- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.341
Inslh cmm allah razi olsun bat bilmiyom cunku duzensiz oluyorum son adet tarihim 29 ekim 1 hafta sonra test yapiyim diyorum belki cikmazda bilmiyomCanım inşaAllah gönlüne göre olsun herşey hayırlısıyla
Ne zaman bat?
Bu ay denemedim ama 91 doğumluyumİnşallah canım.doğum tarihini adet donugunu ovulasyonuNu yaz bakayım))
O zaman kesin olsun 29 kasım da yap istersen canımInslh cmm allah razi olsun bat bilmiyom cunku duzensiz oluyorum son adet tarihim 29 ekim 1 hafta sonra test yapiyim diyorum belki cikmazda bilmiyom
Doğum tarihinizi açık yazin yıl ay günBu ay denemedim ama 91 doğumluyum
Ocakta denicem inşAllah 21 ocak gibi olur ovulasyon 28 günde bi adet oluyorum genellikle
28 gunde bi adet olurum ve 14.gün de yumurtlama başlar.. ilk kizim ve oglumda son adet tarihim agustosdu.. yillari 2012 ve 2015.. bu kızım da mayısAdet zamanlarinizi döngülerinizi ovulasyonunuzu bide doğum tarihinizi yazın bide ben bakayim)
Adet tarihinizi açık yazın lütfen28 gunde bi adet olurum ve 14.gün de yumurtlama başlar.. ilk kizim ve oglumda son adet tarihim agustosdu.. yillari 2012 ve 2015.. bu kızım da mayıs
Bende öyle hissediyorum biliyor musun...
O kadar gayret ettim
Ameliyat oldum
Hacamat oldum
Detoks yaptım
Eşimi iyi besledim
Ovulasyon testi zaten evin sabit gideri oldu
Doktora bile gittim yumurta takibine doktor her iki yumurtan aynı anda çatlayacak ikizin olma ihtimali çok yüksek dedi
İkizi geçtim birini bile tutturamadık
Tüm bunlar olmadıysa inanıyorum ki daha iyisini daha güzelini daha hayırlısını nasip edecektir Rabbim..
4 ocak 1988Adet zamanlarinizi döngülerinizi ovulasyonunuzu bide doğum tarihinizi yazın bide ben bakayim)
29 mayıs 2018 digerlerini hatirlamiyorum maalesefAdet tarihinizi açık yazın lütfen
Kıza yatkinsin canım29 mayıs 2018 digerlerini hatirlamiyorum maalesef
nasıl anladınız hangi testi yaptinizKıza yatkinsin canım
22 eylül 1991Doğum tarihinizi açık yazin yıl ay gün
Aynen öyle canımAynen bizim için hangi güzellikleri beklediğini bilemeyiz bir an önce bulur bizi insallah canm
benim hayatımda hep merak ettigim soru işaretlerim geçti ozamanlar neden die sorguladklarimin simdi hayırlısı bu zamanmis demek oldu belki bu dileğimiz için de birgun deriz Allah büyük
Ocak 22si 27si arasi adet olursaniz erkek olma ihtimali yüksek22 eylül 1991
Teşekkür ederim hayırlısı artık daha da çok var gibi geliyor o zamanaOcak 22si 27si arasi adet olursaniz erkek olma ihtimali yüksek
Hayır canım takvimle baktımTeşekkür ederim hayırlısı artık daha da çok var gibi geliyor o zamana
Bioritm gibi birşey mi baktığınız?
Çok teşekkür ederimHayır canım takvimle baktım
Ben teşekkür ederim))Çok teşekkür ederim
Hayır gülüm yıl tutmuyoYil olarak tutuyor mu peki
Aynen iste erken yapsam negatif ciksa cok uzulurum o yuzden biraz daha zaman gecsin istiyorumO zaman kesin olsun 29 kasım da yap istersen canım
Ben kızıma hamile kaldığımda düzensizdi döngüm
15 aralık son adet tarihimdi
8 ocakta test yaptım negatifti
10 ocakta çok ama çok silik bi çizgi vardı
Düzensiz olunca tam bi ayı beklersen iyi olur canım öbür türlü hayal kırıklığı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?