Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
cok sukir iyis canim. seninde iyi olmana sevindim. rabbim gonlunden geceni saglikla sihhatla nasip etsin insallah.

Canim bana bakmismiydin bilmiyorum ama bi de bana bakarmisindogum tarihim 01/12/1990 sonadet tarihi 04/08/2018 adet dongum olusmamisti dogum yapali 5 ay olmustu duzensiz adet goruyodum
Ovulasyinun zamanını bilmiyormusun ?o zaman yanlış çıkıyor.bebeğin doğacağı tarihi yaz tahmini hesap yapayım ama kesin degil

Canim bana bakmismiydin bilmiyorum ama bi de bana bakarmisindogum tarihim 01/12/1990 sonadet tarihi 04/08/2018 adet dongum olusmamisti dogum yapali 5 ay olmustu duzensiz adet goruyodum
Ovulasyonunuz zamanina olduysa ağustos 17sina kadar erkek .gec olduysa ovulasyon agustos 16sından eylül 4dune kadar kız

Doğmuş bebeginize hamile kaldiginiz adet tarihini .kaç günde bir adet oldugunuzu ovulasyonu yazin onada bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…