyorum kendimi
Allah razi olsun canım çok teşekkür ederimÇok sevindim Rabbim gönlündekini nasib etsin inşallah.
Olur tabiki canim kac haftalik oldunAçıkçası canım cinsiyet kesinlessin oyle neler yaptım neye dikkat ettim ayrıntılı anlatmak istiyorum insallah olur mu
Tam 9 hastalığım canım 3 hafta sonra ikili test için gideceğim belki tahmin yaparOlur tabiki canim kac haftalik oldun
Anladım canim Rabbim gönlündeki nasip etsin hayirlisiyla InsallahTam 9 hastalığım canım 3 hafta sonra ikili test için gideceğim belki tahmin yapar
Canım sıkma canını bunun içinMerhaba kızlar nasılsınız.Cikoo canım sende hamilesin herhalde gözün aydin Allah gönlüne göre versin insallah
Kızlar biraz dertlesmek istedim o kadar kötüyüm ki. Rabbim öncelikle her şeyin hayırlısını versin bir kızım var çok çok şükür Allah olmayan herkese nasip etsin onu o kadar çok seviyorum ki ona hamileyken herkes kesin erkek dedi çünkü tüm erkek belirtileri vardı sadece ben kiz dedim çok dua ettim kızım olsun diye elhamdülillah Allah gönlüme gore verdi. Bu ikinci hamilelikte kime söylediysek kesin kiz dedi ilk başlarda erkek geçerken içimden şu anda kiz geciyor ve ben o kadar kötü oluyorum ki evlâdım diyorum onu bulamayanlar var böyle olma diye ama tutamıyorum kendimi, dün gece eltim geldi gülerek kesin kiz kesin dedi kötü niyetli değildi belki ama ben sabaha kadar ağladım ve o kadar çok sancim oldu ki. Offf ne yapsam da kafamı toplayamiyorum artik herkesin erkek baskısı beni bunalttı. Daha ortada kesinleşmiş cinsiyet bile yok ama ben bu duygudan nasıl kurtulacağım bilmiyorum dua ediyorum kuran okuyorum namaz kılıyorum olmuyor bu düşünce beni uyutmuyor ve ben her gece ağlıyorum ben niye böyle oldum yaoysaki hep hayırlısı diyordum peki niye söz geçiremiyorum kalbime canım hiç bu kadar yanmamıştı çalışıyorum ve dışarı bile çıkmak istemiyorum tam depresyona girdim keske kimse beni görmese ben kimseyi bilmesem kaybolsam yok olsam diyorum. Diyeceksiniz bu kadar basit mesele için can sıkmaya bile değmez ama kızımda yaşadığım şeyler yine başıma gelecek diye çok korkuyorum burada bebek görmeye elbise falan getirirler ve gelen misafirlerin hepsi erkek kıyafeti getirmişti o kadar ağrıma gitmişti ki yüreğimden atamıyorum kimseye anlatamıyorum geçen konuşayım dedim komşuyla erkek getir ki milletin ağzı kapansın dedi cinsiyet ben belirlemiyorum Allah her şeyin hayırlısını versin dedim ama ahh yüreğim paramparça oldu. Sadece konuşmak istedim hakkınızı helal edin insallah kısa sürer bu durum ve toparlanirim insallah bir an önce duanızı eksik etmeyin olur mu
Teşekkür ederim canımŞükür canım çok geçmiş olsun Allahım gönlüne göre versin sen sağlıklı ol da gerisi gelir insallah
Merhaba kızlar nasılsınız.Cikoo canım sende hamilesin herhalde gözün aydin Allah gönlüne göre versin insallah
Kızlar biraz dertlesmek istedim o kadar kötüyüm ki. Rabbim öncelikle her şeyin hayırlısını versin bir kızım var çok çok şükür Allah olmayan herkese nasip etsin onu o kadar çok seviyorum ki ona hamileyken herkes kesin erkek dedi çünkü tüm erkek belirtileri vardı sadece ben kiz dedim çok dua ettim kızım olsun diye elhamdülillah Allah gönlüme gore verdi. Bu ikinci hamilelikte kime söylediysek kesin kiz dedi ilk başlarda erkek geçerken içimden şu anda kiz geciyor ve ben o kadar kötü oluyorum ki evlâdım diyorum onu bulamayanlar var böyle olma diye ama tutamıyorum kendimi, dün gece eltim geldi gülerek kesin kiz kesin dedi kötü niyetli değildi belki ama ben sabaha kadar ağladım ve o kadar çok sancim oldu ki. Offf ne yapsam da kafamı toplayamiyorum artik herkesin erkek baskısı beni bunalttı. Daha ortada kesinleşmiş cinsiyet bile yok ama ben bu duygudan nasıl kurtulacağım bilmiyorum dua ediyorum kuran okuyorum namaz kılıyorum olmuyor bu düşünce beni uyutmuyor ve ben her gece ağlıyorum ben niye böyle oldum yaoysaki hep hayırlısı diyordum peki niye söz geçiremiyorum kalbime canım hiç bu kadar yanmamıştı çalışıyorum ve dışarı bile çıkmak istemiyorum tam depresyona girdim keske kimse beni görmese ben kimseyi bilmesem kaybolsam yok olsam diyorum. Diyeceksiniz bu kadar basit mesele için can sıkmaya bile değmez ama kızımda yaşadığım şeyler yine başıma gelecek diye çok korkuyorum burada bebek görmeye elbise falan getirirler ve gelen misafirlerin hepsi erkek kıyafeti getirmişti o kadar ağrıma gitmişti ki yüreğimden atamıyorum kimseye anlatamıyorum geçen konuşayım dedim komşuyla erkek getir ki milletin ağzı kapansın dedi cinsiyet ben belirlemiyorum Allah her şeyin hayırlısını versin dedim ama ahh yüreğim paramparça oldu. Sadece konuşmak istedim hakkınızı helal edin insallah kısa sürer bu durum ve toparlanirim insallah bir an önce duanızı eksik etmeyin olur mu
Merhaba kızlar nasılsınız.Cikoo canım sende hamilesin herhalde gözün aydin Allah gönlüne göre versin insallah
Sıkma canını canım hamilelik psikolojisi ve etraf baskısı yüzünden bu duyguları yaşıyorsun ahhh şu insanların dili bu kadar kırıcı olmasa bende üçüncü kızımda senin yaşadıklarının fazlasını yaşadım ama hepsi kuzumu kucağıma alana kadardı Rabbim evlatlarımızı bağışlasın hayırla gönül muratlarımızı nasip etsin inşMerhaba kızlar nasılsınız.Cikoo canım sende hamilesin herhalde gözün aydin Allah gönlüne göre versin insallah
Aynrn oyle zor gunler gecirdim rabbim beterinden korusun insalah adetim hic duzelmiyor gercekten gebelik dusunmeden once 2 3 ay baya ugrastik doktorlarla gittim ama duzensiz geliyodu bi ara 4 ay boyunca adet sokturucu icip adet oluyodum neyseki dusukten 43 gun sonra kendiliginden adetim geldi bu sefer ilaca gerek kslmadi ins hep bole devam ederCanım ne desem boş biliyorum. O anne olma ısteği gelirse yüreğine söz geçiremiyorsun. Ama çok eski mesajları okudum senin için o kadar zor günler geçmiş ki keske bir iki ay vücudunu dinlendirsen öncelikle adet düzenini sağlasan senin için daha iyi olurdu canım ama sen daha iyi bilirsin biz sadece seni düşünüyoruz canım insallah gönlüne göre olsun her sey
Canim sen hamilemisinCanim Allah razi olsun Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah benimde düşük tehlikem var doktor istirahat dedi ama yaramaz kizimla dinlenmek mi oturmuyorum bile
Inanirmisin ilk hamile oldigini ögrendigin zamanlar bende bu korkuyla yasadim hep vesvese yaptim taki gecen rüyamda kizimin elleri yapışık seklinde kotu bir rüya görene kadar allaha şükrettim saglikli bir kizim var gönlümden geceni rabbim dile getirmesendee bilir kuranda bile geçer.
Bu yüzden o rüyadan sonra Allahim benim için en hayirlisini nasip et diyorum çünkü biliyorim gonlumden geceni biliyor nasip etmeyecekse de demek ki hayirlisini verdi boyle düşün gönlünü ferah tut umarim Rabbim bu boş beleş insanlara fırsat vermeden gönlümüzden geçenleri nasip eder etmediyse şükür edelim ki herkese veren Allahım bize niye vermesin demekki hayırsız sağlıksız olacak die vermez kimbilir
Ben hep dua etmeye de korkarim çünkü aynı şeyi cok istemek de iyi degil.
Karıncanın fisiltisinu duyan Rabbim gonlundekinden haberdar yeterki kalben inan canm
birşeydi aslinda daha bebegi gormedim kalp atışını da duysam rahatlayacağım ama hayırlısı artikCanim sen hamilemisin
Teşekkür ederim canım. Benim şu ana kadar her şey aynı bakalım farlı noktaları bulmaya çalışıyorumBenin İki hamileliğimde farklıydı ama İkiside kızdı valla :))
Senin kacinci bebek canimTeşekkür ederim canım. Benim şu ana kadar her şey aynı bakalım farlı noktaları bulmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?