- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.361
Hayır gülüm yıl tutmuyo
Sagol bilgi icin canim ❤
kızınız mı olucak cnmnasıl anladınız hangi testi yaptiniz
Bende takvim var onla hesaplama yapıyorumnasıl anladınız hangi testi yaptiniz
Canim alintilamissin ama sorun kime anlamadimkızınız mı olucak cnm
evet canim kizim olcak..nerden bakiyosun ismini söyler merak ettimHayır canım takvimle baktım
Yanlış oldu cnmCanim alintilamissin ama sorun kime anlamadim
Kaçıncı bebişin cnm yöntem felan denemiş miydinevet canim kizim olcak..nerden bakiyosun ismini söyler merak ettim
Önemli degil canimYanlış oldu cnmkusura bakma
Valla isim falan yok takvime bakıyorum.Ama hesaplama doğru olmadiysa yanlış çıkıyorevet canim kizim olcak..nerden bakiyosun ismini söyler merak ettim
yok canım hiçbirşey denenedim kiz istiyodum zaten ama 4. nasip olursa o da oğluma eş olursa çok güzel olur tabiiKaçıncı bebişin cnm yöntem felan denemiş miydin
3.bebeğim bu aradaKaçıncı bebişin cnm yöntem felan denemiş miydin
Banada bakarmısın 12 temmuz adet başlangıcı 25 günde bir adet oluyorumValla isim falan yok takvime bakıyorum.Ama hesaplama doğru olmadiysa yanlış çıkıyor
Adet zamanınız doğum tarihinizle aynı ayda o zaman yanlış çıkıyor.Ama erkege yatkınBanada bakarmısın 12 temmuz adet başlangıcı 25 günde bir adet oluyorum
10.07.1979
Bildin kizAdet zamanınız doğum tarihinizle aynı ayda o zaman yanlış çıkıyor.Ama erkege yatkın
)))İnşallah seninde oğlun olurBildin kizoglusu olacak senin bu takvim baya tutuyor bak
Adet kaç günde bir oluyor ovulasyon ne zaman oldu?25.10.1993 06.11.2017 bakin bakalim tuttumu
Nasıl bi takvim bilmiyorum ama bildin gerçekten .Adet zamanınız doğum tarihinizle aynı ayda o zaman yanlış çıkıyor.Ama erkege yatkın
İnşallahhhh)))İnşallah seninde oğlun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?