• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    521
Iki farkli testle denedimm catlamis mi sizce bu gece degerlendirim mi :KK17:

Eklentiler

• IMG-20190207-WA0009.webp
    IMG-20190207-WA0009.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 71
Erkek olunca ne oluyor cnm bılıyon ınsallh 3 cu kız omr dyolar :)) yanı degısen bsey yok bnce bn o kadar ck ıstdm kı bnu kız ılk oglmdada ıstdm kız ama bnun kadar dgl evlat evlattr bu bı gercek ama bnm ıkı ıkı erkek dgurnca gogsun kabarmıyo 3 cuyu dsunup dua edyosun bıde kızm olsun dye:) yanı ıkı kzı olanada 1 oglun olr 3 cuyu yap dyolar 2 oglu olanada aynı sey onemlı olan mlletn ne dedgı degl senın ne dsunup ne ıstdgın he 3 cu kız olr dyede dsunme olrsa olr rabbm demkkı bnu hayrlı grmus senın ıcın bzı seyler ınsanın elınde olmz evladını secmek gbı mıllet hep bseyler der zaten bnada kımı yap dyo kımı bu devrde napcn 3 cuyu dyo yanı herkes bsey dyo onmlı olan bnm ne ıstdgm onlarn degl ama ınan o kadar sansıyızkı rabbm aratmadan nasıp ettgı ıcın bosver kendını suna sartlma ya yıne kız olrsa dme bn dedım kı ay bu erkek olrsa bn aglarm gnlerce ama sımdıden daha elbıseler battanıyeler almaya bsladım evlat cnku ama 3 cude kız olrs NE YAPARM DEME 3 cuyu dsndgnde kndını sartlandrma erkek olsun dye cok konustm kusura bakma buarada rabbm hayrlı evlatlar nassıp etsın
şu bir gerçek yalnız. ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve hala kırılamayan ya da azaltılamayan bir erkek bebek sevdası var. soy devamı vs. düşüncesi var hala. özellikle yaşlı ve biraz daha zihnen cahil kalmış insanlarda. o yüzden 3 oğlu olanla 3 kızı olan arasında fark var. ben iki kızım olduğu için istiyorum. değişik olsun diye ama bazı ailelerde ve çevrelerde çok büyük problemler yaşanıyor. annenin istemesi açısından belki değişen bir durum yok ama çevrenin olaya yaklaşımı kesinlikle çok farklı.

bu arada doktora gidip tavsiye alan var mı içinizde? doktorlar ne diyor acaba? aşılama vs ile yardımcı olan doktorlar yok mu bu konuda? bir keresinde ablamın doktoru ona aşılama yaparken erkek spermlerinden alındıkları kapta yüzeye çıkanların erkek, dipte kalanların kız olma ihtimalinin çok yüksek olduğundan bahsetmiş.

Nsı ya test sılınınce olnstu senın ay bn sok oldm bnm yum cat oldu senın catdan snra allhm kafam ck krıstı oncesınden tutms olma ıhtmlı barmı
ben de bu işi hiç anlamadım. ne zaman ilişki olacak teste göre. biri bana açıklasa ya. t çok koyu olduğunda çatlamaya hazır olduğu anlamına geliyor. sonra devamlı test yapıyoruz hafif silikleşince çatlamış mı oluyor? anında ilişki mi olmalı? benim testler hep çok koyu bu iş bende tutmayacak galiba. gerçi daha ekimde düşünüyorum ben. hoş arada
üçüncü çocuk fikrinden de vazgeçiyorum ama. hayırlısı.

Merhaba arkadaşlar ben testi yaptım ayni negatif neden Böyle oldu kahve içmedim ikinci idrarda yaptım. Sıvı almadım. 11h de yaptim

ben de bu işi hiç anlamadım. ne zaman ilişki olacak teste göre. biri bana açıklasa ya. t çok koyu olduğunda çatlamaya hazır olduğu anlamına geliyor. sonra devamlı test yapıyoruz hafif silikleşince çatlamış mı oluyor? anında ilişki mi olmalı? benim testler hep çok koyu bu iş bende tutmayacak galiba. gerçi daha ekimde düşünüyorum ben. hoş arada
üçüncü çocuk fikrinden de vazgeçiyorum ama. hayırlısı.
Sen ne zamn yaparsan bende beraber yaparım ama yazdan önce olmasın :)) )

Back
X