- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.381
İnşallahhhh
cok sukir iyis canim. seninde iyi olmana sevindim. rabbim gonlunden geceni saglikla sihhatla nasip etsin insallah.Kızlar hepinize merhaba epeydir yoktum
Soran arkadaşlarım teşekkür ederim iyiyim
@babymuck @suuuus 4716Kizlarinin annecigi
@divinity
Biz sağlık sigortamızı değiştirdik ocaktan itibaren başkayacakmış bu yüzden bu ay ve aralık ayı ben deneme yapamayacağım
Deneme yapacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun
Allah herkesin en güzel şekilde gönlüne göre versin
@Cikoo canım Hayırlı olsun uzun zamandır sabrediyordun bekliyordun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin gönlündekini
Sizler nasılsınız inşaAllah herşey yolundadır herkesin
Canim bana bakmismiydin bilmiyorum ama bi de bana bakarmisindogum tarihim 01/12/1990 sonadet tarihi 04/08/2018 adet dongum olusmamisti dogum yapali 5 ay olmustu duzensiz adet goruyodumAdet kaç günde bir oluyor ovulasyon ne zaman oldu?
Canim senin cinsiyet daha belli olmadi mi haftanda gelmis gibi amaCanim bana bakmismiydin bilmiyorum ama bi de bana bakarmisindogum tarihim 01/12/1990 sonadet tarihi 04/08/2018 adet dongum olusmamisti dogum yapali 5 ay olmustu duzensiz adet goruyodum
Ovulasyinun zamanını bilmiyormusun ?o zaman yanlış çıkıyor.bebeğin doğacağı tarihi yaz tahmini hesap yapayım ama kesin degilCanim bana bakmismiydin bilmiyorum ama bi de bana bakarmisindogum tarihim 01/12/1990 sonadet tarihi 04/08/2018 adet dongum olusmamisti dogum yapali 5 ay olmustu duzensiz adet goruyodum
Ovulasyonunuz zamanina olduysa ağustos 17sina kadar erkek .gec olduysa ovulasyon agustos 16sından eylül 4dune kadar kızCanim bana bakmismiydin bilmiyorum ama bi de bana bakarmisindogum tarihim 01/12/1990 sonadet tarihi 04/08/2018 adet dongum olusmamisti dogum yapali 5 ay olmustu duzensiz adet goruyodum
Ultrason resmini koyun nubada bakalimCanim bana bakmismiydin bilmiyorum ama bi de bana bakarmisindogum tarihim 01/12/1990 sonadet tarihi 04/08/2018 adet dongum olusmamisti dogum yapali 5 ay olmustu duzensiz adet goruyodum
Doğmuş bebeginize hamile kaldiginiz adet tarihini .kaç günde bir adet oldugunuzu ovulasyonu yazin onada bakayimCanim bana bakmismiydin bilmiyorum ama bi de bana bakarmisindogum tarihim 01/12/1990 sonadet tarihi 04/08/2018 adet dongum olusmamisti dogum yapali 5 ay olmustu duzensiz adet goruyodum
Merhaba canım banada bakarsan çok sevinirim 27.11.1988 , son adetim 23 Eylül 28 günde bir oluyorumDoğmuş bebeginize hamile kaldiginiz adet tarihini .kaç günde bir adet oldugunuzu ovulasyonu yazin onada bakayim
Erkege yatkın canım.ultrason resmi varsa koyMerhaba canım banada bakarsan çok sevinirim 27.11.1988 , son adetim 23 Eylül 28 günde bir oluyorum
Bu dünkü görüntü canım kontroldenErkege yatkın canım.ultrason resmi varsa koy
Kese konumuna gore erkek .)Bu dünkü görüntü canım kontrolden
Tabi önce tek dileğim sağlıkla sıhatle gelmesi inşallah hayırlısıyla kucağıma almakKese konumuna gore erkek .)
Tamam canım kucağına almak nasip olsun bekliycem))Tabi önce tek dileğim sağlıkla sıhatle gelmesi inşallah hayırlısıyla kucağıma almaköğrenir öğrenmez yazıcam sana canım :))
Ultrason resmini koyun nubada bakalim
Hep 28 gunde oluyodum dogan bebegimdede son 30 gunde olmustum 26 haziran 2017 satDoğmuş bebeginize hamile kaldiginiz adet tarihini .kaç günde bir adet oldugunuzu ovulasyonu yazin onada bakayim
Canim burdaki haftayla ultrasyon haftasi ayni degil suan 13 hafta5 gunluk haftaya ozele gidersem ogrenirim insallahCanim senin cinsiyet daha belli olmadi mi haftanda gelmis gibi ama
20 agustosta tek iliskiyle hamile kaldim hayirlisi artikOvulasyonunuz zamanina olduysa ağustos 17sina kadar erkek .gec olduysa ovulasyon agustos 16sından eylül 4dune kadar kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?