- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.401
Nubun iyi gözükmüyor ama kız gibi.erken yumurtladiysaniz erkek .geç yumurtladıysanız kız.ovulasyon zamanınızı bilmediğim için yalniz bunu soyeleye bilirim.inşallah yardımcı olmuşumdur
Sperm 3günden 5güne kadar yasaya bildigi için yumurtlama zamanı önemli .birliktelik değil20 agustosta tek iliskiyle hamile kaldim hayirlisi artik
Tesekkur ederim canimNubun iyi gözükmüyor ama kız gibi.erken yumurtladiysaniz erkek .geç yumurtladıysanız kız.ovulasyon zamanınızı bilmediğim için yalniz bunu soyeleye bilirim.inşallah yardımcı olmuşumdur
Ben teşekkür ederim))Tesekkur ederim canim
Özür dilerim canım mesajını atlamışım şimdi gordum.erkeğe yatkınsın .ogrenince yaz23 Eylül son adet tarihim. 27-28 günde 1 adet oluyorum. 7 Ekim yumurtlama günümdü. Doğum tarihim 11.06.1985
Kiz icin bilginiz varmi ne yapmak gerek yumdan 2 veya 3 gün oncesi derler genellikle amaSperm 3günden 5güne kadar yasaya bildigi için yumurtlama zamanı önemli .birliktelik değil
Allah gönlüne göre versin canimCanim burdaki haftayla ultrasyon haftasi ayni degil suan 13 hafta5 gunluk haftaya ozele gidersem ogrenirim insallah
Kesin diyemem ama takvime bakıp soylerimKiz icin bilginiz varmi ne yapmak gerek yumdan 2 veya 3 gün oncesi derler genellikle ama
Cnm banada bakarmisin.1995 doğumluyum.29.30 arasi adet dongum.13.gece yani 14.gune bağlayan geceye ilişkiBen teşekkür ederim))
Canım doğum tarihini gün ay yil olarak yaz .adet tarihinide .ovulasyonudaCnm banada bakarmisin.1995 doğumluyum.29.30 arasi adet dongum.13.gece yani 14.gune bağlayan geceye ilişki
11.05.1995.dogum tarihim.11 mayıs 2018 adet tarihim.ovulasyonun 13.ve 14 günü ilişki ile hamile kaldım adet dongumde 29.30 arasiCanım
Canım doğum tarihini gün ay yil olarak yaz .adet tarihinide .ovulasyonuda
Canım adet tarihin doğum tarihiyle aynı ayda oldugu için çelişkili kaldım ama kız gibi11.05.1995.dogum tarihim.11 mayıs 2018 adet tarihim.ovulasyonun 13.ve 14 günü ilişki ile hamile kaldım adet dongumde 29.30 arasi
Teşekkür ederim cnmCanım adet tarihin doğum tarihiyle aynı ayda oldugu için çelişkili kaldım ama kız gibi
Doğrumu?Teşekkür ederim cnm
Bilmem 16 haftalıkken erkekti şimdi kızDoğrumu?
Anlamadım 16haftalıkken doktor erkekmi dedi .şimdide kızmı dedi?Bilmem 16 haftalıkken erkekti şimdi kız
Evet ozaman erkek demişti şimdi ayrı doktorlar kız diyor dolasıyla kız galiba ama ben nedense erkek hissediyorumAnlamadım 16haftalıkken doktor erkekmi dedi .şimdide kızmı dedi?
İnşallah gönlünden ne geciyorsa o olsun.Evet ozaman erkek demişti şimdi ayrı doktorlar kız diyor dolasıyla kız galiba ama ben nedense erkek hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?