- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.321
Adet zamanlarinizi döngülerinizi ovulasyonunuzu bide doğum tarihinizi yazın bide ben bakayim)merhaba kızlar.. Rabbim öncelikle herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı sonra da gönlünden geçen cinsiyeti hayırlı bi şekilde nasip etsin.. ben de 3. bebegime hamileyim kızım olacak.. bi kızım bi oğlum daha var.. ben tüyolara pek inanmiyorum sanki..çin takvimi ikisinde tuttu 3.tutmadi.. sonra bu bebegimi sağda hissediyordum ama söylenenlerin aksine dedigim gibi kiz sonra bi de çift yil ve cift ayda hamile kaldım..bunları niye söylüyorum bizimki tamamen erkege işaret ediyodu o yüzden bende kesin gözüyle bakiyodum artik.. ama dr kız olduğunu söyleyince çok mutlu oldum.. ben tek kız olunca kızımın tek olmasını istemiyodum..ne bileyim kızlar sanki pek alakası yok
Tsk ederimCanimBilgiler arkadas bakiyor bi konus istersen
Bulamadım konunuzu lütfen link atarmisinizKızlar mantık şu.. erkek sperm daha hızlıdır, fakat çabuk ölür. Kız spermse yumurtaya daha yavaş gider, ama oraya vardığında daha uzun yaşar. Örnek: ovulasyondan çok önce ilişki oldu; erkek spermler önce ulaştı ama yumurta hazır değil. Erkek spermler öldü. Kız spermler gelene kadar hazırlandı yumurta, kız spermlerden biri döllenmeyi başardı
Yani erkek istiyorsanız ya ovulasyon günü, ya da bir gün sonrası ilişki ihtimalleri yükseltiyor. Erkek sperm hızlıca gidince döllenmeyi gerçekleştiriyor. Adetten sonraki 14. Gün herkes için ovulasyon günü değil. Çünkü herkes 28 günde bir adet olmuyor. Ben 25 günde bir oluyorum mesela. Kendinizi muayene ederek (vajinal akıntı kontrolü) ovulasyon gününüzü anlayabilirsiniz. Eski konuma bakınız :)
Ay olarak benimde 3 kızımda ve şimdiki bebeğimde tutuyoRabbim sağsalim kucagina almayi nasip etsin canim hayirli evlat olsunlar. Cift yil cift ay olayinda diger cocuklarina bakman lazim kizinla ogluna hangi yil ve ayda hamile kaldin büyük olan kizina da cift yıl cift ay da hamile kaldiysan tutmus demektir ama kizlarin oglunla ayniysa tutmamış demektir
Tutma ihtimali çok düşük bir yöntemAy olarak benimde 3 kızımda ve şimdiki bebeğimde tutuyo
Yil olarak tutuyor mu pekiAy olarak benimde 3 kızımda ve şimdiki bebeğimde tutuyo
Sagol bilgi icin canim ❤Yok cnm yıl olarak tutmuyor
Bulamadım konunuzu lütfen link atarmisiniz
gelmedi bak : ) etiket bos görev yapmışKızlar hepinize merhaba epeydir yoktum
Soran arkadaşlarım teşekkür ederim iyiyim
B babymuckPrensesim2016 Kizlarinin annecigi
divinity
Biz sağlık sigortamızı değiştirdik ocaktan itibaren başkayacakmış bu yüzden bu ay ve aralık ayı ben deneme yapamayacağım
Deneme yapacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun
Allah herkesin en güzel şekilde gönlüne göre versin
Cikoo canım Hayırlı olsun uzun zamandır sabrediyordun bekliyordun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin gönlündekini
Sizler nasılsınız inşaAllah herşey yolundadır herkesin
Cok sukur iyiyiz hepimiz iyi olmana sevindim cnm ben deneme YAPTIM bekliyorum simdi adetimin gecmesini kimin ne muradi varsa rabbim kabul etsin inslhKızlar hepinize merhaba epeydir yoktum
Soran arkadaşlarım teşekkür ederim iyiyim
B babymuckPrensesim2016 Kizlarinin annecigi
divinity
Biz sağlık sigortamızı değiştirdik ocaktan itibaren başkayacakmış bu yüzden bu ay ve aralık ayı ben deneme yapamayacağım
Deneme yapacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun
Allah herkesin en güzel şekilde gönlüne göre versin
Cikoo canım Hayırlı olsun uzun zamandır sabrediyordun bekliyordun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin gönlündekini
Sizler nasılsınız inşaAllah herşey yolundadır herkesin
Ben ilk yanlış bi cikoyu etiketlemiştim ondan gelmemiştir belkiBildirim
gelmedi bak : ) etiket bos görev yapmış
Sagol canm Rabbim en kısa zamanda sana da mujdeli haber vermeyi nasip etsin
Canım inşaAllah gönlüne göre olsun herşey hayırlısıylaCok sukur iyiyiz hepimiz iyi olmana sevindim cnm ben deneme YAPTIM bekliyorum simdi adetimin gecmesini kimin ne muradi varsa rabbim kabul etsin inslh
Ben ilk yanlış bi cikoyu etiketlemiştim ondan gelmemiştir belki
Sağol canım ocakta hemen hamile kalmaya umut bağladım şimdi de
Bende öyle hissediyorum biliyor musun...Bence çok daha iyi olacak her nasip vaktine esir hayirlisiyla gelsin insallah
İnşallah tez bir zamanda güzel haberlerinizi alırız))Bende öyle hissediyorum biliyor musun...
O kadar gayret ettim
Ameliyat oldum
Hacamat oldum
Detoks yaptım
Eşimi iyi besledim
Ovulasyon testi zaten evin sabit gideri oldu
Doktora bile gittim yumurta takibine doktor her iki yumurtan aynı anda çatlayacak ikizin olma ihtimali çok yüksek dedi
İkizi geçtim birini bile tutturamadık
Tüm bunlar olmadıysa inanıyorum ki daha iyisini daha güzelini daha hayırlısını nasip edecektir Rabbim..
Çoook teşekkür ederim inşaAllahİnşallah tez bir zamanda güzel haberlerinizi alırız))
Amin canım.bir kızım var 5yaşında .eylülde düşük yaptım((inşallah her kesin gönlünden geçen olurÇoook teşekkür ederim inşaAllah
Sizlerinde öyle
Bu topik oğluş dolsun taşsın inşAllah
Allah bağışlasınAmin canım.bir kızım var 5yaşında .eylülde düşük yaptım((inşallah her kesin gönlünden geçen olur
İnşallah canım.doğum tarihini adet donugunu ovulasyonuNu yaz bakayım))Allah bağışlasın
Benimde bi kızım var 3 yaşında
İnşaAllah hayırlısıyla bir de oğlumuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?